אייקון הצילום

Tali1912

New member
אייקון הצילום

חלק מהמבקרים בבלוגים אפילו מבקרים חדשים לא מודעים לסמן הזה שסימנתי בצילום מסך שהרשומה מכילה תמונות? אולי הוספה של משהו משהו עוקף האייקון הזה, שאפשר יהיה להבין שרשומה זאת וזאת יש בה גם תמונות. לא פעם אני מקבלת תגובות גם במסין <ג'ר> "לא, לא ראיתי תמונות, איפה שמת את התמונות?" ואחרי שאני אומרת תפתחו את הרשומה או שולחת קישור ישיר התגובה היא "אה ! עכשיו ראיתי".

Tali1912

New member
טוף, אסביר שוב

כשגולש מגיע לבלוג עצמו ביחוד חדשים, או לא מתפוז או שפעם ראשונה נתקלים בבלוג <יאללה נגיד שיהיה> אז הוא לא תמיד יודע שהאייקון של הצלמניה כמו שסימנתי בחץ , ברשומה עצמה שמתי תמונות. ככה: http://blog.tapuz.co.il/gaya לעומת זאת כשהרשומה פתוחה או נשלח קישור ישיר אז ניתן להבחין שיש תמונות http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1052774 צריך פתרון לכאלה שלא כל כך ברור להם שהרשומה מכילה תמונות, אולי שמראש הרשומה תהיה פרוסה וכל הרשומה תהיה גלויה כולל התמונות, בלי ללחוץ על האייקון, כי אם בתוכן הרשומה אני כותבת על תמונות ואנשים לא רואים אותם, יוצא שאנשים שואלים אבל איפה בכלל התמונות? עכשיו הסברתי יותר טוף?

Tali1912

New member
../images/Emo62.gif אה, עוד כמה משוהים

* בבלוג הבית היה כתוב בקשר לזירות שאפשר להוסיף סקר וזה מופיע היכן שהוא, אז נגיד ויש לי סקר או תבוא לי מוזה לסקר, איפה שמים אותו, כקובית סקר בבלוג עצמו או איך בדיוק? עדיין לא ראיתי סקרים בזירות, האם מי שבא לו הרעיון של הסקר בנושא מסויים, יופיע השם של הבלוגיסט שהוא כתב אותו בעצמו? כתבתי את זה בפורום בלוגים אנשים לפני כמה ימים <הצעה>, אם אפשר לאחד את כפתור הסטטיסטיקה יחד עם: • רשימת מקבלי העדכונים לבלוג שלי • רשימת החסומים שלי • רשימת בלוגים שמקשרים אליי כדי לא כל הזמן לקפוץ מכפתור לכפתור במסך ניהול, זה נראה יותר הגיוני שיאוחדו האופציות האלה לכפתור אחד.

Bezalel P

New member
תשובות

שינויים מסוג זה במסך הניהול לא ייעשו כרגע, מכיוון שאנחנו עובדים על מערכת חדשה. ולגבי סקרים - הסקר צריך להופיע בתוך הרשומה, ולא בקוביית סקר. הסבר - כאן.

חהמן

New member
מערכת חדשה?

באמת? באמת באמת? לצפות לחידושים והפתעות?

חהמן

New member
:) מערכת ניהול חדשה! מערכת ניהול חדשה! :)

יש כבר הערכה מתי ?

למעלה