איי איי איי....

איי איי איי....

אחרי בערך שלושה שבועות שלא כתבתי פה אני תופס איזה שעה של מנוחה מכל החיים העמוסים מאוד שלי ואומר לכולם שיהיה לכם שנה טובה ומבורכת, מקוה שכולם עברו את הצום בקלות, וסוכות שבפתח - תבוא כבר אני רוצה חופששששש!!!
חוצמזה מה חדש?

מה חדש? בואו נראה...

אני על סף דיכאון או התמוטטות עצבים. אני מרגישה נורא והחיים שלי בזבל עד ה- 25 לספטמבר או עד ה-4 באוקטובר. ההורים שלי נסעו, ועכשיו אני אחראית להההההההכל. סבתא שלי עוזרת אבל אני מכינה אוכל, מנקבה, עוזרת או יותר נכון עושה לאחותי את השיעורים ובכלל אין לי זמן לעצמי. HELP!!!

אני אגיד לך מה חדש...

לפני איזה כמה חודשים רשמתי למעריב לנוער מכתב (ברמה גרועה שלא יתייחסו אליו ברצינות כמו שאתה אמרת...) זה לא המכתב שכתבתי בפורום זה מכתב אחר אבל אתה אמרת שהרמה שלי גרועה ולא יתייחסו אליי ברצינות אז יש לי מזה קטילה בשבילך בעיתון של השבוע המכתב שלי פורסם והם התייחסו אליו באמת ברצינות זה מה שהם רשמוף תגובת המערכת: טוב מה נגיד את בהחלט צודקת בזמן האחרון אנחנו מקבלים הרבה מכתבים בקשר לאחיות אולסן ואנחנו מבטיחים שנשים יותר רכיליות, פוסטר, חידון ואולי אפילו כתבה אל תדאגי זה יגיע ושיהיה שנה טובה! חה אתה רואה? אל תאמר סתם שטויות לפני שאתה יודע מה יקרה באמת כי עובדה שפרסמו את המכתב שלי וגם התייחסו אליו (ברצינות!!!) אז בפעם הבאה לפני שאתה יורד על מישהו תראה קודם מה יקרה ואחרי זה תדבר...

ניצול שרשור (הסבר)

בזמן האחרון יש לי יותר מידי ימים עמוסים
היום חזרתי הביתה מבי"ס בשעה 15:45 וב-16:00 כבר הייתי צריכה להיות בצופים... ז"א- 15 דקות לאכול, ללבוש חאקי ולסוע לשבט... מישהו מכם ניסע פעם לאכול תוך 5 דקות
לא... רגע... אני אנסח את זה יותר טוב... מישהו מכם ראה פעם ילדה משוגעת אוכלת מרק וסלט תוך 5 דקות
בכל אופן, הגעתי לצופים וב-17:00 התחילה לנו השמחייה
הגיעו דיי הרבה (אני מניחה) חניכים ואני הייתי אחראית על פינת היצירה
(מגנטים ומר גמיש...). בדיוק המזל שלי- הערסים של כל באר יעקב החליטו להגיע לשמחייה (אחרי שבוע שלם שהם ניסו לבוא ולפרק לנו את המבנים
) והחליטו שהם רוצים בלונים
ואצל מי היו הבלונים
אצלי
הם דחפו את הידיים שלהם כמו (בעצם- לא כמו) בהמות ואני הוצאתי עליהם את הגרון שלי כמו בהמה
הם השיגו בסופו של דבר את הבלונים שלהם... ואיפה היתה התחנה הבאה שלהם
כמובן, ברז המים
הרי מה שווה בלון בלי מים
... אז הם מילאו בלונים במים... וזרקו על ילדים חפים מפשע... והמרכזת ה-
שלי באה והתעצבנה עליי למה נתתי להם את הבלונים
.... בכל אופן, איכשהו השעתיים האלו עברו וכשהתחלתי לנקות המרכזת הדרכה שלי פתאום אומרת- מחרתיים יש עוד שמחייה
... חשבתי שאני מתעלפת
--המשך יבוא ביום חמישי-- חחחחחחחחח

linoosh

New member
ראיתי וקראתי את המכתב שלך../images/Emo70.gif

כתבת מכתב יפה מאוד ואין סיבה שהם לא היו מתייחסים אליו ברצינות לדעתי את גם 3ודקת והם באמת כבר לא מפרסמים מספיק דברים על מק"א וזה לא פייר כל הכבוד עלי והצליחי

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה ואכן מוצלחת:)!

והפעם מקווה שיהיה לך פחות תפוס השבוע שלי תפוס אז לא יצא לי לכתוב הרבה
לילה טוב נועה

RinRan

New member
i hate my life!!!

אני שונאת את עצמי, את החיים שלי ואת כל מה שקשור אלי
(חוץ מחברות ומשפחה) אני כל הזמן עצבנית בזמן האחרון (משתתפת בצערך, שרוש
) ופשוט נמאאאאאס
את כל השאר תוכלו לקרוא בקרוב בפורום בנות, יאללה ביי.

קארינוששש../images/Emo141.gif../images/Emo85.gif

שששש אני יהורג ואתך איך את מדברת על שיש אנשים שיש להם חצי ממה שלך יש א ז תאריכי את זה
מתוקה
קארינוש(לי יש המון בעיות בחיים באמת תאמיני לי את לא רוצה לדעת)
אז הלואוי עליי שנוכל להתחלף למרות שאני מה זה לא מאחלת לך מה שיש לי
יוווווו:)

למעלה