איי אנשים,

trancelover

New member
איי אנשים,

שנה הבאה בתאילנד הברוכה כמה כסף אני צריך במקס לאיזה שהות של 3+ חודשים.. אני חייב עבודה כסף, ואין לי מושג מכלום

זה תלוי באופי הטיול שלך

איך אתה מתכנן אותו שינה בבתי מלון וטיסות פנים או לנסוע אם אוטובוסים ולישון במקומות לא הכי יוקרתיים ומה עם קניות? יש כאלו ש 1000 דולר בחודש סידרו אותם ויש כאלו ש-500 תדפדף אחורה בפורום תקרא דברים שאנשים רשמו ומה זה שלושה חודשים +? פלוס עוד איזה חודש אולי תרצה לשלב עוד מדינה בטיול? קבע לעצמך פחות או יותר יעד ואז תדע בערך כמה אתה צריך חוץ מזה למה אתה מחכה? לך תתחיל לעבוד ולחסוך

trancelover

New member
טיול לפני הצבא..

לא נראה שאני הולך לעבור לעוד ארץ אני רוצה דיי לחרוש תמקומות הנכונים בתאי לא רוצה לבוא כמו מלך, רוצה פחות רעש, לא להוציא כסף על שטויות, ני גם יסתדר במקומות יותר זולים, רק שלא יהיו מסוכנים מבחינות מסויימות, אני חייב כמה שיותר מידע, ואין לי בינתיים כלום, למשל.. כל החיסונים האלה שצריך לפני שמגיעים לשם, ומלא טיפים ו........

אוקי אם כך לא צריכה להיות בעייה

מיוחדת הינה כאן ה-טיפים ועוד קצת ובקשר לחיסונים רבות דיברנו כאן על נושא זה והתשובה היא כן אתה צריך לעבור חיסונים,אבל אילו חיסונים? זו כבר שאלה לרופא מוסמך אני לא אתן לך סתם תשובות ולא ארצה להטעות אותך.... את החיסונים אתה יכול לבצע בקופות החולים או במשרד הבריאות שלפי דעתי עדיף שם כי שם יש תמיד את כל החיסונים ושם גם תמצא תשובות לרוב השאלות על המזרח בכל הקשור לבריאות. כמו כן אתה מוזמן להיכנס לפה אני מקווה שתמצא כאן חומר שיעזור לך... בהצלחה ברי

למעלה