איי פוד או מיני דיסק?

hippy

New member
איי פוד או מיני דיסק?

אז העניין הוא כזה, אני איש של מיני דיסקים, מגיל 14 הייתי עם מיני דיסק. ואני מרוצה מהם חבל על הזמן, עכשיו אני רוצה לקנות אחד חדש ומתקדם עם דיסקים של ג'יגה, ודי הייתי נעול על עצמי עד לפני שעה שחבר אמר שזה בזבוז כסף ועדיף לקנות איי פוד של 20 ג'יגה. אני לא מבין באיי פוד, מה היתרונות והחסרונות שלו מול מיני דיסק לפי מה שיצא לכם לבדוק ולהשוות?

shay0600

New member
בדיוק את השאלה הזו שאלו לא מזמן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=61476300

hippy

New member
לא ענו לי על השאלה הלינקים שלכם

אני לא עילג שלא מבין כלום בנגנים..אני מבין ממש טוב במיני רק כל הקונספט של האיי פוד בפני עצמו חדש לי, לא נגני אם פי 3 אלא איי פוד אני לא מתכוון לקנות איזה נגן 256 מגה של פרוסאונד... אם אני קונה נגן אם פי זה מיני דיסק או איי פוד וזהו. לא צריך שיגידו לי מזה מיני ויסבירו לי מזה נגן.. מה אני יכול לעשות עם איי פוד שאני לא יכול עם מיני למשל?

OniOn Of a dOwn

New member
אמממ

לא להסתרבל עם הרבה מינידיסקים... הצגת תמונות שזה לא ככ חשוב אבל שיהיה ויש עברית אבל היא מורידה ת'אחריות יש נגנים דומים לאייפוד עם עוד פיצ'רים...

shay0600

New member
ipod= נגן mp3

אני לא מיתכוון לנגנים הג'נרים אלה שלא שוים שקל מהמחיר שלהם וזו טעות של הרבה שחושבים שאייפוד הוא לא נגן mp3 את נגני הmp3 של חברת apple מכנים בשם ipod יש עוד חברות שמיצרות נגני mp3 איכותיים כמו iriver, iAUDIO, ועוד המון כאן בפורום נוהגיל לא להמליץ על נגנים ג'נרים תוכל לקרוא עוד בטאגליינס (בשורה הכחולה למעלה) ==> "לי זה לא יקרה"

hippy

New member
מצויין כי אני מחפש נגן רציני ומוכן

לשלם עליו כסף טוב. בגלל זה צמצמתי את הבחירות שלי לאייפוד ומיני דיסק. ואני יודע שאיי פוד הוא נגן אם פי אבל לא ידעתי איך לקרוא לנגנים הזולים שמציעים בכל חור היום...אז קיצר תבין אותי :)

shay0600

New member
מה עדיף לך רק אתה יודע

נרשום בשפה שלך ipod מקום אכסון גבוהה חלוקה של שירים לפי כמה אפשרויות (אלבום, שנת הוצאה, שם זמר וכו'..) מיני דיסק אין בעיה של מקום אכסון מכיוון שניתן לקנות מדיות לאחסון מידע (לא יודע תמחירים שלהם) קצת מסורבל להיסחב עם הרבה מדיות ההחלטה היא כולה שלך

hippy

New member
בקשר למיני אני מבין כמו שצריך

בקשר לאיי פוד אני לא מבין...כאילו אמרו לי שיש לו כל מיני אופציות לשים שם כל מיני דברים חוץ ממוזיקה ומסך צבעוני וכאלה.. במה הוא עדיף על המיני?

יאיר B

New member
מותר לשאול למה דווקא איפוד?

יש עוד נגנים כמו איריבר, איאודיו, קריאייטיב... שהם רחוקים מהנגנים הזולים ולפעמים אף עולים על האיפוד בתכונותיהם. למה צימצמת דווקא למינידיסק מול איפוד? מה אתה צריך מהנגן? נגן, חוץ מלנגן יכול לעשות עוד דברים: * להקליט (כמו מינידיסק), * להקרין תמונות / סרטונים (בנגנים תומכים, פיצ'ר נחמד אבל לא ממש שימושי), * נגנים מסוימים יכולים להתחבר למצלמה דיגיטלית כדי להעביר לשם תמונות מכרטיס הזיכרון, * במרבית הנגנים יש רדיו (ואפשרות הקלטה ממנו). איפוד הוא נגן שמצויין רק למוזיקה. אם אתה רוצה ממנו עוד דברים (כמו אלו שרשומים ברשימה למעלה) - תצטרך לקנות תוספים למכשיר.

hippy

New member
האמת שאני צריך אותו נטו לנגן מוזיקה

וצמצמתי למיני מול איי פוד כי מיני זו הבחירה שלי ואיי פוד זה הנגן שאחרים המליצו לי עליו.

איפה אתה קונה?

אם בארץ שתדע שאייריבר ואייאודיו יותר זולות ומציעות יותר..

weird dust

New member
אני ממליץ על האייפוד

בעבר גם אני רציתי אייפוד (אפילו ההיתי פעיל מאוד בכמה פורמים אההם אההם
). אל הנגן נחשפתי כמו רובנו מאיזה חבר שגם אוהב טכנולוגיה ותמיד הוא יותר מעודכן
האייפוד לדעתי יותר נוח מהמיני דיסק. העברת שיא עם תוכנה מאוד פשוטה אשר משמשת אותי עד היום לשמיעת מוזיקה. אפשרות ניווט מצויינת שניתן לשחק איתה גם במכונית. איכות סאונד טובה מאוד (אבל זה יש גם במיני דיסק). הצגת תמונות (לא שימושי אבל זה תמיד טוב שיש לך פיצ'ר כזה
) לאייפוד יש מסך גדול אשר הרבה יותר קל לראות בו את שם השיר וכ'ו. זה דעתי למה עדיף אייפוד, בלי קשר היום כבר יש יפורים בתחום הדיות של המיני דיסק ואם קונים אחד לוודא שהוא יכול להכניס את הנפח החדש של ג'יגה שירים לדעתי ולא ה70 של פעם.

למעלה