אייקון של אח

אייקון של אח ../images/Emo194.gif

לרגל האייקונים החדשים של
, עלה לי רעיון שאולי נתאים אייקונים לאחים ואחיות שלנו... אז כל אחד/ת בוחר/ת אייקון שלדעתכם מתאים לכל אחד מהאחים והאחיות שלכם ולהסביר את הבחירה שלכם, כמובן.

jKiTTiE

New member
וואי רעיון בנזונה =]

-אחותי כי היא תמיד אומרת לי מור אכלת בשר מקודם... או...מה את אוכלת במקדונלס זה לא כשר(אנלא שומרת ולא מאמינה וכל הבית כה...)
-אחי כי הוא חולללהההה כדורסל והוא אחד הטובים הוא משחק בנבחרת ויש משחקים וזה...תראו איזה חינוךך חחח קיצר תראו אותו עם כמה שנים על ה
של מכבי ת"א ביד!!

Bassיסט

New member
וואו יש לי הרבה אחים אז שניה...

נראה אם יש פה בכלל אייקונים שמתאימים להם! אז ככה מהאח הגדול לאח הקטן (אני)
זה אחי הגדול כי הו א רב סרן בקבע בממר"ם כבר המון זמן והחרדי כי הוא נורא דתי!!! הוא גר ליד חברון..
זה אחי השני ליצן כי הוא מצחיק ברמות מטורפות הוא הכי מצחיק מכל האחים למרות שלפעמים אני יושב איתו ושנינו מריצים דחקות אחד של השני! מטוס כי הוא טס המון לחו"ל במסגרת העבודה שלו אפילו עכשיו הוא עם אשתו בלאס וגס ואורלנדו הוא יחזור השבוע! ופלאפון כי הוא כככככלללללל הזמן מחליף פלאפונים ליותר משוכללים ויותר והוא כל הזמן עם הפלאפון שלו!
אחותי! דגל - כי אחותי מאוד מאוד ציונית! היא הייתה ממגורשי כפר דרום הם גרו שם הרבה זמן! וארגזים זה כי הם עברו לבית חדש באשקלון אז הייתי אצליהם לעזור להם לפרוק מהארגזים ולארגן את הבית החדש!
זה אני! טלווזיה כי אני אוהב טלווזיה וכל מיני דברים טובים כמו סרטים ותוכניות מעניינות! גיטרהף טייפ,ותווים זה כי אני טיפוס מאוד מוסיקלי אבל מאוד כפי שבטח הכרתם אותי (פחות או יותר) ו-לב ונשיקה זה כי אני אוהב לאהוב ואוהב אתכם! יום מקסים לכולם!!!

eris1515

New member
אני-

אח שלי הגדול-
-זה הולך לפי הקריזות שלו... אני-
-יש לי המונהמון הומור...-גם אם אני לא מראה את זה פה... אחותי-
חחחח תמיד היא לפעמים ממציאה שירים כשמשעמם לה היא מחרטשת מילים חחח אחותי הקטנה-
אפשר לקנות אותה בממתקים חחח

שלי.

אני עושה על בני הדודים שהכי קרובים אליי:
טוב הבנתם... שני בני דודים רופאים... אין דבר יותר מתאים מזה.
בת דודה שלי. היא קומונרית בני עקיבא באוסטריה.
בן דוד שלי שטרמפים להופעות זה השם השני שלו ולכן האוטו מתאים בול!

סבבה..

אחותי הקטנה - היא פשוט כזאת. אינטרס טהור לדעתי מייצג את השטן, גם אנשים בכת השטן מאמינים שלהאמין בשטן זה להאמין בעצמך-באינטרסים שבך.
אח מספר 1- הוא כזה כולו צבאי קרבי משהו , שרירים וכו , כושר קרבי , עוסק באבטחה.. וכו'..
אח מספר 2- טרול מחשבים..
אח מספר 3- קריזות מצחיקות
אחות גדולה- כולה באה ברחמים אם זה עצמיאים אם זה על מישהו אחר.
אני-תמימה, מה לעשות.

Bassיסט

New member
שתי שאלות

1. מאיפה את יודעת כל כך הרבה על כת הסטן? 2.מה זה טרול מחשבות??? יומצויין שיהיה לכל האחים החמודים שלי!

blck angel1

New member
../images/Emo195.gif לאחי.. ../images/Emo202.gif לאחותי

אחי חייל אחותי במאית ^^;

אנייי../images/Emo210.gif../images/Emo141.gif

-כי אחותי כבר יודעת לנהוג!
-כי היא חורשת על האמפי3 שלה ושומעת שירים בקולי קולות XD
-כי היא אוהבת ותומכת כשצריך!

למעלה