איך אומרים בהינדי...

hoomi

New member
איך אומרים בהינדי...

איפה אני מוצאת אתר כזה? אני צריכה רק מילים חשובות ומשפטים פופולריים.

sravaka

New member
אני ממליץ מאוד ללמוד הינדי

למטיילים בהודו לטווח ארוך. זה פותח דלתות והרבה יותר קל להסתדר. וגם אפשר להעביר את הזמן בנסיעות הארוכות בלנסות לקרוא שלטים.

אוךךךך כמה זה נכון......

ההודים נורא מתרשמים מאנשים אשר דוברים את שפתם.. חוץ מההתלהבות הגדולה ואלף הזמנות לצ´אי קל לדעת על מה הם מדברים... אחד המקרים שאני הכי זוכר היה בפושקר נכנסתי לחנות ורציתי לקנות משהו היו שם שני מוכרים שניהם התחילו לדבר ביניהם על כמה מחיר לתת לי וכל אחד רצה מחיר אחר.. פתאום אני נכנס להם באמצע השיחה ואומר להם בהינדית "מאה חמישים זה יקר לי אני רוצה זול" הם היו בשוק והתחילו ושאלו אותי אם אני מדבר הינדית אמרתי להם "טולה טולה" בתרגום חופשי זה קצת קצת הם כל כך התלהבו ישר אחד מהם רץ הביא לי צ´אי וכמובן קיבלתי הנחה מאוד משמעותית בלי להתמקח . ובכלל זו הנאה אדירה לדבר איתם בהינדית רק כדי לראות את המבטים על פניהם זה כבר שווה... אכן מומלץ מאוד ללמוד כמה מילות מפתח....

translover

New member
יש לי שאלה.. (בהינדית חח..)

מזה: Aum Namah Shivaya - - - - - - - - Astral Projection - Mahadeva Aum Namah Shivaya Shanker Bhagvani Kiiiii Jaiiiiiii

sravaka

New member
מנטרה בסנסקריט

אום – עפ"י האמונה ההינדית הצליל הקדוש ביותר בשפה וגם הצליל הבראשיתי של בריאת היקום. נאמה – בסנסקריט שם. שיוואיה – שיווה, אחד מתוך שלושת האלים הראשיים בהינדואיזם. למשמעות של המנטרה כמה פרשנויות כמו "יתקדש שמו של שיווה" או "שיווה, אני משתחווה בפניך" וכד`.

sravaka

New member
שפה הודית עתיקה

בה כתובים כתבי הקודש ההינדים. שפת ההינדי התפתחה ממנה.

למעלה