אייפון 4S מול הגאלקסי 2 דילמות דילמות

dorfrank

New member
אייפון 4S מול הגאלקסי 2 דילמות דילמות

מה שולמכם שאלה לי אליכם
אני רוצה להחליף את המכשיר הנוכחי שלי ואני מתלבט בין שני המכשירים שאחד הדברים הכי חשובים לי הוא זמן ניגנת מוזיקה אני קונה את המכשיר בעיקר בתור אמפי
אני יודע שלאייפון יש 40 שעות נגינה שזה סבבה אבל אני לא מצליח להשיג מידע לכמה זמן נגינה יש לגאלקסי אשמח לעזרתכם
אחלה סופ"ש

BravoMan

Active member
אל תקנה טלפון חכם בתור מכשיר MP3!

ה-40 שעות של ה-iPhone הם נתון מצוץ מהאצבע, משום שבמכשיר כזה זמן סוללה יכול להשתנות דרסטית בהתאם למה שהמכשיר עושה בפועל.

יש רכיבים שונים שניתן להפעיל ולכבות (WiFi, GPS, BT וכו'), יש תוכנות שונות שיכולות להישאר ברקע ולצרוך סוללה ועוד.

אם אתה רוצה מכשיר MP3 שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן, קנה לעצמך מכשיר ייעודי שכזה.

אם בכל זאת חפצה נפשך בטלפון חכם, קח בחשבון שניהול שירים ב-Galaxy או למעשה בכל מכשיר מבוסס Android הרבה יותר קל ונוח מאשר ב-iPhone אשר מחייב עבודה עם iTunes ודורש פרוצדורות מסובכות אם חלילה פרמטת את המחשב או רכשת מחשב חדש.

dorfrank

New member
קודם כל תודה

מסכים איתך אבל אני רוצה מכשיר אם פי3 שיהיה לו גם wifi ובמחיר כזה כבר עדף לי סמארט פון לא היית אומר?

BravoMan

Active member
כשאתה אומר WiFi הכוונה כדי לגלוש באינטרנט?

או להעביר שירים "דרך האוויר" או מה?

עקרונית, יש את ה-iPod Touch שיש לו WiFi אבל לא רכיב טלפון, אבל כאן אנחנו חוזרים שוב לכל הצרות של מכשירי Apple.

אז, אם אתה חייב מכשיר מקושר ורוצה שהוא ישמש גם כנגן, סמארטפון הוא בחירה סבירה, אבל שוב - חשוב להבין שזמן סוללה שמכשירים מתוחכמים כאלה מאוד תלוי בשימוש.

לפחות, במקרה של ה-Galaxy, אם תרצה תוכל לקחת סוללה ספר בתיק.

ואם כבר, דפדפן של מכשירי Android טוב יותר מזה של iPhone.

AYELET1

New member
לגבי המשפט האחרון- חד משמעית לא מדוייק

בפרט לאחר השיפורים בios5
רוצה דוגמה ספציפית? אתר יס...

BravoMan

Active member
לא כ"כ חד משמעית - מה עם אתרי הזרמה שונים

שמשתמשים ב-Flash כמו HOT VOD?

AYELET1

New member
יש להם יישום יעודי לאייפד

ובוא נספר למי ששואל שאינך משתמש במוצרי אפל ואינך אוהב את אפל לאו דווקא בגלל טיב מוצריהם אלא יותר בגלל מדיניותם.

AYELET1

New member
לגבי סמרטפון, הייתי מציעה לך לברר בפורום

אייפון ובפורום אנדרואיד.

AYELET1

New member
כשאתה קורא 40 שעות נגינה

זה לא מדוייק.
זה בתנאי שתוריד תאורה לרמת מינימום, לא פעיל ווי פי או בלוטוס או gps
לא תשתמש בטלפון
וכן׳

למעלה