איי יהודה יהודה

איי יהודה יהודה

הדרדר כל כך מאז תקופת בנזין, מהרוקר הכי טוב שיש הוא נהיה לי בכיין יוונית, לא האמנתי עליו... למרות שהיו לו כמה יציאות טובות. שיר הסולו האהוב עלי ביותר הוא (נדמה לי שזה גם הסינגל האחרון שהוא הוציא לרדיו, לפני איזה 5 שנים) "בתוך הפקק האינסופי" זה רוק כמו שפוליקר יודע לעשות

willo1

New member
שלום שלום

ברוך הבא!
פעם מישהו אמר לי שיהודה רק משתבח עם השנים... הממממ גם אני חושבת ככה

פוליקר

New member
להיפך!

פוליקר לא התדרדר אלא רק השתבח עם השנים... זה קשור גם בטעם וריח (ועל מה שאי אפשר להתווכח) אבל זה קשור בייחוד לעובדה שאמן אמיתי משתנה עם הזמן, ואין כאן לטובה או לרעה אלא הוא משתנה ותפיסת העולם שלו משתנה... אז פעם זה היה יותר רוק ורעש, אח"כ המון יוונית ובסוף כל מני שירים עצובים ושוב ערבוב בין כולם... אתה יודע מה? פוליקר בכלל עוד לא הגיע לשיא לדעתי, מצפים לו כמה דיסקים מעולים שבטוח אחד או שניים מהם יהיו מופתים...

לדעתי

התקופה הבכיינית שלו הרסה אותו לחלוטין, פוליקר הוא אמן רוקנ'רול. מהרגע שהוא התחיל עם הבלדות היווניות האלה זה כבר לא היה אותו דבר, זה לא נשמע טוב והוא לא עושה את הדברים שהוא יודע לעשות הכי טוב (אחחחחח בית משותף בית משותף...) מזכיר לי את מתי כספי וההתלהבות הברזילאית.

שלום גם לך

מה שלומך?כן זה אני מאנסבל היונה ולב שלם היה תענוג לקרוא את הביקורת שלך על ההופעה ופוליקר התדרדר?הכיצד עיניים שלי הוא אחד התקליטים היותר טובים של פוליקר ומה עם אני רוצה גם,קין,גנב באפילה,רומנטיקה זולה,סאליק,הנסיך המאושר,רדיו רמאללה,בגלל... אתה רוצה עוד רשימה של שירי רוק?

חחח "הזה מאנסמבל היונה"

או יותר נכון "הזה שקפץ לביקור אצלנו בפורום ונעלם"
(אהמ...). אני לא אהבתי שפוליקר התחיל להתבכיין עם "בלדות קורעות לב", הוא רוקר זה טבוע בדם שלו, לא מתאים לו להתבכיין...

אני חושבת שלהגיד שיודה "מתבכיין"

בפורום של יודה עצמו ("הרשמי") זה קצת לא לעניין, אתה לא חושב? אנחנו, אם יורשה ל לרגע לדבר בשם כולם, לא חושבים שהוא "מתבכיין". "מתבכיין" נסה אולי את זהבה בן (אופס חרוז). אני דווקא חושבת שהתקופה ה"רוקיסטית" שלו היתה לא ממש הוא םא לשפוט במבט לאחור או בדיעבד כי עובדה שהוא לא חזר על שירי רוק יותר מדי בשנים האחרונות או בכלל. אני חושבת שה"קטע" היווני עשה לו טוב ואם אני לא טועה זהו האלבום הנמכר ביותר שלו, לא שירן? אני חושבת שזה בעצם מה שהביא אותו לתודעה ואני משוכנעת ששירי ה"רגש" שלו (מה שאתה אולי קורא "התבכיינות")הם לרוב מה שמושכים אחריו כל כך הרבה אוהדים והם אלה שמייצגים אותו הכי הרבה. אני חושבת שבניגוד לאחרים יודה כואב באמת ולא רק בגלל נסיבות חייו המורכבות אלא בשל רגישותו שלו הוא ויש הבדל גדול בין לעשות סובלימציה של הרגשות הללו ועד להוצאתם בשירים בצורה אומנותית וכשרונית שכזו, לבין סתם התבכיינות של אנשים שגם ככה יש להם הכל ואולי לא ידעו או לא ידעו סבל מהו וחוץ מזה מביאים "בכי" בצורה שטחית, רדודה ואם אתה שואל אותי- בעיקר- ריקה. ועצם זה שכתבת על "הזה מאנסמבל היונה" ביקורת חיובית- כבר הופך אותה לעד עוין כאן
סתתתאאם סתאאם. ידידיו של אסף הם אורחים רצויים כאן תמיד. או כמעט תמיד. (ב"ידידיו" התכוונתי בעצם "ידידו" חחחחחח) אנשים- איך לא הגבתם לזה??? ואם כבר- אתם יודעים שאנחנו בניסיון בפורום הזה נכון? אז יאללה להתחיל למלא כאן דפים...

יודה?מתבכיין?

נראה לי שפספסת את הנקודה העיקרית בשיריו של יודה לקרוא לשירה שלו התבכיינות זה טיפה רדוד לא? פוליקר יצר הרבה שירים ושר בכמה סגנונות שונים והצליח לחבר בין כמה עולמות מוסיקליים אני לא חושב שיש עוד אומן שהצליח ליצור משהו כזה אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב חלק מהשירים שלו אבל מתבכיין?-פוליקר?

willo1

New member
בל נשכח שליהודה יש

לא רק שירים יוונים או שירי רוק. יש לו גם סוגי שירים אחרים... יפים לא פחות.. ואולי אפילו יותר..

למעלה