איךךךךךךךך

פוגו

New member
איךךךךךךךך

שלום מעריצים יקרים רק שאלה אחת בפי- איך אתם יכולים להעריץ את מייקל ג´קסון??? וזה לא נובע ממקום ילדותי כמו הבקסטריט בויז יותר טובים, או שטויות אחרות כאלה. איך אתם יכולים להעריץ בן אדם שהחליף את צבעו משחור ללבן ועוד שר שזה לא משנה מה צבע עורך? איך אתם יכולים להעריץ כזה אדם אובססיבי וחולה בנפשו שחושב שכל הסביבה מזוהמת? איך אתם יכולים להעריץ אדם פדופיל (ויש הוחכות!)? ואדם שמתעלל נפשית בילד שלו (תראו מה הוא עושה לו, איך הוא סוגר אותו מכל העולם החיצון)? אדם צבוע? אז אולי אתם אוהבים את המוזיקה, ניחא, אבל, יש הבדל בין לאהוב מוסיקה ולהעריץ בן אדם! אז תסבירו לי, בבקשה, איך...

YellowSubmarine

New member
תשמעי, הוצאת לי את המילים מהפה...

אני מסכימה עם כל מילה שלך, הבנאדם בהחלט לא ראוי להערצה אני מניחה שפתחו את הפורום בעקבות הזכייה שלו בפרס "איש המאה" או משהו כזה... מבחינתי, הוא לא ראוי לא להערצה הזאת וגם לא לפרס. YellowSubmarine

אנחנו לא מעריצים אותו

קודם כל, כל מה שאמרת עליו לא נכון שנית כל אנחנו המעריצים, מעריצים את המוזיקה של מייקל ג´קסון ולא אותו. חוץ מזה הוא אחלה בנאדם שבעולם

gabi16

New member
אז בואי תראי מה אני חושב עלייך

בואי אני יגיד לך משהו hot shot. מי את שתגידי שהוא לא ראוי להערצה? מי ביקש ממך להכנס לכאן אפילו? מי בכלל מתייחס למה שאת אומרת? ומה את מנסה שאני יבין למשוך תשומת לב? שכולם יגיבו אלייך? לא אני ולא אף אחד בפורום המציא את הביטוי מלך הפופ. נראה אותך אומרת לאנשים שהיו בני 16-17 שטרילר יצא אל השוק שהוא לא ראוי להערצה.ומבחינתך? ומה הבחינה שלך אומרת? את מבקרת מוזיקה או משהו? וגם אם את כן את יודעת מה אני שם עלייך ועל כל המבקרים. וכל הוועדה האקאדמאית שבחרמה במייקל גקסון כאמן המאה הם מבחינתי הקובעים ולא אחת כמוך שלא מבינה כלום מהחיים שלך ובאה לפורום לזיין את השכל. ואם ההיא הוציאה לך את המילים מהפה יש לי משהו להכניס לך לפה במקום!!!

Marty McFly

New member
חחח המשפט האחרון הרג אותי!!

יפה אחי... ועכשיו... אי אפשר לשפוט אדם עפ"י שמועות. גם אני לא ידעתי עד לפני זמן לא ארוך במיוחד שהעור שלו השתנה בגלל מחלה. והמחלה גם גורמת לו רגישות מפני השמש, כך שהוא לא יכול ללכת חשוף אליה. וגם אם כן, זכותו לעשות את מה שהוא רוצה לגוף שלו. ובנוסף, אני אישית כן מעריץ את הבנאדם בגלל שאני שומע את השירים שלו מאז שאני קטן, ושומע על כל אירגוני הצדקה וההתרמות שהוא מארגן או תורם... אפילו אם חלקן לעצמו (כמו שאפשר בטח לקרוא בעיתונים מסויימים). ואין לי משהו נוסף להגיד...

HeartBreaker

New member
נכון את צודקת...

הם טעו...את היית צריכה לקבל את פרס אמן המאה לא מייקל ג´קסון מלך הפופ ששבר כל שיא אפשרי... (זה היה בציניות למקרה שהטיפשות כבר גברה יותר מידיי וחשבת לרגע שאני רצינית) תתפוצצי מקנאה בשקט...בנתיים הפרס אצלו

Mjj ten

New member
אני אגיד לך איך

אני אגיד לך למה אתה שונא אותו, כי שום דבר ממה שאמרת לא נכון... צבע העור שלו השתנה טבעית בגלל מחלה. איך היסקת שהוא חושב שהסביבה מזוהמת? בגלל שהוא הולך עם כיסוי לפנים, משקפי שמש וכובע? אז זה בדיוק בגלל שהוא צריך להגן על עצמו מהשמש. פדופיל??? איזה הוכחות יש לך??? על מה אתה מדבר??? אל תספר לי מעשיות! מתעלל נפשית בילדו??? אתה יודע מה זה התעללות??? התעללות זה מה שהוא עבר בחיים, להיות חשוף בפני כל העולם מגיל 5, להופיע לפני שהוא זוכר את עצמו... לא כדאי שהוא ימנע את הסבל הזה מבנו??? אתה יודע את מי אנחנו שונאים? אנשים כמוך שאומרים שטויות ומכריחים אותנו להגיב......

enicegirl

New member
בכל העולם סוגדים לו - זאת עובדה!

יש לו אין ספור להיטים, הוא בן אדם טוב, תורם הרבה, נותן הופעות פיצוציות ואנשים מכל העולם באים לראות אותו והוא גם רוקד בצורה מדהימה! אז אני אוהבת אותו בתור אומן אבל זה לא אומר שבגלל צבע עורו עליי לחשוב פעמיים אם הוא בסדר או לא בסדר! הכל מתחיל בזה שהוא אומן עם הישגים כלל עולמים ובין אם תרצה פוגו, עם עובדות אי אפשר להתווכח!!

HeartBreaker

New member
מהההה זהההה???

מי את חושבת שאת בכלל???העצבים שלי עלו לראש יותר מידיי מי את שתגידי שמייקל מתעלל בילדו??????מאיפה הבאת את זה? מייקל נותן לילד שלו כל דבר שאת רק תחלמי עליו יאהבלה...ואיזה הוכחות ואיזה נעליים יש לכך שהוא פדופיל??נשמה שלי כל הקטע פה שאין שום הוכחות!!ובגלל זה אי אפשר לקבוע אם הוא פדופיל או לא...כמובן שאחר כך מייקל זכה במשפט ויצא זכאי וזה בדוק!!והעור שלו...הוא חולה במחלה כמו שהרבה אמרו לך...אז שבי בלול יסתומה לפני שאני יעלה עליך...איפה את ואיפה הוא?!?! עלק לא ראוי להערצה...חחח לכי לכי...כפרה מייקל עשה בחיים שלו מה שלא היית עושה בשלוש גלגולים שלך!!! וסליחה...אבל אני כן אוהבת את מייקל בתור בן אדם ולא רק בגלל המוסיקה שלו ואני יודעת עליו ק-צ-ת יותר ממה שאת קוראת בצהובונים מסריחים...אז אני אמרתי את שלי...ואני מצטערת שהייתי צריכה להגיע לכזאת רמה להסביר למישהו שמייקל לא פדופיל השמועה הזאת נעלמה לפני מיליוני שנים אז לפחות תביאי דברים חדשים...ביי!!!

aasham

New member
הודעה ל-HeartBreaker

סחטין אחותי... כל הכבוד על התגובה שלך לפוסטמה ההיא.... בת כמה את? ומאיפה?(אם אפשר לשאול)

Ootch

New member
איךךךךךךךךך

אפשר להיות כל כך סתום? אז למעשה מה אתה רומז? שצריך להעריץ אנשים לפי ה"ניתוחים" (זה בכלל לא היה ניתוח!) או לפי הצבע עור?! וחוצמזה, הבנו שנורא קל להחליף ניקניים ולכתוב תגובה לעצמך. בכל מקרה- תשמע עוד פעם את הדיסק של בריטני ותירגע!

פוגו

New member
קודם כל תרגעו

לא באתי אליכם בשום גישה של אני שונאת את מייקל ג´קסון ואתם סתם מעריצים מטומטמים! לא קללתי (מה שרובכם כן), בסך הכל, ובאמת ממקום של רצון להבין, שאלתי למה אתם מעריצים אותו. המידע שכתבתי הוא מה שידוע לי. הקטע של הפדופיליות שמעתי לא מזמן (למי שאמר שזה מיושן) שיש הוכחות חותכות לכך, אז אולי זאת באמת רק שמועה, אבל אפשר להגיד את זה כמו בני אדם. אני לא באתי להגיד שצריך להעריץ מישהו בגגל צבע עור או ניתוחים, רק שאלתי ,לאלה שמעריצים את הבנאדם מעבר למוסיקה, למה. זה הכל. אז אני מבינה שקשה לכם לקבל דעות אחרות או ביקורת אחרת... חבל כי אני באמת התעניינתי. סליחה ממי שפגעתי ולפני שאתם ישר מקללים- תרגעו ותשיבו כמו בני אדם, כי מה לעשות לא כולם חולים על הבחור. פוגו (ולא שיניתי שום ניקניים, אני זאת אני ורק עכשיו נכנסתי וקראתי את ההודעות!!!)

אהבתיה

New member
תקשיבי....

אני גם חושבת שלא צריך להתחיל עם קללות וכל מיני דברים כאלה כי זה ממש לא מכובד וסתם פוגע בפורום שלנו ובכבודו של מייקל. מה שכן,את צריכה להבין שאנחנו מאוד אוהבים אותו ולכן קשה לנו שאת באה וככה אומרת עליו כל מיני שטויות (פדופיל? מתעלל בילדים שלו??? הכל שטויות ושמועות מטופשות!) וכן,אנחנו אוהבים אותו גם מעבר למוזיקה שלו מכל מיני סיבות (העזרה לילדים בעולם,לכדור הארץ ועוד ועוד...) ואנחנו לא חייבים לתת הסבר לכל מי ששואל :"איך אתם יכולים לאהוב את הבן אדם הזה????". אני באופן אישי נתקלת המון בשאלה הזאת ואני כבר מרגישה כמו עורכת דין שלו אבל חשוב לי מאוד שכולם יבינו שזה לא כמו שכתוב בעיתונים! כולם חושבים שהוא שינה את צבע עורו,שהוא אנס ילדים וכדומה אבל כמו שכבר אמרתי,זה ממש לא נכון. ולא צריך להיות שום קשר בין זה שאנחנו אוהבים אותו ואת המוזיקה שלו לבין כמה ניתוחים הוא עבר ומה הוא עושה בחייו האישיים כי אחרי הכל,זכותו לעשות בהם ככל העולה על רוחו. אז את שואלת למה אנחנו אוהבים אותו מעבר למוזיקה? לי אישית קשה להסביר מאחר והתחושה היא כה חזקה. מה שכן אני יכולה להגיד זה שהמוזיקה שלו מאוד מאוד מאוד חשובה לי ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. מורן.

Ootch

New member
תראי..

אני דווקא יותר כועסת על זה הראשון שהגיב לך.. את לא ממש מרגיזה אותי.. אבל הוא והגישה שלו כן. אז אל תעלבי כי זה לא היה ממש מכוון אליך. ועכשיו להסבר: מייקל ג´קסון, ללא ספק, הוא מלך הפופ. הוא נמצא הרבה מאוד זמן בתחום המוזיקה, מבצע ומלחין שירים מדהימים שפשוט טוב לשמוע אותם. קשה מאוד שלא להעריך בן אדם כזה. לדעתי לא צריך להעריץ בנאדם לפי המראה שלו, או לפי הניתוחים שלו. זו דעתי בנושא.

HeartBreaker

New member
מה ההתחנפות פתאום??

שמתי לב למשהו מאוד מרגיז אצלכם...אנשים נכנסים לכאן מקללים את מייקל בלי סוף ואתם מסבירים להם יפה שהם טועים...למה אתם חושבים שזה מעניין אותם??שזה ישנה משהו בדעה שלהם כלפי מייקל??ועוד אחר כך הם אומרים לכם "רק שאלנו" ואתם כבר מבקשים סליחה..אני לא מבינה מה עובר עליכם ולזאת שהתחילה אם כל הקטע המסריח הזה..פוגו...פתאום רק שאלת שאלה?? עשי לי טובה...אבל ככה לא שואלים שאלה ממי...יכלת לשאול כמו בן אדם ואז תאמיני לי שהיינו עונים לך...אבל את הבאת את זה על עצמך כפרה...מצטערת... חוץ מזה...מאיפה את יודעת שמייקל הוא "אדם צבוע??"זה עוד שמועה ששמעת ולא ידעת אם היא נכונה או לא??את מכירה אותו או משהו שאת יודעת שהוא צבוע??וזה שהוא "חולה בנפשו" גם קראת באיזה עיתון??אז עשי לי טובה...אני לא סולחת כזה מהר... נ.ב ל-aasham מה זאת השאלה הזאת??בטח שאני יענה לך...אני בת 14 מראשון לציון וכן,אני יודעת שאני קטנה...אבל זה מה יש :)

פוגו

New member
הודעה אחרונה ממני

לכל שונאי- שלום רב! אני לא יודעת מה זה אצלך לשאול כמו בן אדם, אבל בעיניי שאלתי ככה( זה לא שישר קיללתי או אני לא יודעת מה). אז לא התעמקתי בחייו ובאמת חשבתי את מה שכתבתי- אז אפשר להגיב ולהסביר שזה לא נכון. אין לי כוח להתנצל ולא רוצה שאתם תתנצלו- אז שכחו מזה ויאללה ביי!

למעלה