איךךךךךךךךךך???!!

HandsomeMan

New member
איךךךךךךךךךך???!!

אני בן 24..
כבר 4 שנים בערך אני מתחבט עם השאלה הזאת ואין לי תשובה ...
איך נוצרים קשרים זוגיים בין בני אדם..בין גבר לאישה ?
איך זה אמור להיות ?
מה הדרך ?
ואם אין דרך ברורה כלשהי..האם באמת זוגיות זה דבר הכרחי ובסיסי בחיי הבן האדם ? איך זה יכול להיות שמדובר על צורך בסיסי ועוד לא סללנו לו דרך ברורה ?!!

איך זה קורה ?
מסגרת משותפת ? דרך מעגל חברתי או מעגל חברים?! שידוך כזה ואחר?!
לצפות שזה יקרה במהלך חיים שלמים ואפילו במהלך 10 שנים של בן אדם..סביר להניח שזה יקרה בסוף.. אז כנראה שזה יקרה בסוף לכולם ...
אבל כאשר אין את זה ? זה לא זמין .... המציאות לא מספקת פתרונות ... האם זה סביר \ מקובל וטבעי לחיות בלי זה ? או שזה דווקא לא ...
והם
והתהייה הגדולה מכולם... היא.. ברור לי שיש הרבה אנשים שמתעוררים בכל בוקר בלי זוגיות.. נשים וגברים..והם רוצים אותה .. אז זה נראה כאילו שום דבר נעשה בנידון ושזה נתון לחסדי המזל והגורל .. זה נראה כאילו שיש פגם מאוד גדול בכל המערכה החברתית ..שהיא לא מספקת דרך תקשורת או דרך חברתית כלשהי שתסלול היכרות זוגית בין גברים לנשים ....ואף אחד לא מדבר ... כולם שותקים עם ראש בקיר...כמו עכברים.... מה זה?!!!

לגבי כל תרבות הפיק אפ .. זה נראה כאילו זה מצאה מאולצת שלא מדברת לאף אחד ולא נוחה עבור אף אחד...
כאשר ביררתי ושאתי אינספור בחורים איך גבר אמור להתחיל עם בחורה ,התשובה הממוצעת הכי טובה בערך הייתה ... ."אתה רואה מישהי שבא לך עליה הולך ומפתח איתה שיחה!! באים וזורקים משהו..מציגים בפניה דילמה דימיונית בין לבין חבר שלך ובלה בלה ובסוף אתה מגיע לשלב בו מקבלים טלפון "... וואאט דהה פאקקק?!!!!!! אתם רוצים להגיד לי שככה בן אדם שפוי היה אמור לפעול..? או לחשוב לעצמו שככה פועלים בעולם ?!! מי בכלל המציא את התרבות המוזרה הזאת ... גבר עם הערכה עצמית ובטוח בדרך הישירות והכנות שלו עם העולם ככה אמור לפעוללל?!!!! מי המציא את זה שזה המשחק ? ושזו הדרך המקובלת ויאלה ...! ובוא נכפה את זה על כולם...ועל כל סוגי הבני אדם ..... זה נראה לכם רציני!?!
בכדי למצוא בחורה צריך לכפות על עצמנו את רבו הפאבים והמועדונים ולהחליט ששמה זה מקובל ויאלה!!!! ?!?!

( בכלל כל העניין שבחורה לא דואגת לזה וגבר הוא זה שאמור לדאוג - זה שערורייה אחת גדולה ולהעלים עליה עין זה נראה לי כמ טומנים ראש בחול כמו בת יענה )

- - - - - - - - - -

אני מרגיש שאנשים חיים בעיוורון מוחלט...ולא שמים לב שהתרבות והמציאות היומימית , הביצה החברתית פשוט לא מספקת דרך ראויה להכרות בין גברים לנשים ....
זה פשוט בלתי אפשרי

Optimistic Girl

New member
ומכל מה שאתה אמרת

מה בדיוק אתה רוצה?

אני כאילו שומעת צעקה בהודעה שלך...
צעקה על סגנונות דייטינג שאתה לא מתחבר עליהם...

וזה בסדר...

השאלה הגדולה היא
מה אתה כן רוצה?
ואיך לדעתך תוכל להתחיל להשיג זאת?

וברוך.הבא לפורום

AlabamaW0rley

New member
מתבקש להזכיר לך שיש עוד שדכניות בעולם...

חוץ מזה שלא כל ההיכרויות חייבות להיות סליזיות. את החבר הנוכחי שלי הכרתי בעבודה ואת הקודם באינטרנט (סתם משוטטות, לא באתרי היכרויות).

מבוכה חברתית: http://www.ho-lo.co.il/archives/980

למעלה