איך אומרים בעברית סלנג?
ג גנגי New member 11/2/04 #2 ני יודעת שזה נשמע נורא, אבל "עגה". אני חושבת ש"סלנג" הרבה יותר חמוד. וגם אין סיכוי ש"עגה" תגבר עליו.
א אדוֹן חרדוֹן New member 11/2/04 #6 כבר עדיף חַרְגוֹן שזה דומה ל JARGON (בספרדית זה JERGA חֵרְגָה) וגם כי זה חורג מהשפה התיקנית. וגם כי זה דומה לחרדון שהיתה לו חרדונה כזאת שמנה.
כבר עדיף חַרְגוֹן שזה דומה ל JARGON (בספרדית זה JERGA חֵרְגָה) וגם כי זה חורג מהשפה התיקנית. וגם כי זה דומה לחרדון שהיתה לו חרדונה כזאת שמנה.
ש שוודי פריך וקל New member 11/2/04 #7 עוגה, ככה אבא שלי היה קורא לקאקי שלי באסלה כשהוא היה בא לנגב לי. הוא היה בא ואומר "ואוו ! איזה עגה שמת ! של ילד גדול"
עוגה, ככה אבא שלי היה קורא לקאקי שלי באסלה כשהוא היה בא לנגב לי. הוא היה בא ואומר "ואוו ! איזה עגה שמת ! של ילד גדול"
ז זולל מישמישים New member 12/2/04 #13 ../images/Emo6.gif רוח רב חרדוניך הקריח ומה עם החרגול? ההוא? הסגול?? הלך לאכול. טבעול. איפה? בהיפרכל. שם די זול. טוב, אז כשהוא יחזור תגידי לו שחיפשתי אותו
../images/Emo6.gif רוח רב חרדוניך הקריח ומה עם החרגול? ההוא? הסגול?? הלך לאכול. טבעול. איפה? בהיפרכל. שם די זול. טוב, אז כשהוא יחזור תגידי לו שחיפשתי אותו