אייר ניו זילנד ראיתם מה 'עוללו' לצי המטוסים של חברת 'אייר ניו זילנד'?
R Ridds New member 12/3/04 #1 אייר ניו זילנד../images/Emo70.gif ראיתם מה 'עוללו' לצי המטוסים של חברת 'אייר ניו זילנד'?
ד דוריןהשביעי New member 12/3/04 #3 אם מאתרים מחבל..../images/Emo6.gif דמות לבושה כמו לגולאס תוקעת בו חץ.
R Ridds New member 12/3/04 #4 מחבל בניו זילנד?! תשמע, אני 'עשיתי' חלק נכבד מניו זילנד בטרמפים, הם עדיין לא שמעו על מחבלים...
• •aniviel• New member 12/3/04 #6 חח כן, ראית את הצד השני של המטוס../images/Emo35.gif ויש להם עוד כמה כאלה נראה לי נחמד לטוס באחד כזה
P p r u d e n s New member 12/3/04 #8 אבל מעניין לדעת,../images/Emo182.gif|מרי| למה לליב טיילר מקדישים מטוס או לפחות חצי ממנו, ולמרי\לגולאס\גימלי\ארגי\בורומיר\כל דמות אחרת לא נותנים?|מקופח|
אבל מעניין לדעת,../images/Emo182.gif|מרי| למה לליב טיילר מקדישים מטוס או לפחות חצי ממנו, ולמרי\לגולאס\גימלי\ארגי\בורומיר\כל דמות אחרת לא נותנים?|מקופח|
• •aniviel• New member 12/3/04 #9 יש עוד כמה... זכור לי שראיתי אחד עם אראגורן, גימלי ולגולאס... יש להם מלא לדעתי חח
P p r u d e n s New member 12/3/04 #11 חח,../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אני בטוחה שכל המעריצות של אורלנדו בלום יתעקשו לנסוע במטוס של לגולאס
חח,../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אני בטוחה שכל המעריצות של אורלנדו בלום יתעקשו לנסוע במטוס של לגולאס
° °•Eowyn•° New member 12/3/04 #12 כי דוחפים אותה לכל מקום../images/Emo4.gif היא יפה והכל אבל איפה גלורפינדל!? אני עדיין עם זה. אני אישית אהבתי הכי את המטוס הזה יהיה נחמד לטוס באחד כזה .
כי דוחפים אותה לכל מקום../images/Emo4.gif היא יפה והכל אבל איפה גלורפינדל!? אני עדיין עם זה. אני אישית אהבתי הכי את המטוס הזה יהיה נחמד לטוס באחד כזה .
P p r u d e n s New member 12/3/04 #13 הקטע במטוסים האלה,../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אמור להיות "אבל" בהתחלה... לומשנה... אבל הקטע במטוסים האלה הוא שהדמויות נמצאות רק בחוץ את לא יכולה להינות מהמטוס אלא אם כן מדביקים אותך בסקוץ' לדפנות החיצוניות או שאת משתלשלת מחבל מאחורה, או אולי את טסה במטוס קטן בצד כדי לראות אותו וגם האלה שנמצאים על האדמה לא יכולים לראות אותו כי זה גבוה מדי... המטוסים האלה חסרי תועלת בעצם, למרות שזה רעיון נחמד .
הקטע במטוסים האלה,../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אמור להיות "אבל" בהתחלה... לומשנה... אבל הקטע במטוסים האלה הוא שהדמויות נמצאות רק בחוץ את לא יכולה להינות מהמטוס אלא אם כן מדביקים אותך בסקוץ' לדפנות החיצוניות או שאת משתלשלת מחבל מאחורה, או אולי את טסה במטוס קטן בצד כדי לראות אותו וגם האלה שנמצאים על האדמה לא יכולים לראות אותו כי זה גבוה מדי... המטוסים האלה חסרי תועלת בעצם, למרות שזה רעיון נחמד .
° °•Eowyn•° New member 12/3/04 #14 אני יודעת שזה רק בחוץ אבל זה נחמד להגיד שטסתי במטוס של שר הטבעות ..
P p r u d e n s New member 12/3/04 #15 נכון, אבל-../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אם ידביקו אותך בסקוץ' לדפנות תוכלי גם להינות מזיו פניו של ארגי\ארוון\פרודו וכו' וגם להיכנס ל"תאמינו או לא"! לא שווה?
נכון, אבל-../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אם ידביקו אותך בסקוץ' לדפנות תוכלי גם להינות מזיו פניו של ארגי\ארוון\פרודו וכו' וגם להיכנס ל"תאמינו או לא"! לא שווה?
K Kasandra666 New member 12/3/04 #21 ../images/Emo99.gif אני הייתי נוסעת במטוס הזה בלי להסס... אפילו עם יגידו לי שיש בפנים פצצה
H HepatitisTypeMaccabi New member 12/3/04 #16 בניו זילנד יש שר מיוחד לסרט..... הם מפרסמים את עצמם בכל מקום כארץ התיכונה, בקיצור, הסרט הזה הוא פרוייקט לאומי שלהם.... והם הצליחו ובענק, אחרי שראיתי את נופים שם, אין מצב שאני מפספס את ניו זילנד....
בניו זילנד יש שר מיוחד לסרט..... הם מפרסמים את עצמם בכל מקום כארץ התיכונה, בקיצור, הסרט הזה הוא פרוייקט לאומי שלהם.... והם הצליחו ובענק, אחרי שראיתי את נופים שם, אין מצב שאני מפספס את ניו זילנד....
T ThisIsJustME New member 12/3/04 #17 אח שלי הייה בניו-זילנד לפני כמה שנים, עוד לפני הסרטים של שר-הטבעות הוא הביא תמונות, אין זה פשוט מקום מדהים ביופיו!
אח שלי הייה בניו-זילנד לפני כמה שנים, עוד לפני הסרטים של שר-הטבעות הוא הביא תמונות, אין זה פשוט מקום מדהים ביופיו!