אייפון גלקסי ושאר המכשירים עובדים רק עם סים?

thebomb2

New member
אייפון גלקסי ושאר המכשירים עובדים רק עם סים?

הכוונה - אם אני רוצה להשתמש בו רק לwifi, אני צריך סים?

אם כן - כל סים של דור 3 הוא מתאים בגודל?

BravoMan

Active member
הסבר:

המכשירים האלה הם טלפונים.
אם אתה רוצה להתקשר, אתה צריך SIM.

כמובן, שיש בהם עוד הרבה פונקציונליות, אז אתה יכול להשתמש בהם גם בלי SIM כאילו היו "מחשבי כף יד".

חוץ מה-iPhone כמובן, שלא יסכים לעשות כלום בלי SIM.

ולא, לא כל SIM דור 3 יתאים כי לחלק מהמכשירים צריך מיקרו SIM.
עבור כל השאר, SIM בגודל רגיל יספיק, גם אם הוא לא דור 3 (זה משנה רק אם אתה מעוניין לגלוש בכל מקום דרך הרשת הסלולרית).

thebomb2

New member
סים של nokia 6120c יתאים לאייפון?

ותודה על התשובה המפורטת

BravoMan

Active member
רק ל-iPhone ישן, 3GS או פחות.

iPhone 4 או 4S (האחרון) צריכים מיקרו SIM.

אפשר לקחת את ה-SIM הרגיל שלך, ולחתוך לו את הפלסטיק כדי שייכנס.
חנויות רבות שמוכרות טלפונים ייעשו את זה תמורת תשלום.

בנוסף, חברת הסלולר שלך יכולה להחליף לך את ה-SIM אם תבקש (גם תמורת תשלום בד"כ).

שים לב שאחרי החיתוך, הוא לא ישב טוב בטלפונים רגילים.

למעשה, כל ההבדל הוא בגודל של פיסת הפלסטיק שמסביב לשבב (החלק הצהוב מתכתי).

AYELET1

New member
אייפון יעשה כל מה שאנדרואיד יעשה ללא סים

מה שכן, איקטוב ראשוני לאחר קניה או לאחר שחזור מערכת להגדרות יצרן דורש סים.

בכל מקרה בכל השאר מצטרפת לבראוומן ולנועה- לא כדאי להשקיע בטלפון אם אינך מעוניין בטלפון.
ישנם מכשירים זולים יותר

BravoMan

Active member
iPhone ממש לא עושה את כל מה ש-Android

עושה עם או בלי SIM.

והוא כנראה לעולם לא יעשה הרבה מאוד דברים שימושיים ונוחים ש-Android עושה.

האמת היא, שלמרות מה שאת ונועה חושבות מעולם לא הייתה לי כל כוונה להגיד שלא כדאי לרכוש טלפון חכם לשימוש ללא SIM, כי היום אין כ"כ מבחר של מכשירים דמויי מחשב כף יד.

יש את iPod touch שנועה הזכירה אבל הוא אפילו לא מכיל GPS, שלא להזכיר את העובדה שהוא סובל מכל אותן מחלות של ה-iPhone.

ויש דברים כמו ה-Galaxy S WiFi שנראה כמו הטלפון אבל לא כולל רכיב טלפוניה.
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3096&c=samsung_yp-gs1_galaxy_s_wifi_3.6_8gb

היתרונות שלו על ה-iPod touch:
- יש לו GPS
- מתחבר למחשב בצורה שפויה וקלה
- מסך גדול יותר
- מעבד חזק יותר

AYELET1

New member
לא כולם צריכים את כל מה שעושה אנדרואיד

ולפחות את האייפון אפשר לגבות בלי ROOT ושטויות

שזה (בניגוד לפיצ'רים אחרים) פיצ'ר רצוי וחיוני לכוווו-לם ...

BravoMan

Active member
מה עוזרים כל עדכוני הגרסה הקלים אם עד היום

מי שמעז לנהל את אוסף המוזיקה שלו ממחשב ביתי ומחשב נייד ביחד נחשב לפושע ונחסם, ואפילו את אנשי הקשר אי אפשר לסנכרן מול הבית והעבודה ביחד?

שלא לדבר על כך שאם חלילה קורה משהו לא צפוי למחשב עצמו, עליו גיבית את המכשיר בצורה כה נוחה ובלי root, את כל השירים מהמכשיר לא תוכלי לשחזר?

noa_f

New member
ממילא כולם מסנכרנים אנשי קשר עם חשבונות גוגל

ואקסצ'יינג' - אז אין שום מגבלה על מספר המחשבים מולם אתה מסנכרן. ועם אייקלאוד יש עוד אופציה (וזה בנוסף לסנכרון אמיתי מול מחשב)
לגבי המוסיקה, גם ניתן לעבוד עם שני מחשבים שמחוברים ברשת אחת. אבל אני לא מתכוונת לבזבז על זה מילים פה, כי הרי תעלה את אותה הטענה מחר, גם אם כן אסביר...

אם כבר, אז אי אפשר לסנכרן אנשי קשר למכשיר של גוגל, בלי שימוש באחד מהשירותים המסחריים מוכווני הפרסומת והמציצנות ועדיף זה של גוגל עצמה. אפשר להעביר ידנית הלוך וחזור ולמיין ידנית ולמחוק ידנית - אבל "ידנית" זה בדיוק כמו לכתוב בפנקס. תודה. אני מצפה ל*סנכרון*.

BravoMan

Active member
מה הבעיה לסנכרן למכשירי Google בלי שירותים

חיצוניים?

ל-HTC ול-Samsung יש תוכנות חינם לזה.
לכל השאר יש תוכנות בתשלום (תוכנות לסנכרון מול Outlook לא שירות סנכרון!)

ואם היית שואלת את מר גוגל, היית מגלה שאפילו ל-Mac יש:
http://www.sync-mac.com/android-sync.html

עכשיו, מה הקשר לשני מחשבים באותה רשת לכל הרוחות?
אני רוצה לסנכרן מוזיקה בין שני מחשבים למכשיר שמנגן אותה, לא בין המחשבים לבין עצמם.

זה דבר כ"כ מוגזם לבקש בימינו כשלהרבה משפחות בעולם המערבי (שם נמכרים רוב ה-iPhoneים) יש 2 ויותר מחשבים בבית???

חבר שלי עם iPhone ניסה להראות לי כמה Downloads נפלא.
"תראה, אני לא צריך כבלים, הכל עובר ב-WiFi, כמה פשוט!"

כן, ממש פשוט: קודם תקליד IP (לך תסביר למשתמש "רגיל" מה זה כל המספרים האלה עם נקודות), ואז תמתין כמה שעות טובות אם אתה מעביר קובץ גדול. (טוב, מי שמעביר קבצים גדולים הוא בטח שודד ים, אז טוב שיסבול).

באותו הזמן, אני מחבר את ה-Nokia הישן שלי, ואותו קובץ עצלי תוך שניות ספורות. (הוא אפילו יותר מהיר מה-Sandisk 16GB שלי שנרכש כשנה לפני)

וברצינות: מדדתי עם שעון עצר - העברה דרך USB מהירה פי 8 מהעברה דרך WiFi בתקן G על אותו קובץ בדיוק.

מדהים אותי בכל פעם מחדש איך בעלי iPhone, iPad וכו' לא מפסיקים לרגע לתרץ את כל הבעיות והחסרונות של המכשירים שלהם.
ואם מישהו חלילה אומר שהוא רוצה לעבוד עם מכשיר נורמלי, שלא דורש ממנו לעשות סלטות באוויר כדי לבצע את הפעולות הפשוטות והיומיומיות, אז משהו בוודאי לא בסדר אצלו...

noa_f

New member
בעולם המערבי קונים מוסיקה ישירות מחנות

המוסיקה ואין שום בעיה: לא עם מספר מחשבים, לא עם מעבר למחשב חדש, לא עם תמיכה בשפה ולא עם הרשאות למשתמשים רבים.
בעולם השלישי שבו אנו חיים, הדברים מסובכים יותר.

BravoMan

Active member
שאני אבין: בעולם המערבי יש רק חנות מוזיקה אחת

שקוראים לה iTunes?

אף אחד לא מוכר שירים בשום צורה שהיא?
לא CD, לא חנויות אינטרנט, כלום?

noa_f

New member
חבל על הכסף. כמו שבראבו הסביר, המכשירים

הללו מיועדים להיות טלפון ולכן כוללים חומרה של טלפוניה (ולרוב גם ג'יפיאס). חבל לשלם על זה אם אתה לא זקוק למשהו מעבר למחשב כף יד עם חיבור wi-fi.
הייתי קונה במקום ipod touch. יש לו את כל היכולות של אייפון, פרט למה שקשור לסלולר וג'יפיאס. מחשב כף יד נהדר בחצי ממחיר טלפון חכם (מתחיל ב-1000 ש"ח בארץ).

למעלה