איירוסוויט - דרך קייב לבנגקוק

gogefen

New member
איירוסוויט - דרך קייב לבנגקוק

היי, מישהו שמע או טס עם החברה הזו? הציעו לי לטוס עם החברה הזו דרך איסתא, אבל לא שמעתי על החברה הזו באף פורום ישראלי. תודה ! ד"א- ההפרש בין אירוסוויט לבין אל-על עומד על 70$. אומנם לא הפרש היסטרי, אבל אנחנו זוג ו 630 שקל זה לא מעט כסף.

ההפרש הוא 70 דולר?!

אז אל על. בלי לחשוב פעמיים בשביל סכומים גבוהים יותר הייתי שוקלת. אבל שווה לשלם עוד 140 דולר (לזוג) ולא לעצור בקייב ולנסוע בחברת תעופה לא משהו....

motyka

New member
חברת תעופה מוכרת

לא טובים במיוחד ולא גרועים במיוחד. אבל תמורת 600 שקל - טוסו אל-על. ההפרש שווה את הכסף.

עמית22

New member
והאנטי תזה לקודמי

תחסכי את ה- 600 שקל ותטוסי דרך קייב. לא זכור לי שראיתי אי פעם בעיתון תאונת מטוס של איירוסוויט!

nob

New member
רק מפילים אותם בתרגילים צבאיים

לבד הם לא עושים תאונות. זה בסדר.

עמית22

New member
סטטיסטיקה

נראה לי (ואם למישהו יש נתונים מדוייקים שיביא) שהרבה יותר מסוכן להתפוצץ בת"א מאשר להתרסק בתאונת מטוס...

nob

New member
לך תנסה להסביר את זה לאשתך ../images/Emo13.gif

nob

New member
באמת מזל

איזו סיבוך זה להשיג כרטיסים כאשר לאישה יש זכות ווטו... אוקראינים - מפילים אותם, לא כ"כ רוצה (אם אין ברירה, אז בסדר, אבל צריך לסבול כל מיני נדנודים) טורקים - אולי, בסדר. אוזבקים - בסדר (שמעה מהחברה שלה שטסה איתם) אתיופים - לא, ווטו. ירדנים - בשום מקרה לא. אחרי הסבר שירדנים - הם בסך הכל מדינה של ערבים שיש להם יחסים טובים עם ישראל, בדיוק כמו לטורקיה (טוב, עשיתי טעות -- עכשיו יש גם ווטו לטורקים) לא בדיוק עזרו.. טוב, נו, טסים עם אל-על...

ronyboy

New member
אירוסוויט יכול להיות מאוד כואב

http://www.far-east.co.il/forum/ShowMessage.asp?id=12163&Fnumber=9&SunId=12159&flag=1

למעלה