איי, כמה הנתיהו'ז שונאים אותו

eקא זו או

Well-known member
1743327956996.png

Uri Misgav

opnoerdSts4u2flia977ft9l9th99a6u3f220g5la1ut10873f31l7laagl9 ·
נתניהו פשוט ארגן לו ולשרה חגיגות יום נישואין באיחור קל של כמה שבועות.
כרגיל, על חשבוננו, תוך שימוש במונית המשפחתית כנף ציון ולינה במלון פאר שעשרות חדרים מתוכו יופקעו לצרכי אבטחה ופמליה.
אין לו שום סיבה אמיתית לצאת ל"ביקור ביטחוני-מדיני" בבודפשט, ובטח לא להישאר שם סופשבוע כשיש פה מלחמה וחטופים וטילים ופיגועים.
זה פשוט אחד היעדים היחידים שהוא עדיין יכול לנסוע אליהם בלי חשש מצו מעצר, ועם מארח פאשיסט שמחבב את משפחתו ואת סייעניו.
הנסיעה הזאת היא בושה וחרפה, של איש חסר בושה ומצפון.

certified.woke

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 125822

Uri Misgav

כרגיל, על חשבוננו, תוך שימוש במונית המשפחתית כנף ציון ולינה במלון פאר שעשרות חדרים מתוכו יופקעו לצרכי אבטחה ופמליה.
אין לו שום סיבה אמיתית לצאת ל"ביקור ביטחוני-מדיני" בבודפשט, ובטח לא להישאר שם סופשבוע כשיש פה מלחמה וחטופים וטילים ופיגועים.
זה פשוט אחד היעדים היחידים שהוא עדיין יכול לנסוע אליהם בלי חשש מצו מעצר, ועם מארח פאשיסט שמחבב את משפחתו ואת סייעניו.
לא לחנם הלך זרזיר אצל עורב אלא מפני שהוא מינו (בבא קמא צב ב)

Harrington

Well-known member
מנהל
את אורי משגב, את מי חשבת? אותי??
למה שמישהו ישקיע מחשבה באיש המצחיק הזה יותר מ3 שניות של דחקה יומית? אתם באמת חיים בעולם של שגעון גדלות :). זה מדהים אותי כל פעם מחדש (מזכיר איזה כותב כאן שמשוכנע שברגע שמישהו מגיב לו, זה בגלל שהוא עצמו נורא מעניין את המגיב :)).
הם לא מכירים אותך וגם לא אותי, על אף העובדה שאתה מגדולי תומכיהם ואני ממתנגדיהם הבולטים כאן.
אין לי מושג במי לדעתך אני תומך "גדול" או לא. מניח שזה, כמו רוב טענותיך בדברים האלה, המצאה שלך ולא הרבה מעבר לכך, אז תצטרך לסלוח לי אם גם לא אטרח להתעמק מה מחשבה חלפה במוחך הקודח הפעם.

eקא זו או

Well-known member
למה שמישהו ישקיע מחשבה באיש המצחיק הזה יותר מ3 שניות של דחקה יומית? אתם באמת חיים בעולם של שגעון גדלות :). זה מדהים אותי כל פעם מחדש (מזכיר איזה כותב כאן שמשוכנע שברגע שמישהו מגיב לו, זה בגלל שהוא עצמו נורא מעניין את המגיב :)).
איי אתה מתוק. אתונו של משיח תובעת אותו בבית משפט בטענה שהוא "ממרר את חייה" או משהו בסגנון.
אין לי מושג במי לדעתך אני תומך "גדול" או לא. מניח שזה, כמו רוב טענותיך בדברים האלה, המצאה שלך ולא הרבה מעבר לכך, אז תצטרך לסלוח לי אם גם לא אטרח להתעמק מה מחשבה חלפה במוחך הקודח הפעם.
כל מי שקורא את תגובותיך הקבועות כאן יודע שאתה אחד מאנשי הניקיון המושלמים, אלה שמלבינים את החטאים של שלישיית חמורו של משיח. אז להיתמם אתה מוזמן בכל עת.

Harrington

Well-known member
מנהל
איי אתה מתוק. אתונו של משיח תובעת אותו בבית משפט בטענה שהוא "ממרר את חייה" או משהו בסגנון.
לא יודע את מי הדחקה שלך אמורה לייצג, אבל שיהיה לתובעת ולנתבע הרבה בהצלחה.
כל מי שקורא את תגובותיך הקבועות כאן יודע שאתה אחד מאנשי הניקיון המושלמים, אלה שמלבינים את החטאים של שלישיית חמורו של משיח. אז להיתמם אתה מוזמן בכל עת.
אם אתה הבנת מה כתבת ואתה מרוצה ממה שהמצאת לי, אין לי אלא לאחל לך המון אושר והצלחה. לכשיהיה קשר כלשהו בין דבריך לדברי, אשקול להתייחס אליהם.

עד אז, נראה שמיצינו.

Cranio

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 125822

Uri Misgav

אורי משגב יושב למשפחה החזירה על הזנב ומיידע את הציבור בפרטים שהיא מנסה להסתיר.
וטוב שכך!
לא סתם המופרעת ביקשה מבית המשפט צו הרחקה נגדו.

למעלה