איי כסעמק NK לא זורם אבל הסימפל חמוד (=

acab123

New member
איי כסעמק NK לא זורם אבל הסימפל חמוד (=

(לדעתי כן!? אל תתקפוני..) חח לילה טוף (ורוד לא גמור כן?!) דעתכם?

Bameskee

New member
בורוד כל אות נראית בסגנון שונה בסימפל הS לא

קשורה

Bameskee

New member
כמו הורוד רק שהחצים ממש אבל ממש לא קשורים

ולא משפיעים בשום צורה בסקיצה בכללי האותיות לא נראות טוב..תעבוד על דברים שהם יותר "שלך" לעומת זאת הסימפל בסדר רק הS לא טובה והK לא הכי פאנקית אבל בגלל שכשהתחלה היית מעתיק הרבה וגם כשאמרו לך שזה לא טוב המשכת אז רואים שהאותיות לא ממש שלך..הם שלך כי שינית לאט לאט אבל לא התחלת מאפס כמו שצריך..

acab123

New member
אתה מזיין ת'שכל!

אם כל הכבוד אליך ביים.. ויש כבוד!!!! ואתה אחד הרייטרים האהובים עלי אבל גם לך לא חסר דברים שמאד אבל מאד דומים לדברים אחרים בשרשור.. ובשרשור אייביאס וכאלה.. איפשר כבר לעשות משו בלי שיקרא העתקה! רק סימפלים וגם שעשיתי איזה סימפל ישר אמרו לי "כמו של ביים" או משו כזה... אבל ישר מישו בא והביא דוגמא לאותה האן בדיוק מצ'ינו.. תעשה לי טובה אחי את החצים אני לא עושה בשביל ש"יתרמו לסקיצה" אני עושה אטתם כי אני חושבים שהם מתאימים... גם בדברים שלךפשוט יש יותר סטייל כי אתה "משנה לאט לאט לדברים שהם יותר 'שלך!' " כי גם אתה וגם כל אחד עושה דברים שלו גם עם הוא קיבל טיפה השראה כי הוא חרש והסתכל על פווול דברים של איזשהו רייטר אחר.. זוכר שאמרת לי "דיזיינס כמו של דייז" אבל ישר דייז בא ואמר ש"זה דיזיינס די כלליים והרבה רייטרים עושים את זה" אתה מבין לאן אני חותר? אתה לוקח ת'גראף יותר מדי מרובע...אתה מחפש העתקות ולא מה נראה טוב או משו.. לא יודע קשה להסביר ככה את מה שאני חושב.. דיברת על זה ש"העתקתי 'פס פאנק' שנראה כמו ההוא של זוון והקרו שלו (לא זוכר) והנה בשרשור שלך מה מצאנו?! -> יצר אחי אני לא בא לחפש אותך תביע דעתך בכיף.. אני אמרתי את דעתי.. לילה טוב אני מזדיין מפה נ.ב אני אודה לך גם אם תמשיך לתת ת'תגובות האלה למה הם עוזרות רק אני מבקש ממך ותתפוס פה גם את עצמך.. תפסיק לחפש זה לא בריא...

acab123

New member
עוד?

אני רואה פה הרבה דמיון... (מי שמחפש מוצא..)

Bameskee

New member
טוב שזה לא מלפני שנתיים..עזוב ניסיתי להסביר

אבל אם אומרים לך משהו שאתה לא אוהב אתה לא מוכן לקבל את זה...מה לעשות צריך לדעת לקבל בקורת, כן גם אני קבלתי הרבה מאנשים שהבינו יותר ממני והקשבתי להם..שלא כמוך בתמונה שהשוות לKAZE ,אנטס5 לימד אותנו באותה תקופה ולכן זה דומה לFBA STYLE..אחרי כמה זמן הפסקנו עם זה ועבדנו על דברים אחרים לגמרי בתמונה הראשונה לא יודע מה אתה רוצה, חוץ מהצביעה הFBA RIBBONS שבאותה תקופה חשבנו שבסדר לעשות עד RISK כתב בפורום הישן של PURE GRAFFITI שזה אלמנט אישי של FBA עוד משהו? אם לא טוב לך דעות של אחרים אז אל תעלה לפורומים כי זה מקום ציבורי שכל אחד יכול להגיב ולהגיד לך מה הוא חושב במקום להגיד שזה מכוער כמו שאני באמת חושב, הסברתי לך קצת כדי שתדע לפעם הבאה ואתה לא מכיר אותי, תאמין לי שאני הכי לא מקובע שיש בקרו כמעט חוץ מסיין אולי.. אין למה שאתה אומר שום בסיס כאן..אתה סתם מביא תמונות ומדבר בלי לדעת כלום ויוצא טמבל

Bameskee

New member
ואתה לא באמת רוצה שאני אביא דוגמאות לדברים

שאתה העתקת

acab123

New member
אחי שמע אני אומר מה שאני חושב

אני ממש אבל ממש לא בא להתקיף כי אני לא מקבל את מה שאתה אומר אני פשוט מנסה להבין ולא מצליח! כל אחד שהוא במצב של מגננה הוא גם מנסה להוציא החוצה ולהתקיף.. סבבה?! אני מצטט את עצמי.. "נ.ב אני אודה לך גם אם תמשיך לתת ת'תגובות האלה למה הם עוזרות רק אני מבקש ממך ותתפוס פה גם את עצמך.. תפסיק לחפש זה לא בריא..." כי זה מה שאני חושב... בכיף תתן הרבה תגובות כאלה כי זה עוזר זה פשוט קצת היה לי קשה להבין איך במצב שדברים שלך מאד דומים לדברים של אנשים אחרים (שאני לא ידעתי את מה שאתה מספר עכשיו) אתה אומר כאלה דברים.. סבבה אחי אני מצטער אם פגעתי בך או משו.. למה אני פשוט אמרתי מה שחשבתי... אממ עם תוכל לענות לי בפרטי אני ישמח למה זה לא מתאים פה.. peace! one love!

rist

New member
אתה רוצה שהוא ימשיך לתת תגובות כאלה

כי הן עוזרות... ואז אתה אומר שהוא לא באמת יודע מה הוא אומר.. אתה קורא את מה שאתה כותב לפני? במקום לנסות להבין מה שאומרים לך ועוד מאנשים שקצת יותר זמן ממך בעסק אני עוד אישית עזרתי לך אז.. בבנץ' במקום לנסות להבין אתה תוקף כי לא מצא חן בעיניך הביקורות שיהיה לך רק בריאות תאמין לי

acab123

New member
להסביר לך שוב למה דיברתי ככה...

שמע זה גם נסגר בפרטי ואמרתי גם שלא הייתי הכי פסדר.. אני פשוט לא הסכמתי כל כךל אם מה שהוא אמר והתעצבנתי קצת.. קיצר לא משנה אני חופר... ולא תקפתי כי לא מצא חן בעיני.. ממש לא.. פשוט קצת חלקתי על דעותיו וחשבתי שכל הדברים האלה שהעלתי פה זה היה בייט אבל הוא הסביר את עצמו וכאלה קיצר הכל הסתדר.. יאללה אני זזתי.. יוםטוב שב

minyman

New member
...

הסמפל.. -דבבה תמשיך לעבוד.. רק ה-S לא יודע מה איתך לי אישית לא נראת משהו. באדום.. -אאא חלש.. וה-P ממש מסכירה לי ת' R של ריסט הקיק לא קשור.. האותיות נראות לא כמו מילה אלה סתם כאילו סתם כתבת כמה אותיות לחוד... אתה מוסיף דרים כמו לב וקיקים וחצים וביטים בלי לדעת איך להשתמש בהם ומה המטרה שלהם.

MAHone

New member
..

הסימפל יצא אחלה רק הS לא קשורה כזאת... בזה הורוד האותיות לא קשורות אחת לשניה ידעתי שהP מזכירה לי משהו.. אני לא בא להגיד שאתה מעתיק או כאלה זה לא בידיוק אותו הדבר, אבל יש דימיון אל תגיד שלא :)

למעלה