איי פלוריסיינטה- שאלון קצר...

2rachli

New member
איי פלוריסיינטה- שאלון קצר...

איזה דמות הכי אהבת העונה? 1.איזה דמות הכי שנאת?
2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד?
3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה?
4.איזה דמות לדעתך מיותרת?
5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת?
6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת?
7.מה המקום בבית שהכי אהבת?
8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו.
9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור.
10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה?
11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם?
12.לדעתכם מללה שרה יפה?
13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!)
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית?
מקווה שנהנתם ומעכשיו כבר מתגעגעת לפלוריסיינטה.

stavi555

New member
עונה../images/Emo13.gif... ../images/Emo210.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?פלור!! 1.איזה דמות הכי שנאת?אוליביה! 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד?אוליביה ורוברטה 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה?קמי
או פדה
4.איזה דמות לדעתך מיותרת?אממ לא יודעת.. 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת?פלור ומקס
6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת?פרנקו ואוליביה 7.מה המקום בבית שהכי אהבת?החדש של דלפינה ומללה לשעבר
8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו. בוניז'ה
!!! לא יודעת זה קשה להחליט שנייהם מתאימים לה
!!! 9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור.פלור 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה?לא ואין לי איך להסביר את זה.. 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם?כן ולא
12.לדעתכם מללה שרה יפה?לא
13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!)דה
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית?כן............

stavi555

New member
כמה תיקונים|חבול: ../images/Emo210.gif

7.החדר*
9.מי לדעתך יותר יפה?דלפינה*

פלורותם

New member
עונהה../images/Emo70.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?פלור
1.איזה דמות הכי שנאת?מרטין וולנטינה מריה ופרנקו אה וגם פצ'ה
2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד?כל אלה מהשנוא אליי..
3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה?פלומה
4.איזה דמות לדעתך מיותרת?וולנטינה
5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת?פלור ומקס
6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת?ניקו וולן
7.מה המקום בבית שהכי אהבת?אממ..החדר של פלור?!או אולי החדר של מללה ודלפינה
8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו?מקסססס
9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור.פלור
10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה?יותר מתאים לה רעה.. 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם?לא
את חשבת ככה
12.לדעתכם מללה שרה יפה?נחמד +
13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?לא..מקס יותר חמוד..גם פדה נראה כמו רוסי
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית?לא נראה לי..שוב להתמכר מחדש והכול..

ליאל666

New member
עונה..

איזה דמות הכי אהבת העונה? ברור שפלור! 1.איזה דמות הכי שנאת? פטו.. הוא גנב לניקו את ולנטינה.. 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? פטו ^ (חרא של בנאדם) 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? פדריקו!!! 4.איזה דמות לדעתך מיותרת? אפאחד! 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת? פלור ומקס! 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת? פטו וולנטינה! 7.מה המקום בבית שהכי אהבת? החדר של מקס אחרי שפלור שינתה אותו! 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו. פדה.. אבל ביגלל שהוא מת.. אז מקס.. 9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור. פלור!!!! אבל גם דלפינה יפה! 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה?כן, כי ככה היא מושלמת! 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? לא.. בחיים האמיתיים הוא חכם... 12.לדעתכם מללה שרה יפה? לא משהו.. סתם מתלהבת.. אנה שרה יותר יפה! 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!) ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? לא... סתם.. ברור שכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה כיף!

אשתדל לענות. לא תמיד יצא לי לראות.

**לא תמיד יצא לי לראות ממש הכול. עונה! 1. איזה דמות הכי שנאת? דלפינה 2. איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? גם דלפינה. 3. יש לי שתיים: מתיאס, ונטה. 4. איזה דמות לדעתך מיותרת? קונגו! חחח 5. איזה זוג בסידרה הכי אהבת? פרנקו ואוליביה! 6. איזה זוג בסידרה הכי שנאת? פרנקו ומריה! 7. מה המקום בבית שהכי אהבת? החדר של ניקו ופרנקו. 8. מי לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס. 9. מי לדעתך יותר יפה? גם דלפינה, וגם פלור
10. האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? כן, אבל זה קצת מעצבן כי אם אין יותר רעים זה אומר שהסדרה הולכת להיגמר ממש בקרוב.. 11. גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? מי?! סופר-בוניז'ין?! חס וחלילה! הוא לא מטומטם הוא רק משחק כזה. 12. לדעתם מללה שרה יפה? לא ממש הספקתי לשמוע אותה טוב, לא זוכר. 13. האם הייתם רוצים שפדה יחזור? ברור, שלא! טוב עם מקס! 14. לסיום האם תרצו שתהיה עונה שלישית? כןןן! למרות שלא נראה לי שיצא לי לראות בכלל אם יהיה, אבל יהיה נחמד!

DiRtY BaTeLL

New member
עונההה../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה?פפלללוורררר
1.איזה דמות הכי שנאת? ברנרדו
2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? ברנרדו
3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? קמיייי
וגם פדהה
4.איזה דמות לדעתך מיותרת? פטו!
5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת? פלור+מקס=לנצחחחח
6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת? אממ לא דעת 7.מה המקום בבית שהכי אהבת? החדר של פלורר
8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו. אמממ ברור שמקססס
9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור. 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? פפפלללווררר
12.לדעתכם מללה שרה יפה? אמממ נחמד היא עוברת
13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!) בטחחחחחחח 14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? ברורררררר הלוואיי

DiRtY BaTeLL

New member
אופפסס יתפקששו לי כמה תשובות חחח

מתקנתתת.......... .מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור. פפפלללווורררררר
10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? אמממ גם טובה וגם רעה אחלה שחקנית!
11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? חחחח כןןן הוא כזה טיפששש
12.לדעתכם מללה שרה יפה? אמממ נחמד היא עוברת
13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!) בטחחחחחחח
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? ברורררררר הלוואיי

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה? פלורר
1.איזה דמות הכי שנאת?דלפינההה 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? ולנטינה 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? קמי
4.איזה דמות לדעתך מיותרת? פטו חבר של ולן... 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת? אוליביה ופרנקו 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת? מקס ודלפינה 7.מה המקום בבית שהכי אהבת? החדר של פלור 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו. ברור שמקס.. 9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור. אממ...פלור... 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? בטח שאהבתיי מתאים לה להיות טובהה
11.גם אתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? בטחח תמיד חשבתי חחח
12.לדעתכם מללה שרה יפה? היא שרה בסדר... 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!)כן.. 14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? ברוררר

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifעונהה

1.איזה דמות הכי שנאת?
המממ... לא זוכרת
2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד?
פלור
חחח 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה?
פלומההה 4.איזה דמות לדעתך מיותרת?
אנה 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת?
פלומה ופרנקו
6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת?
הממ... 7.מה המקום בבית שהכי אהבת?
החדר של פלור והפליי רום 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו.
פדה
9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור.
פלור 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה?
כן, סתם כי נמאס לי מדלפינה הרעה 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם?
ברור
12.לדעתכם מללה שרה יפה?
ת'אמת כן 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!)
כןןןןןןןןןןן
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית?
מאוד

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה
פרנקו 1.איזה דמות הכי שנאת
מריה 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד
מריה ופלור 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה
פדריקו
, פלומה
ומתיאס 4.איזה דמות לדעתך מיותרת
מרטין 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת
פרנקו ואוליביה 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת
פרן ומריה ואולי ופצ'ה 7.מה המקום בבית שהכי אהבת
המממ לאדעת 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו.
פדריקו 9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור.
דלפינה 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה
בהתחלה כן, אבל היא נהייתה טובה שבא להקיא
11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם
כלומר? 12.לדעתכם מללה שרה יפה
כן
13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!)
כןןןן
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית
לא

LemonLimeLilach

New member
אני ../images/Emo28.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה? מקס, אוליביה, פלור, רוברטה, לורנסו 1.איזה דמות הכי שנאת? בוניז'ה, אנה 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? מללה מלא פעמים, בוניז'ה, מרטין, ניקו, פצ'ה
3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? פלומה
מטיאס, נטה, מיה, סופיה (זה ששתיהן חזרו בסוף לא מספק אותי) 4.איזה דמות לדעתך מיותרת? בוניז'ה! ולנטינה, בטה רוב הזמן (למרות שאני מתה עליו) 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת? פרנקו ופלומה
פלור ומקס 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת? ניקו וולנטינה, ניקו ופלומה 7.מה המקום בבית שהכי אהבת? החדר של מקס 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו. - מקס 9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור. - דלפינה 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? כן, זה בא בדיוק בסוף וזה הזמן הנכון לדעתי 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? כן 12.לדעתכם מללה שרה יפה? כן 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!) לא 14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? לא. היה טוב וטוב שהיה.

ש ק ד וש

New member
עונה!../images/Emo9.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה? פלור ואוליביה.. 1.איזה דמות הכי שנאת?מללה 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? מללה 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? את פדה..
4.איזה דמות לדעתך מיותרת? אממ.. אנה 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת?אוליביה ופרנקו 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת? מללה ובוניז'ה 7.מה המקום בבית שהכי אהבת?את החדר שח פלור.. 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו. ברור שפדה
9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור. אממ.. אותו דבר שינהן יפות..
10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? כן, אהבתי אותה כי היו פנים יותר שמחות כאלה..!
11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? כן.. 12.לדעתכם מללה שרה יפה? ממש לא . 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!) בטח! 14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? כן!

עונהה../images/Emo13.gif

איזה דמות הכי אהבת העונה? רוברטה 1.איזה דמות הכי שנאת? לוקאס 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? לוקאס 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? אחות של מללה.. לא זוכרת איך קוראים להה.. השמנה הזאת 4.איזה דמות לדעתך מיותרת? לוקאס 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת? אממ פלור ומקס ופרן ואולי 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת? רוברטה ולוקאס 7.מה המקום בבית שהכי אהבת? את המטבח
8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס 9.מי לדעתך יותר יפה? שתיהםם 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? לא, יותר מתאים לה לשחק רעה 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? כן
12.לדעתכם מללה שרה יפה? כןן 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור? לא.. אני אוהבת יותר את מקס
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? כןןן

sims21

New member
עונה..!

איזה דמות הכי אהבת העונה?דלפינה 1.איזה דמות הכי שנאת?פטו 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד?פלור 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה?פדריקו 4.איזה דמות לדעתך מיותרת?מריה הייתה מיותרת.. 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת?אוליביה ופרנקו 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת?ולנטינה ופטו 7.מה המקום בבית שהכי אהבת?המטבח! 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו.מקס 9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור.דלפינהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פי10000000! 10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה?כן ולא..כי מתאים לה להיות רעה..אל זה טוב להיות טוב..!חחח 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם?בעבועה בועההה.. 12.לדעתכם מללה שרה יפה?מאודד! 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!)כן ולא..כי אני רוצה שפלור ומקס יהיו ביחדד! 14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית?מאווד!אני יעשה הכל שתהייה עונה שלישית!

עונענע :]

איזה דמות הכי אהבת העונה? פש.. דלפינה 1.איזה דמות הכי שנאת? מממ.. אוליביה 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? פלור 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? פדה
4.איזה דמות לדעתך מיותרת? מרטין 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת? פלור ומקס 6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת? פרן ואולי, ניקו וולן 7.מה המקום בבית שהכי אהבת? הסוויטה נראלי... 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו.-> פדה
9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור- ממ.. אני בלבטים.. יש רגעים שפלור כל כך כעורה.. ורגעים שדלפי כעורה.. בסך הכל שתיהן יפות
10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? מממ כן סבבה רק אני קצת מתגעגעת לצחוק המרושע ולמבט הנחשי
11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? בוניז'ה מותק
12.לדעתכם מללה שרה יפה? מדהים
וגם דלפי 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!)-> ברור
חחח 14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? מממ סבבה.. שפלור תתעורר כאילו כל העונה השניה הייתה חלום ופדה לא מת ואז יהיה לה ולפדה שלישיה והיא תקרא לילד מקס חחח

FCHS GIRL

New member
עונה

איזה דמות הכי אהבת העונה? מממ.. פלור 1.איזה דמות הכי שנאת? מקס 2.איזה דמות עצבנה אותך במיוחד? מקס, פרנקו 3.איזה דמות מהעונה הראשונה שעזבה היית רוצה שתשחק בעונה השנייה? פדריקו
, פלומה 4.איזה דמות לדעתך מיותרת? מקס 5.איזה זוג בסדרה הכי אהבת? פדה ופלור
6.איזה זוג בסדרה הכי שנאת?מקס ופלור 7.מה המקום בבית שהכי אהבת? אמממ החדר של פלור 8.מה לדעתך מתאים יותר לפלור? מקס, פדה, לורנסו,סגונדו. פדהההההההה
9.מי לדעתך יותר יפה? דלפינה או פלור. דלפינה מדהימה
10.האם אהבת את דלפינה בתפקידה הטובה? אם כן/לא למה? לא.. לפחות לא בסדרה הזאת.. כוחו של הרגל 11.גמאתם חשבתם שבוניז'ה באמת מטומטם? חחח כן 12.לדעתכם מללה שרה יפה? לא 13.האם הייתם רוצים שפדה יחזור?(ברור!) דהההההההההההההההה!!!!
14.לסיום האם תרצו שתהייה עונה שלישית? לא..:S אין טעם.. מקווה שנהנתם ומעכשיו כבר מתגעגעת לפלוריסיינטה.

למעלה