איי הד אה דרים.

איי הד אה דרים.

ובחלומי פגשתי את טום צ'פלין. והוא היה נפוח כהרגלו. אבל בעל כריזמה כתמיד. אהוי. הקצתי, אך רגשותיי לא קצו עם החלום. הגעתי למסקנה שגם אם אהיה עם ריצ'רד (
), אם טים החתיך, טום תמיד יקסום לי. האם אני בבעיה? במיוחד עקב העובדה שאני ממש ממש חשה כלפי טום
שהוא מכוער ושחצן. את מי תעדיפו מבין חברי הלהקה? (חגי, אתה יכול לענות באופן תאורטי
)

ובכן, ../images/Emo4.gif

אין לי ממש תשובה חד משמעית, מהסיבה הפשוטה שאף אחד מחברי הלהקה הוא לא MY CUP OF TEA מבחינה חיצונית... [אין שום ספר שריצ'רד נראה הכי טוב משלושתם מהבחינה החיצונית, אבל קשה להגיד שהוא הפייבוריט שלי....]. מה שמביא אותי למסקנה שאני לא יכולה לבבחור אותם על פי מראה... ואני לא ממש מכירה את האופי שלהם, אבל הרי ברור לכולם שטום הוא הכי פחות נחמד והכי שחצן...
ולכן הוא נפסל מהרשימה........ מה שמשאיר את טים ואת ריצ'רד... שהם די תיקו... ריצ'רד נראה הכי טוב [ונחמד] וטים הוא כותב השירים העיקרי
.... לכן- אולי דעתי תשתנה, ואני אעדכן, אבל כרגע אלה טים וריצ'רד ביחד...

אבל את לא מבינה! גם אני חשבתי כך

לפני שחזיתי בו! זה הכריזמה הכובשת שלו שעושה לי את זה
אז מה אם הוא שחצן ומכוער ברמות

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo45.gifמילים כדורבנות ריצ'רד../images/Emo99.gif טים../images/Emo99.gif

tweety3

New member
טים ../images/Emo99.gif!!!

לזה פשוט הייתי חייבת לענות... למרות שאני גם חייבת להודות שלפני ההופעה לא הייתה לי ממש סימפטיה לטום ולא הבנתי מה כל ההתלהבות סביבו, אבל בהופעה כשהוא מסתכל עליך ושר איתך (גיתית, אני בטוחה שאת מבינה אותי), אי אפשר שלא לאהוב אותו. פשוט נמסתי באותו רגע... אבל שלא יהיו ספקות לרגע, Tim is the one!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הו מיי גאד. גיב מי סאם טום לאב
מתי הם יבואו לארץ, מתי
אתגנב לחדרי ההלבשה ואברר את מי אני מעדיפה סופית

hagayx

New member
לי אין בחירה

אבל עם כבר חושבים על זה אז אני אומר שטום, מאותה סיבה של גיתית וtweety3

למעלה