איך אהבתי...

איך אהבתי...../images/Emo20.gif

לקרוא כתבה של ענת עצמון שמדגמנת אופנה למידות גדולות על המשקל היא אומרת: "בסופו של דבר הכי חשוב זה לאהוב את עצמך, ואני מעריכה מלאות ששלמות עם עצמן, לא ענקיות, כי זאת בעיה שצריך לטפל בה, אבל אם משהי מלאה וטוב לה, זה נהדר בעיני אחרי הכל יש גם הרבה גברים שאוהבים את זה" אלה מילים שתמיד אהבתי בכל גיל ובכל משקל אינני שמנה, אך גם לא גפרור אני מאלה שמקבלת את עצמה כפי שהיא ולא רק בשביל הגברים בן זוגי קבל ומקבל אותי כך (יש לו בררה אם לא) איך אתם(גם הגברים) עם עצמכם? שמחים בחלקכם? אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
קבלה והשלמה

קצת פילוסופי... אבל נכון... כל אחד, צריך ללמוד קודמכל לקבל את עצמו, להשלים עם עצמו זה לא קל... אני עברתי דרך ארוכה לשם - להשלים עם עצמי, לקבל את עצמי כמו שאני, לדעת שמה שיש לי זה הכל וזה הכי טוב שאני יכולה לתת מכאן, הדרך לקבלה של אחרים אותי היתה קצרה ולא חשוב מהן דעותי, איך אני נראית, מה אני חושבת מה שאני זה השלם איתו אני הולכת במקום בו מקבלים אותי - שם אני נמצאת אחרת...

קבלה והשלמה....

אתמול בלילה אמר לי מישהו ... כדאי שתאהבי את עצמך ...יש לך גוף מקסים.... ואני שתמיד מרגישה שמנה וזה ממש לא משנה באיזה משקל (שהוא כרגע די נמוך יחסית עלי) פתאום קלטתי שאולי באמת אני לא שלמה עם גופי....מהאנשים שנמצאים כל הזמן בדיאטה....(מידה 42 בבגדים) אז איך אמרנו לקבל ולהשלים.

אהבה עצמית....

אני בוחרת בזמן האחרון לבדוק כמה אהבת הזולת יש בתוכי.אחרי שלמדתי לקבל את עצמי אני משקיעה לא מעט באהבת הסביבה.כן זה מה שנותן לי את הכח וההרגשה הטובה,וכיף לי נורא לקבל בחזרה ואפילו הרבה יותר מאשר בתקופה בה דאגתי לאהוב את עצמי..... לגבי המראה החיצוני,תמיד אשמח להוריד קצת כדי להרגיש עם גופי טוב.

michaly44

New member
אילנה אנחנו מכירות????????

חחחחחחחחחחחח ברור , ולא משנה כמה את שוקלת..זה הכל בראש..לפעמים במראה.. עד שלא תאהבי את עצמך...לא תוכלי להקרין את אהבתך ושימחתך על הסביבה הקרובה שלך. (מאחת שעשתה שאיבה..ומשם עשתה "תזונה נכונה", אני הוכחה למה שלא אהבתי..ועכשיו אוהבת הרבה יותר. ואם לא היו לי פעם מראות בבית...עכשיו יש מלא...אז שיפורים ניתן לעשות..כדי לאהוב את עצמך יותר. ואין, אין אין שלמות,,זה לא קיים, לכן אנחנו רק בני אדם.

את שואלת אם נפגשנו? לא ../images/Emo7.gif

אך קוראת את דעותייך ויודעת מעט על חייך מיכלי לתגובתך צחקת וזה רצוי וטוב אך אם קראת את הנכתב, או קוראת את הסיסמה שלי " באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות " זה אי נוח משום שהכוונה אומרת כשאדם מסתכל על עצמו, בתוכו, מתאמת עם עצמו, ומרואה את מגבלותיו מגרעותיו, ומכיר בהם, מקבל אותם הוא יאהב את עצמו ואז תהיה קבלה כשיש קבלה, וכשיש אהבה וקבלה (יש כוח פנימי) ומגיעים לשלימות עם עצמי - ואז אין אי הסכמות ודחייות לשפר - בעיני זה התפתחות וצמיחה וזה יש ויהיה תמיד שלמות - יש שלמות עם עצמך "זה קבלה עצמית" מושלמות זה בעיני המסתכל מקוה שעניתי להתנגדות למה שאמרתי ואשמח להרחיב אם דעתך שונה היום הצעתי לך שנפגש (ספונטני) אך האמת חשבתי שאת גרה בסביבה אולי עוד יהיו אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

למעלה