איך אדם קם בבוקר ומרגיש שהוא עַם

חןשסק

New member
איך אדם קם בבוקר ומרגיש שהוא עַם../images/Emo35.gif

אני שומעת עכשיו את השיר של שלמה ארצי - פתאום קם אדם בבוקר. אז אני רוצה לשאול אתכם, האם פעם בבוקר קמתם והרגשתם עַם?

The Flash

New member
אמממ...

אני חושב שפעם היה.....רגע לא... אבל הייתה את הפעם הזאת שקמתי ו....לא לא זה לא... אולי...לא... טוב אין לי מושגג מה לעזאזל הוא התכוון

cobainos

New member
שאלה אחרת

חמודה,למה את מנסה להבין את הטקסטים של שלמה ארצי?הוא בעצמו לא מבין אותם

cobainos

New member
אגב

זה היה שיר הפתיחה של המופע במסיבת סיום שלי בכתה ו' בבי"ס אשכולות (המצויין) אז אפשר לשאול את המורים שם

Negative one

New member
אדם נשאר אדם-אל תקרא לי עם

זה של שלום חנוך...וזה בדיוק קונטרה נחמדה לשיר הזה שלמה ארצי

Shark Alarm

New member
אם כבר שירי אדם (בני אדם.. ../images/Emo18.gif

ולא הזמר...: ירדנה ארזי שרה: "אדם הוא רק אדם ורוב ימיו לילות"... האמנם
רוב ימינו הן לילות

חןשסק

New member
כן נו.. זה שלמה ארצי... אני חושבת

שעדיף להתעורר ולהרגיש שכונה.
זה נשמע יותר נחמד. "איך את מרגישה הבוקר?" "שכונה" הממ מעניין ...

cobainos

New member
חחחחחחחח

הרגת אותי
מצחוק עכשיו... ובקטע של שלום חנוך "אל תקרא לי עם" שמופיע גם בשיר של מה שמם...חלוצי החלל עם תאמר נאפר או ראפר ערבי אחר גם כן זה מופיע... זה יענו כל אדם הוא פרט ויחיד ולא מכלילים אנשים לפי העם שלהם..ככה לפחות אני הבנתי אז בשיר של שלמה ארצי מרגישים עם?זה מתאים לקומוניזם! סקווווווווווווופ-שלמה ארצי קומוניסט!! the cccp rules!!

Negative one

New member
וואוווו,איזה טעות...

הקומניזם יוצא נגד הלאומיות בכלל... יש מעמדות,אין עמים. אני מחוייב הרבה יותר למעמד שלי מאשר לעם שלי (זתומרת אני למשל יותר קשור לעובד בריטי מאשר לבעל הון ישראלי,למשל). מה שאומר ששלמה ארצי תמיד היה ותמיד יהיה קפיטסליסט שמוכר יותר מדי דיסקים. ובברכת ויוה לה לנין אני יסים כאן...

Negative one

New member
הקומניזם שואף לשליטה של המעמד העובד

על החברה,ועל ידי כך ביטול האפשרויות של המעמד השליט. בכל מקרה הקומניזם שואף לביטול הלאומיות,שלדעתו הוא גורם שמאפשר את ניצול העובדים...

למעלה