איי אנשים

trancelover

New member
איי אנשים

אשמח לקבל קצת מהנסיון שלכם.. ני מתכנן איזה טיול נחמד לפני הגיוס, ויש לי מספיק זמן לפניו, אני פשוט מתלבט לאן, אמרתי יסע לתאי´ ואחרי הצבא ימשיך להודו וכל האיזור .. לפי מה ששמעתי, שעדיף לי קודם ארץ עם תנאים פחות קשים(אבל קצת יותר יקרה),.. בכל מקרה עדיין לא החלטתי לאן, אם בא למשהו להציע על שמות מקומות לתרמילאים בטיול שלפני הצבא, או מישהו שגם עבר טיול באותו מצב, ומכיר תמצב שלי ויכול לעזור, גם רציתי לדעת אם יש קבוצות שיוצאות, למה לא נראה שאני ייצא עם עוד כמה, כל החברה יושנים עמוק, או עושים שטויות, טיול כזה לא בשביל הקלאברים המסכנים, אז משהו בשביל "ההתחלה", או יותר קל מטיול רציני בעזרת השם אחרי הצבא.., אם יש למישהו טיפים או עצות.. אשמח לקבל הכל ממכם, תודההההההה על הקריאה ושכל החלומות התגשמו, - - - WHEN U DREAM , THERE R NO RULES , PEOPLE CAN FLY

כן גם אני אומר

לך על תאילנד ארץ קלה לטיול בלי הרבה הכנות ראש טוב וקל זה ממש קינוח נעים לפני הקריעה הגדולה של שלוש השנים הקרובות שעומדות לפניך הינה כנס לכאן יש דיון קצר בדיוק בנושא זה אם אני לא טועה הבחורה עדיין בארץ אז..............

trancelover

New member
ברי ההומלס קופא מחום >> האא תודהההה

מצטער לא ראיתי תהודעה, באמת תודה בנאדם
ואחי, איזה פורום משגע, פשוט יופי לבוא ולפתוח אותו.. תודה גם על זה חח

תותי-בת

New member
מר ב(חו)רי! ../images/Emo9.gif אכן הבחורה עדיין בארץ ואחלה מן אחלה שהפנת אליי ../images/Emo8.gif שמור על עצמך חמודון! ואמממ הוא אכן יצר קשר במסרים, שבוע טוב לכולנו!

trancelover

New member
תודה על העזרה

נוו בקשה אנשים, תרשמו טיפ משהו.. פליסססס איזה עוד מקומות עם מידע על כל העסק הזה !?! ומאיפה אתם התחלתם? משהוווווווו בקצה המנהרה החשוכה בקשהההההה תראי לי את הדרך

תודה רבה אחי

וכן אצל כולנו נהוג להתחיל מהתחלה מגיעים לבנקוק מגיעים מתעדכנים משם כבר ממשיכים הלאה אל תדאג תיהיה רגוע הכל יהיה טוב תלך גם לצפון יש שם טראקים מדהימים ולקינוח האיים (אךך האיים יאאלה אל תגיד לא ידעתי לא ראיתי לא שמעתי הינה קח תמונה) וטיפ קטן לסיום תתמקח שם על כל דבר שאתה קונה כל מחיר שיגידו לך אתה צריך להוריד ממנו חצי לפחות הם מפריזים נורא מספיק שתגיד להם טוב ביי זה יקר הם ירדפו אחריך ויורידו במחיר (אל תדאג גם את זה אתה כבר תלמד) והכי חשוב תהיה נחמד יהיו נחמדים אליך

למעלה