איי ג'סטטטטט וואנה דייטטט אה

5cihh

New member
איי ג'סטטטטט וואנה דייטטט אה

סרפררררר בייבבבבבבבבבבבבבבבבב

5cihh

New member
../images/Emo180.gif

איי הופ איים נוט אה ליטל טו לייטטטט

5cihh

New member
../images/Emo175.gif

יוווווווו טינק יור נוט מיי טייפפפפ

5cihh

New member
באט יו ארר באט יו אררררררררררר

באט יו אר באט יו ארררררררררררררררררררררררררררררר
יו נואוו

5cihh

New member
חחח בא לי לשיר סרפר בייב! וכן נכנסת

י לפורום שלך הוא אחלה היו שם הרבה תמונות מעריצים שלא היו לי וראיתי שגם את מטורפת על הארי כמוני!! יופי אז אנחנו שתיים:) בדרך כלל כולם הולכים על דני ודאגי אני מחכה שהילדה הזו תעלה עוד סרטונים! נחמד מצידה:)

DesertRose7

New member
יערה הנחמדה!!

אבל עכשי ואנחנו בתקופת יובש כי מקפליי היו ביפן.. ואין ממש דברים חדשים.. זהו שאני לא החלטתי.. אני הארי ודאגי.. אני במצב קשה!! אבל לא מעניין אותי.. אני אוהבת את השניהם!!!!!!!!!!!! ואם את כבר נכנסת.. תכתבי גם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5cihh

New member
אוקי דוקי:)

גמני מתה על דאגי...ודני..וטוםםםםםםם חחחחח אבל הארי ההההההההההההההההכי בלו איידדדדד בוי שלייייייייי

DesertRose7

New member
ראית מה עשינו שם לעניים שלו..

ממש מקדש! יש לו את העיניים הכי מדהימות בעולם...קבעתי!! ובכלל.. יש לו מבנה פנים כזה.. הלסת שלו.. כמה שזה שימע מזעזע.. לו לסת סקסית..חחח... פשוט זה עושה א תהפנים כל כך יפות!!

blink me1

New member
הגוף של מקפליי!!!!!! הגוף של מקפליי

!!! למה לא רואים יותר ברוררר?!?! אין תמונונת יותר ברורות?!?! ומזה השיר הזה בכלל? מאיפה קליפ זה? ישן חדש מה?!

5cihh

New member
לדעתי

יש לו זוג עיניים אחד מהיפים בעולם אבל לא הכי.. לצ'רלי בין היתר יש עיניים יותר יפות בעיניי אוהבת אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כלכךךךך וראיתי ת'מקדש חח! מושלםםם ומצאתי את ממורי ליין אגב באיכות בסיידרית לא יותר מדי..טנקסס אניוואי:)) חדש..בי סייד

5cihh

New member
ומה מוזר בלסת?

לסת זה איבר מפתח אצל גברים..מי שיש לו לסת חלשה זה פגם רציני בחיצוניות שלו.. בעיניי אבל אצל הארי זה דווקא לא הלסת הדבר שהכי מודגש אצלו זה העצמות לחיים הלא אנושיות שלו..יש לו כזה יופי נשי הוא היה יכול להיות דוגמנית בקלות..בגובה של דוגמנית רזה כמו דוגמנית עם עצמות לחיים שיער יפה ועיניים תכולות מלוכסנות קצת עם ריסים כזה כמו בציור של נסיכה..רק צריך לשים לו חזה...וer עוד משו

DesertRose7

New member
הייתי הולכת לכיוון הדוגמן

בואי נגיד ככה.. הוא לא צריך לדאוג לכסף.. הוא ודאגי פשוט יכולים לפתח קריירת דוגמנות עצומה!! הם אפילו יכולים בסוף לעשות תוכנית של הטופ מודל הבא משלהם!

blink me1

New member
הפה!!!!!! גם דני יכול ליות דוגמן!!!

קצת הערכה...לדעתי דני לא רואה בכלל את הארי אבל זה לא הסיפור... דני יפה מאוד!!! כבוד!

DesertRose7

New member
על טעם ועל ריח..

אני חושב תשדני מהמם.. מאווווווווווד.. אבל להארי פשוט יש יופי של דוגמן ולדני.. לא..

5cihh

New member
את מי את תוקפת?

מי אמר שדני לא יפה? וואאטאבר אף אחד מהם לא יכול להיות דוגמן..כולם יפים אבל כולם נמוכים גם (מאוד) ולאף אחד אין גוף שמתקרב בכלל למושגים של דוגמנות..מה לעשות הם מוסיקאים לא דוגמנים והם צריכים הרבה פלטפורמות ושעות במכון כושר בשביל לדגמן לא שהם צריכים..אני אוהבת אותם ככה..לא שהייתי מתנגדת להגביה אותם! ולפני שאת מתחילה לתקוע סימני קריאה !!!!!! לא אמרתי שהם לא חתייכם וזה..זה עניין של דעה..אני הייתי מתה שמישהו כמוהם ישים עליי! דני דאגי טומי או הארי נוור מיינד! אבל דוגמנים הם לא צריך נתונים אחרים לזה..והארי עונה על כל הנתונים של דוגמנית! גם זה משו

DesertRose7

New member
יאפ.. האריה כי קרוב!

אבל עדיף ככה.. מי צריך אותם דוגמנים ???? אני מסתדרת טוב טוב עם העובדה שהם במקפליי!!! וזה הרבה יותר עדיף!! מוזיקה...

למעלה