איי ריבר ומוצרים נילווים

Gil AkA Bugi

New member
איי ריבר ומוצרים נילווים

שאלה, איזה מוצאים נלווים אני יכול לקנות בחו"ל לאיי ריבר H320?? עוד שאלה, האם יש דרך לחבר את האיי ריבר לרדיו באוטו?? ומה היא התוכנה TDT??

weird dust

New member
מה אתה צריך לנגן?

קייס כבר קיבלתה, מטען גם, מטען בטריות, כבלים מה עוד נשאר לחפש? יש שלט מגניב בקוריאה והוא יקר רצח יש גם סקינים וכל מיני כאלו שזה נחמד. יש דרך לחבר דרך כבל עם ליין אין. יש דרך קלטת. יש דרך מתאמים מיוחדים ויש דרך משדר רדיו. ה-2 הראשונים הם המומלצים ביותר והטובים ביותר. TDT היא תוכנה ליצירת הבסיס נתונים לנגן כדי שהוא יראה כמו המיוזיק באייץ 10 או כמו באייפוד.

Gil AkA Bugi

New member
איך אני יכול להשיכ

את התוכנה TDT??? ומה הכוונה דרך קלטת ודרך משדר רדיו?? והייתי רוצה לקבל יותר פירוט על המוצרים שאפשר לקנות....תודהה :)

stardust19

New member
הכוונה לקלטת או למשדר רדיו היא

את מכניסה קלטת לרדיו שלך ובקלטת ישנו כבל עם פלאג שאת מכניסה ל LINE OUT ופשר גם לשקע של הוזניות וזהו אפשר לשמוע מוסיקה בכיף מהנגן, משדר רדיו זה שני חלקים, אחד שמתחבר ל LINE OUT של הנגן והזני לכניסה LINE IN ברדיו, מכוונים לתדר מסויים ושומעים מוזיקה באלחוט...לפי דעתי שניהם נותנים את אוו הדבר ואת אותה האיכות (הקלטת זולה יותר)...אני פשוט בניתי מכשיר רדיו משלי שכל מה שהוא עלה זה אוזניות אלחוטיות ב40 ש"ח באיזשהו שוק (אני לא זוכר איזה) וחברתי לחבר שלי במכונית והוא נהנה עד כמה שאני יודע (לפי מה שהוא מספר לי)...אני מצטער שחפרתי אבל זה מה שרציתי לומר בקשר לזה

למעלה