סיכומון אייקון שלי../images/Emo13.gif
בשורה התחתונה, כרגיל, היה נחמד מאוד וממש נהנתי. כידוע, אירועי הטרק בכנסים, באייקון בפרט, הולכים ומתמעטים לטובת תחומים עולים אחרים (אנימה ואנימציה, משחקי תפקידים, פסטיבל סרטים בינלאומי וכו'), ואני חושב שאפשר כבר להצביע בברור על ירידה משמעותית גם בנפח ה"באפי" בכנס. מכיוון שאלו שני תחומי העניין המרכזיים שלי בכנסים (ובכלל מבחינת חובבות), יוצא שמבחינת כניסה לאירועים עמדתי מול מציאות מעט עגומה. כדי להמחיש את זה אציג את העובדה, שלמיטב ידיעתי זהו כנס אייקון הראשון בשנים האחרונות (וכנראה אי פעם?) שבו לא הוקרן ולו פרק אחד של חלל עמוק תשע (וגם לא וויאג'ר, אגב). אפילו לא פרק אחד ! נו, טוב, זה תהליך שהיה ברור שיקרה, ואני לא כל כך מתלונן. מאז אייקון הראשון שלי נכנסתי גם לאירועים "אחרים" (דוגמת אירועי סופרים, סרטים וכדומה) ואני מקווה שאחזק מגמה זו בעתיד. בכל אופן בכנס הנוכחי יכולתי להרשות לעצמי רק יום אחד (וחצי), ורוב הזמן הסתובבתי מפה לשם, פגשתי אנשים טובים וכו'.
ובינינו, זו הסיבה האמיתית שצריך את אייקון. לצפות בפרקים אפשר גם בבית. האירוע שכן נכנסתי אליו היה הופעת "אלו הם חייך" של קהילת סטוארגייט. היה ממש מושקע ומרשים בשבילך פרויקט עצמאי של קהילה שכמעט ואינה נתמכת באופן רישמי (פרט למסגרת הרשמית הכללית של סטארבייס, שאין זה סוד שאלו המנהלים אותה שעוד נשארו פעילים, הם בעיקרם טרקים בכל אופן). משעשע בהחלט : ) אז זהו, עד הפעם הבאה : )