אייקון 2007
כל מה שחשוב!!

ג'יימס קוולי מ-New Voyages מברך את באי אייקון

ג'יימס קוולי, המפיק הראשי של הפקת החובבים המצליחה New Voyages הקליט ברכה מיוחדת לבאי אייקון 2007 ולחובבים הישראלים, לקראת הקרנת שניים מפרקי New Voyages בפסטיבל הממשמש ובא. הברכה ופרטים נוספים. חתימה טובה לכולם!

ריכוז אירועי "מסע בין כוכבים" באייקון

כמו גם ריכוז אירועי "סטארגייט", "מלחמת הכוכבים" ו"בבילון 5" בפסטיבל הממשמש ובא, ניתן למצוא בקישור הבא. בין האירועים: שתי הרצאות והקרנות חינמיות של פרקים, ביניהם פרקים שעברו מתיחת פנים דיגיטלית ופרקים של סדרת החובבים המצליחה ביותר, בהשתתפות ג'ורג' טאקיי ו-וולטר קניג. פרומואים לפרקים הללו ניתן למצוא גם כן בקישור הנ"ל. חג סוכות שמח ולהתראות באייקון!

papal

New member
כרגע הורדת את הסיכוי שאנשים יבואו ב 80%:)-

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםם קח את זה קל! צוחקים איתך

AKIRA972

New member
זו הסיבה האמיתית למה רוב פורום 400 לא יגיעו

פשוט כי זה לא מעניין! לא שווה את הטרחה כבעבר. אני לא טורח לקחת חופש מהעבודה ולא טורח לפנות זמן, אני גם די בטוח שהרבה אנשים אחרים מצאו עיסוקים כתירוץ לעת מצוא (רק למקרה שיידרשו להסביר למה לא יכל ולהגיע השנה). אני זורם עם זה. לא בא בתלונות לאף אחד. השנה היא לא 2000 אלא 2007 ואייקון כבר לא אייקון. כתבה המסקרת את אייקון - http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1175897 אני באופן אישי לא מתקשר עם דבר וגם חצי חצי דבר המוצג בה.

Bajoran Priest

New member
אייקון הוא כבר לא "כנס של טרקים"

למעשה הוא אף פעם לא היה רק זה, כי מאז תחילתו הוא היה כנס של "מדע בדיוני ופנטזיה", אלא שבעבר הטרק תפס מקום חשוב הרבה יותר. מאז הדברים השתנו וכדרך הטבע הטרק תופס היום מקום קטן בהרבה מהכנס, וזה למרות (וגם בגלל) שהכנס התרחב מאוד וכולל הרבה מאוד תחומי עניין מסביב לנושא המד"ב והפנטזיה. זה עדיין לא אומר שהוא לא כנס מעניין. מי שחובב *רק* טרק, כנראה שלא ימצא בו עניין רב (אלא אם כן יגיע רק לאירועי הטרק המעטים הפרושים על פני הימים השונים). מי שחובב גם דברים אחרים, דוגמת פנטזיה, קומיקס, מד"ב קולנועי לסוגותיו, אנימה, ימצא בכנס עניין רב (למרות שבכל זאת, העובדה שהכנס נפרש על פני שבוע מקשה "לרכז" פעילות מעניינת בזמן קצר).

sysiphus

New member
נושא מעניין ששווה דיון

מה לעשות שכמות החובבים של מסע בין כוכבים בשנת 2007 אינה כשהייתה בשנת 1998. השיקול הוא לא רק כלכלי, אלא תוכני ושיווקי. החל מהשנה שעברה בחדר אחד לאורך כל אייקון מרוכזות פעילויות שתקוותי הייתה שיעניינו את יושבי הפורום הזה ואנשים בעלי עניין דומה - אסופות פרקים בחינם של מסע בין כוכבים בעיקר, עם תיבול של בבילון 5 וסטארגייט לצד הרצאות בתחומים אלו והרצאות המחברות זאת לנושאים מדעיים פרופר, כמו טיסה מעבר למהירות האור, בניית ועיצוב חלליות ועוד. גם בשנה שעברה וגם השנה זה היה, ואני מבין מדבריך שזה לא הכיוון... מה היה מושך אותך להגיע לאייקון והאם אתה חושב שזה ריאלי? ומנושא לנושא באותו הנושא, אני מאוד מקווה דווקא לעשות משהו די גדול, אם במסגרת אייקון ואם במסגרת ייעודית לכך, לקראת צאת הסרט החדש בשנה הבאה. אני מקווה שזה ייצר לא מעט הייפ שייצור קצת תחייה מחודשת בקרב החובבים, בארץ כמו גם בעולם. אורי

Bajoran Priest

New member
מממ...אני מקווה....

העניין הוא שכרגיל דחיתי חובות לימודיות לסוף, ועכשיו אני במרוץ די מטורף לסיים עבודה סמינריונית, כך ששבוע של שיכרון חושים מד"בי לא בא בחשבון כרגע. בכל זאת, סביר להניח שאני אקפוץ ליום-יומיים, אני מקווה. אפילו לא הצצתי בתוכניה עדיין :-\

papal

New member
יש אירוע טרק ששווה הגעה?!

ואם כן, מתי אין לי כוח לתוכנייה הזו- היא ארוכה ומייגעת ולא מצאתי הרבה דברים מעניינים. מה גם שאני עובד- והסיכוי שאני אצליח להגיע לצערי זעום אולי אני אתם משהוא עם משה וליאור... ואם תציעו מפגש פורום- אני ישתדל לבוא!!

papal

New member
תיקון ראיית הקישור למטה תודה!

נראה לי שאני יגיע להקרנה של בבילון ואנסה להגיע לNEW VOYAGES שהולכת ומסתמנת כאטרנטיבת הטרק האמיתית הראשונה אם אתם שואלים אותי, לקחת לפחות חלק מהקאסט של הסדרה המהממת הזו, לסרט הבא... שמישהוא יעיר את JJ ABRAMS:)

HyperNovA

New member
אני ! ../images/Emo6.gif

פעם ראשונה מזה שנתיים... אתם תזהו אותי לפי דרגת הסג"ם (Ensign למתעקשים...
) החדשה והנוצצת שלי
(איזה צעירות קצונה אה ?) רק אני או ששמתי לב שהדגש על טרק הוא מזערי ?

HyperNovA

New member
צעיר צעיר...

אבל שנתיים בצבא לא נחשב ?
טוב יחסית אליכם אזרחים אני באמת צעיר... :'(

Bajoran Priest

New member
אני עוד יותר "צעיר" ממך בענייני צבא...

לאור היותי עתודאי שטרם חזר לשירות. (אבל לכל דבר יש סוף, ובקרוב גם אני אתחיל לצבור פז"מ...)

למעלה