???
H hada12 Member 25/12/23 #2 יש לך דוגמה למשפט?? הייתי הולך על מווסת זרם או ברז, כי אני לא מכיר מילים אחרות. אולי ידית "זרימה" או ידית. תלוי במה אתה רוצה להגיד.
יש לך דוגמה למשפט?? הייתי הולך על מווסת זרם או ברז, כי אני לא מכיר מילים אחרות. אולי ידית "זרימה" או ידית. תלוי במה אתה רוצה להגיד.
ai27 Well-known member 25/12/23 #3 נכתב ע"י hada12: יש לך דוגמה למשפט?? לחץ כדי להרחיב... התקלקל לי האינטרפוץ התקנתי היום אינטרפוץ אחר במקומו... נכתב ע"י hada12: הייתי הולך על מווסת זרם או ברז, כי אני לא מכיר מילים אחרות. אולי ידית "זרימה" או ידית. לחץ כדי להרחיב... אבל זאת השאלה: מה המילה בעברית? לפני עשור כינסו וועדה לנסח מונחים בתחום הבניה בעברית ודווקא האינטרפוץ הגרמני נותר זנוח?
נכתב ע"י hada12: יש לך דוגמה למשפט?? לחץ כדי להרחיב... התקלקל לי האינטרפוץ התקנתי היום אינטרפוץ אחר במקומו... נכתב ע"י hada12: הייתי הולך על מווסת זרם או ברז, כי אני לא מכיר מילים אחרות. אולי ידית "זרימה" או ידית. לחץ כדי להרחיב... אבל זאת השאלה: מה המילה בעברית? לפני עשור כינסו וועדה לנסח מונחים בתחום הבניה בעברית ודווקא האינטרפוץ הגרמני נותר זנוח?
trilliane Well-known member מנהל 30/12/23 #4 נכתב ע"י ai27: התקלקל לי האינטרפוץ התקנתי היום אינטרפוץ אחר במקומו... אבל זאת השאלה: מה המילה בעברית? לפני עשור כינסו וועדה לנסח מונחים בתחום הבניה בעברית ודווקא האינטרפוץ הגרמני נותר זנוח? לחץ כדי להרחיב... מה זה?
נכתב ע"י ai27: התקלקל לי האינטרפוץ התקנתי היום אינטרפוץ אחר במקומו... אבל זאת השאלה: מה המילה בעברית? לפני עשור כינסו וועדה לנסח מונחים בתחום הבניה בעברית ודווקא האינטרפוץ הגרמני נותר זנוח? לחץ כדי להרחיב... מה זה?
ai27 Well-known member 30/12/23 #5 נכתב ע"י trilliane: מה זה? לחץ כדי להרחיב... זאת הידית במקלחת שמתחברת לצינורות המים החמים וקרים שמתחת לטיח ומווסתת בתנועה אחת גם את עוצמת זרימת המים וגם את רמת החום של המים
נכתב ע"י trilliane: מה זה? לחץ כדי להרחיב... זאת הידית במקלחת שמתחברת לצינורות המים החמים וקרים שמתחת לטיח ומווסתת בתנועה אחת גם את עוצמת זרימת המים וגם את רמת החום של המים
trilliane Well-known member מנהל 30/12/23 #6 נכתב ע"י ai27: זאת הידית במקלחת שמתחברת לצינורות המים החמים וקרים שמתחת לטיח ומווסתת בתנועה אחת גם את עוצמת זרימת המים וגם את רמת החום של המים לחץ כדי להרחיב... ואללה, מעולם לא נדרשתי לשם העצם הזה בגרמנית... מבחינתי זו פשוט ידית של ברז, רק במקלחת.
נכתב ע"י ai27: זאת הידית במקלחת שמתחברת לצינורות המים החמים וקרים שמתחת לטיח ומווסתת בתנועה אחת גם את עוצמת זרימת המים וגם את רמת החום של המים לחץ כדי להרחיב... ואללה, מעולם לא נדרשתי לשם העצם הזה בגרמנית... מבחינתי זו פשוט ידית של ברז, רק במקלחת.
פולגאר Well-known member 30/12/23 #7 נכתב ע"י ai27: התקלקל לי האינטרפוץ התקנתי היום אינטרפוץ אחר במקומו... אבל זאת השאלה: מה המילה בעברית? לפני עשור כינסו וועדה לנסח מונחים בתחום הבניה בעברית ודווקא האינטרפוץ הגרמני נותר זנוח? לחץ כדי להרחיב... 3 דרך או 4 דרך תלוי הידית.
נכתב ע"י ai27: התקלקל לי האינטרפוץ התקנתי היום אינטרפוץ אחר במקומו... אבל זאת השאלה: מה המילה בעברית? לפני עשור כינסו וועדה לנסח מונחים בתחום הבניה בעברית ודווקא האינטרפוץ הגרמני נותר זנוח? לחץ כדי להרחיב... 3 דרך או 4 דרך תלוי הידית.