אייפוד??

idoweisman

New member
אייפוד??

יש לי חבר באר"ב שמוכן לקנות לי כל מכשיור שארצה... אנא ממכם אני לא מתמצא כל כך. אני יודע שהמחירים זולים בהרבה בארה"ב.. כמה זולים?? האם כדי לי לקנות אייפוד?? איזה מכשיר הכי נוח לתפעול ולהכרה?? אני רוצה נפח של 20 ג'יגה, מסך צבעוני ושיתמוך בכל הפורמטים הטובים.. בנוסף גם יהיה טוב מאוד אם יהיה רדיו מובנה ומילים לשיר פונקציית הקלטה פחות חשובה לי!! אמשח לדעת מה המכשיר האידאלי? שמעתי על iriver-h10 איך הוא? מה הטווח מחירים שלו בארה"ב? ובאיזה חנויות כדי לקנות??

weird dust

New member
מה עדיף

אייפוד תומך רק ב-MP3 ACC וWAV לפי זיכרוני אני בטוח שהוא לא תומך ב-OGGוב-WMA. בכל מקרה עכשיו גם האייפוד תומך מסך צבעוני במחיר הגיוני אבל אין לו רדיו והוא יכול להכיל קבצי טקסט בגודל של עד 4 קילובייט ורק כ1000 כאלו. בכל מקרה הוא נגן פשוט יחסית לתפעול והוא נוח מאוד. מה שטוב בו בקניה מחול הוא האחריות הבין לאומית. למרות היכולת להפוך גירסה לאייריבר H10 המכשיר עדיין יפעל פחות טוב ממה שהוא יפעל בארץ ולא כולם יכולים. חוץ מזה הוא ככל הניראה לא ישמש כדיסק נייד.

weird dust

New member
אבל הוא מאט את הנגן

ואם לוקח לו חצי דקה להידלק באופן רגיל ועכשיו דקה אני לא ההיתי קונה. זה דבר שמאוד מציק לי באייריבר שלי, עוד בעיה יכולה להיות בזמן טעינת שירים. ולא כל אחד רוצה לקחת את הסיכון! מה שלא מגיע בילט אין לא נחשב. ראוי לאזר (ואיזכרתי) שאפשר לשנות אבל זה לא חלק מהמפרט.

TheRealDeal

New member
נשמע כאילו אתה צריך שילוב של אייפוד

ואייריבר.. ואין ממש כזה, האייפוד הוא הכי נוח לתפעול והכרה, יש לו מסך צבעוני, הוא תומך בפורמטים ה"טובים"(תלוי למה אתה קורא פורמט טוב, הוא תומך בMP3, בLAME MP3, בMP3 VBR, בAIFF, ובפורמט לוסלס של אפל (ALAC). לאייפוד אין רדיו, ומילים לשירים אין לאף נגן מבוסס הארד-דיסק לפי דעתי, האפשרות היחידה היא לשים את המילים לשירים ככובץ טקסט ויש תוכנות שעושות את זה בשבילך באייפוד, ובנוסף המכשיר מאוד דק, והוא בגודל של המכשירים האחרים. המחיר שלו לא יעלה על 300$, זה המחיר הרשמי, תוכל למצוא בזול יותר (עד 30$ זול יותר בערך), אבל לא ביקר יותר... אם יתמזל מזלך החבר שלך אולי יכנס לחנות שמוכרת במכירת חיסול עכשיו את האייפוד 30 ג'יגה, שמכיוון שהפסיקו לייצר אותו המחיר צריך לרדת, ובהרבה (לדוגמא - כשהפסיקו לייצר את האייפוד פוטו 40 ג'יגה המחיר שלו ירד ל350$, כשהמחיר המקורי היה 500$, האייפוד פוטו 30 ג'יגה עלה 350$, לך תדע לאן זה ירד). אייריבר לדעתי עדיף לא לקנות בארה"ב, ובכל מצב, הייתי ממליץ לך לבדוק קצת על הIAUDIO X5 או X5L, לדעתי עדיף על האייריבר (גם בגלל שאין לו גרסאות משתנות בכל מדינה). אז ההמלצה שלי היא אייאודיו X5L, שעולה בערך 330$, הנגן הזה דיי מבוקש אז סביר להניח שלא תהיה בעיה לחבר שלך למצוא אותו. עוד סיבה לקנות את הX5 היא בגלל שהוא מציע גם USB2GO(חיבור מכשיר חיצוני כמו קורא כרטיסים לנגן, ולהעביר את התמונות מהכרטיס של המצלמה לX5, מה שאף אייריבר אמריקאי לא מציע), והוא גם יותר דק מהאייריבר H10 או H320. עכשיו כל מה שנשאר לך זה להחליט איזה מהנגנים מתאים לך יותר, וכמובן להודיע לנו מה בחרת(
) וגם איך הנגן, כשהוא יגיע

למעלה