אייקון בלתי נראה ב ZL

אייקון בלתי נראה ב ZL

הוספתי ב ZL בסרגל התחתון את תוכנת המחשבון בה אני משתמש הרבה כך שאוכל להפעיל אותה במהירות. אני יכול להפעיל אותה מהסרגל אך במקום בו היא נמצאת בסרגל אין אייקון של המחשבון והמקום נראה ריק.....
איזה אמצעי נוח יש ליצירת תמונת מסך של הטריאו?

לא בטוח שיש מקום בסרגל התחתון. נסה

להוריד אייקון נוסף מהסרגל התחתון של ה - ZL ואז להכניס את אייקון תוכנת המחשבון. כך תדע אל נכון שאין מקום לאייקון נוסף.

לא קשור למקום בסרגל

עשיתצי כדבריך ואין בעית מקום מה גם שבמסך ההגדרות רואים ריבוע ריק היכן שממוקם המחשבון

AYELET1

New member
נדמה לי שהדבר תלוי בקיום אייקון

קטן של התוכנה כלומר בד"כ לכל תוכנה יש 2 אייקונים המייצגים אותה: אייקון גדול |(זה הרגיל) ואייקון קטן. כנראה שבסרגל מוצגים אייקונים קטנים בלבד (וזה הגיוני). אני מנחשת שאם תגדיר את האייקונים ב-ZL (וזה אפשרי) להיות מוצגים כאייקונים קטנים בלבד (במקום גדולים), למחשבון המדובר לא יהיה יצוג אייקוני אלא ריבוע ריק (מדובר באייקונים המוצגים לא בסרגל אלא מעליו, במסך כולו ).

AYELET1

New member
אגב, זה לא יפה אך אאל"ט אתה

עדיין יכול להפעיל את המחשבון בהקשה על המקום הריק

זה בדיוק מה שקורה וזה די מעצבן

אני יכול להפעיל את המחשבון בלחיצה על המקום הריק. האם אין דרך שיהיה שם אייקון? לא הבנתי את מה שכתבת לי קודם.

+++

פתרון קצת ארוך אבל יכול להיות שיעבוד (לא ניסיתי): צור קיצור דרך למחשבון (לחיצה ארוכה, ShortCut). פעל לפי המדריך הזה ושנה את האייקון של אותו קיצור דרך. בסרגל, במקום שבו אתה רוצה שיופיע המחשבון, שים קישור לקיצור הדרך החדש (במקום למחשבון עצמו). אולי זה יעבוד.

למעלה