אייפוד NANO, שאלה חשובה

yifatushc

New member
אייפוד NANO, שאלה חשובה ../images/Emo26.gif

היי, קרוב שלי נמצא כרגע בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי את ה-NANO. הוא אמר לי שבחנות שם אמרו לו שבנוסף למכשיר הוא צריך לקנות גם "מתאם" כלשהו שמעביר את השירים מהמחשב למכשיר!
מישהו יודע על מה מדובר ויכול בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא? מהו אותו "מתאם" שישי לקנות והאם זה באמת הכרחי? תודה רבה.
יפעת

weird dust

New member
בחבילה למרות הכל מקבלים גם את זה

יש כבל מ-USB לחיבור האחורי של האייפוד. מה שאין בחבילה ומומלץ, מטען חשמלי וכיסוי. עוד יכול להיות מומלץ זה ערכה לחיבור לאוטו במיקרה הצורך. במקרה ואין בחבילה את החיבור למחשב שיחפש בחנות אחרת כי צריך לקבל כבל מתאים.

gt-master

New member
תקנה לו קופסא קשיחה עם ספוג רך

מבפנים כי הוא עדין ורגיש מאוד לשריטות והמסך בסכנת לחיצה. מומלץ גם לצלם אותו טוב טוב כשהוא יוצא מהקופסא כי אחרי יום הוא כבר לא יהיה אותו דבר (אלה אם כן תשאיר אותו בכיסוי בתוך הקופסא).

ומאיפה הבאת את השטות הזו?!

הם החליטו להחליף את המטען בכסוי, צעד ממש דבילי כי הכיסוי הזה שווה ל.. טוב טעות שלי התבלבלתי בין הנאנו לוידאו.. אז הם הורידו עוד דולרק מהבאנדל לעמות הנאנו שבו היה תופסן.

yifatushc

New member
אז עכשיו אין מטען בחבילה?!../images/Emo12.gif

הכיצד? איך אפשר למכור מכשיר בלי המטען שלו?? (ותודה לכל מי שענה
). יפעת

נדב8

New member
המכשיר

נטען דרך חיבור היו אס בי שבמחשב, מלבד למידע, החיבור מעביר גם מתח כמובן, שהוא גם בין היתר מידע.

יאיר B

New member
יש מספר מכשירים שבאים בלי מטען

למשל האיפוד מיני היה בא בלי מטען תמיד, הקריאייטיב זן מיקרו בגרסת ה-4GB בא בלי מטען (לעומת גרסת ה-5GB שכן באה עם מטען) ובטח יש עוד כמה. בעיקרון, אם נגן מגיע בלי מטען אז יש שתי אפשרויות: 1. לקנות מטען (לא ממש זול). 2. להטעין אותו דרך חיבור USB שבמחשב (וכך בעצם החברה תיכננה). זה קצת יותר לאט, דורש מחשב בהישג יד, אבל זה עובד. אני לא יודע אם האיפוד נאנו בא בלי מטען (למרות שיש בזה היגיון כי המכשיר שהוא מחליף, האיפוד מיני, בא בלי מטען), אבל אם זה כך אז הטעינה היא דרך המחשב.

...

המיני דור ראשון סופק עם מטען, אז זה לא מאז ומתמיד. לקנות מטען מקורי זה לא זול, אך יש חלופיים שעושים את העבודה בכ60 ש"ח. הטענה דרך מחשב לא נראה לי איטית יותר במכשירים שנטענים רק דרך USB ואין להם שנאי חוץ מזה(לא שנאי USB, אלא שנאי כמו לH300), כי מUSB שמקבל מתח ממחשב או מחשמל ישירות עובר אותו המתח ואותו הזרם, זה אותו הדבר, במיוחד לאור העובדה שהאייפודים מסופקים ללא מטען ונרשם באתר שטעינה שלהם אורכת 4 שעות, שזה ממש לא הרבה יחסית לזמן פעולה של 16 שעות, זה סביר. הנאנו בא ללא מטען, כך גם הוידאו, המטען הורד הבאנדל והוחלף בכיסוי, אין אייפודים שנמכרים דרך אפל ובאים עם מטען כיום.

weird dust

New member
חוסכים לא מתדרדרים

בשום בורד אתה לא מקבל היום ברגים שזה דבר מאוד חשוב אלא רק בתוך המארז עכשיו, כמה עולה ברגים? דולר? 2 בגלל שיש גם כאלו מבודדים אדומים? תחשוב כשזה מגיע למיליון? זה מיליון דולר? וזה לא הרבה??

למעלה