איי אנדמן

Yidaki doo

New member
איי אנדמן

איי אנדמן ... האם מישהו היה ומכיר, ויכול לתת המלצות וטיפים.. איך ואיפה מוציאים אישור, ולכמה זמן, מאיפה יוצאות הפלגות,כמה בערך זה יכול לעלות.. ובכלל,,מה החויות שלכם מהמקום.. אני מתכנן להיות שם בדצמבר, ואח"כ להמשיך הלאה (הודו..) תודה! YIDAKI

aviron

New member
איי אנדמן : קבוצת איים בהודו.

תחת שם רשמי זה. אבל: יבוא "בעל - העניין" ויגדיר...

shugi28

New member
אני הייתי !

לפני שנה בערך .. רצועת איים ( משהו כמו 500) על קו המשווה ששייכים להודו .. ניתן להגיע או ממדרס או מקלקטא בלבד ! צריך להוציא אישור מיוחד לשהייה של עד 30 יום ללא תשלום בערים האלו .. לא זוכר בדיוק איפה המשרד אבל זה היה רשום בלונלי פלאנט כמובן צריך ללכת לשם עם 4 תמונות ואז ניתן לקנות כרטיס לאוניה השייט לוקח משהוא כמו 60-70 שעות ויוצא כל שבוע כרטיס לאוניה עולה באזור ה 1000 רופי בבטן האוניה או 2600-2800 ( אל תתפוס אותי על הרופי בדיוק ) עם אתה רוצה לישון בחדר 2ND class שיש בו 6 מיטות או בטיסה 190$ ממדרס\קלקטא כעקרון זה סוף העולם ! זה ממש הניגוד לאיים בתאילנד אם אתה מכיר יש המון איים ללא נפש חייה או עם כל מיני שבטים אבודים .. אם אתם בראש של קמפינג ניתן פשוט לקחת ציוד מתאים ולהשתקע באיזה אי לישון על ערסלים .. יש איים שיש שם כמה גסט ההוסים עם חושות על החוף מאוד מינימליסטי ואוטנטי . אני הייתי בהוואלוק שזה אי קטן ויפיפה אולי עם 100 הודים צמחייה טרופית עצי קוקוס ... וחופי חול לבנים היינו משנרקלים שם ושוכבים על החוף עם איזה ספר טוב ( יש סירות דייגים קטנות שתמורת כמה מאות רופי יקחו אותכם לאיים ממש נטושים ששם אפשר לשנרקל ולראות דברים מדהימים ! ) בערב היינו עושים ארוחות דגים מטורפות קאלאמרי שרימפסים שדייגים היו דגים רק כמה שעות לפני .. מאוד זול שם ! אם אתם בקטע של שנירקול כדי להביא\לקנות לפני שמגיעים לאיים .. ניתן גם להשכיר אופנועים בחלק מהאיים

Yidaki doo

New member
תודה!!

כן.. אלה האיים שאני מתכוון אליהם.. וזה בדיוק מה שאני מחפש! שקט...פשטות...יופי... אך... עוד מעט,, עוד מעט!! תודה SHUGI על התמונות המדהימות, ועל האינפורמציה! YIDAKI

למעלה