איירבג?

איירבג?

קודם אני רוצה להגיד שאני מכיר את רדיוהד אבל לא הרבה יותר מידיי טוב אבל אני עובד על זה. קיבלתי לפני כמה שבועות דיסק צרוב מידידה שלי שהיא אמרה שקוראים לו איירבג ובחיים שלי לא שמעתי על דיסק כזה ואת כל שאר הדיסקים האחרים שלהם נראה לי ששמעתי עליהם או הקשבתי להם. יש באמת דיסק איירבג או שזה רק שם של שיר?

Major Thom

New member
יש אי-פי ..

שנקרא airbag / how am i driving. יש שיאמרו שהוא הטוב ביותר שלהם, ובכל מסעותי בחנויות דיסקים ברחבי הארץ עוד לא יצא לי להתקל בו
רשימת השירים: 01. Airbag 02. Pearly* 03. Meeting in the Aisle 04. A Reminder 05. Polyethylene [Parts 1 & 2] 06. Melatonin 07. Palo Alto זה מה שיש לך?
counting crows - mr. jones

אני לא יודע את

השמות של השירים בגלל שזה צרוב (אני כל כך שונא דיסקים צרובים בגלל זה). בכל מקרה זה דיסק קצר בטירוף, משהו כמו איזה עשרים וחמש דקות בערך נראה לי.

אילנדיל

New member
לצערנו הוא כבר לא בייצור ../images/Emo7.gif

גם אני רוצה לקנות אותו ומחפש כבר כמה זמן בחנויות היד השניה.. אילן

Fish in the sea

New member
אני מציע שתפתחו פורום חדש:

"מחפשים את איירבאג לשווא". לאט לאט אני מבחין שאתה המונים ולאור העובדה שקיים פורום "הצעות לטיסה קלה" אני חושב שיש מקום גם לפורום שלכם. טוב,עדיף שאני אפסיק כבר לכתוב היום...

polyethylene

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

שיטוט קטן בטאואר רקורדס הראה לי שהוא עדיין קיים, ואם הוא לא, תמיד אפשר להזמין
יש לי אותו עוד מהיום שהוא יצא, למרות שבמחשבה מסויימת זה די מיותר כי ממילא יש לי את כל השירים מפוזרים על הסינגלים. אבל עדיין... זו אסופה מעולה של שירי בי סיידים ברצף אחד מושלם...
Bob Dylan - Sarah
- חוזרת קצת לזיכרונות ילדות...

polyethylene

New member
זה היה בקניון איילון כמדומני...

אבל זה לא ממש עקרוני, כי היום אפשר להזמין כמעט בכל מקום.
יוני בלוך - המשמעות של קים

ניסיתי

להזמין בטאוור לפני חצי שנה בערך, ואחרי שחיכיתי כמה שבועות הם התקשרו ופשוט אמרו שהוא כבר לא ביצור ואי אפשר... אבל יש לי תקווה, מישהו מהעבודה של אמא שלי (שכל חנוכה עבדתי בה גם במקרה) אמר שהוא עובר די הרבה ליד חור בשחור, ושהוא יחפש לי את זה שם! הוי אירבאג..
stranglers- golden brown

Superunknown1

New member
ישבתי שם בחנוכה,

אני לא מגזים, אולי שעתיים. יש גארבג´, יש טונה מטאל, יש נמרוד והבודדים, קרח 9, נושאי המגבעת, אייר, ספייס גרילז, סנטנה- מה לא בעצם? אני אגיד לך מה אין שם- רדיוהד. בכל החנות הקטנה והמצ´וקמקת, שמכילה אולי כפול דיסקים מכמות הדיסקים בטאוור עזריאלי אין שום זכר לרדיוהד. וגם למיוז ופייט´ נו מור. זה שיגע אותי. בעעע.

Major Thom

New member
דוקא יצא לי לראות שם פיית´ נו מור

פעם .. אני חושבת שזה בעיקר עניין של מזל. ברדיוהד עוד לא נתקלתי. רק בבוטלגים .. ואם כבר חנויות, ביומחמישי האחרון פקדתי כמה שכאלה, והגעתי למסקנה שהטובה ביניהן היא דוקא "אוף דה רקורד", שהפתיעו אותי בכמה יציאות מוצלחות למדי (שאת רובן אני לא זוכרת ..
). החנות נמצאת ברח´ דיזינגוף ממש ליד הכיכר (ליד המקום ההוא שמוכר קרפ, נראה לי). המחירים כמו בחור בשחור, אבל המלאי יותר טוב. למרות שזה יותר קטע של תזמון, אם חושבים על זה. בוקר טוב
counting crows - round here

תמיד בטאוור רקורדס

ובכל חנויות הדיסקים המאעפנות האלה אני מוצא את כל הדיסקים של כל הלהקות בערך חוץ מרדיוהד, פינק פלויד ובלייר שאותם אני באמת אוהב אבל זה במילא לא משנה כי למי בכלל יש 80 שקל לשלם לדיסק מאעפן.

Major Thom

New member
אממ ..

לא דיברתי על טאואר ורשתות. דיברתי על חנויות יד שניה. והמחירים הם בין 30 ל-40, בד"כ, שזה דוקא מוצלח למדי
counting crows - round here (נדבקתי לאלבום הזה שלהם ..)

איפה

יש חנויות שמוכרות ב30-40 שקל פינק פלויד ורדיוהד? לא נתקלתי באחת כזאת אף פעם. הן בטח מוחבאות טוב באיזה חור בתל אביב שאף אחד לא שמע עליו.

Major Thom

New member
האמת היא שרדיוהד לא יצא לי לראות..

אפאחד לא רוצא למכור את זה
אבל פינקפלויד דוקא כן. בכל אופן, יד שניה. יש שלוש טובות באיזור הסנטר.
sigur ros - () - track 1

נראה לי שראיתי את החנויות האלה

או לפחות חלק מהם והמבחר של פינק פלויד לא משהו (קצת יותר מרדיוהד, אבל עדיין) וגם שם המחירים של שמונים שקל (במקרה הטוב) ואם זה לא ככה ואני טועה בבקשה תגידו לי ואני אבדוק את החנויות.

למעלה