איך אומרים בצק עלים באנגלית?

zac99

New member
איך אומרים בצק עלים באנגלית?

ובאותה הזדמנות אם למישהוא יש מתכון לבורקס , אני אשמח לקבל

efrat1001

New member
בצק עלים = Puff Pastry

פוינט טועה.. FILO - זה העלים הדקיקים כמו של סיגרים

zvikach

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo21.gif מירשם של סמי בורקס

קונים חבילת בצק עלים יש בו 5 עלים מחממים את התנור ל250 מעלות מכל עלה יש לנו 9 ריבועים קטנים ממלאים כל ריבוע בתרד וגבינה יונית(פטה) וקצת גבינת פרמזן מהדקים כל ריבוע למשולש מורחים במברשת צהוב של ביצה מפזרים גרגרי שמשום על הבורקס שמים בתנור עד שהבורקס נאפה בתיאבון ממני צביקה שמת על צביקה בורקס

anyanka1

New member
ומשהו שלמדתי מסבתא../images/Emo82.gif

כדאי להוסיף לתערובת הגבינות גם קצת קוטג' זה מונע מהבורקס לצאת יבש. יו כמה שאני מתגעגעת לאוכל של סבתא...

efrat1001

New member
ואפשר גם פטריות...

קוצצים בצל, מטגנים, מוסיפים פטריות שמפניון קצוצות,מלח, פלפל... ממלאים בבורקס.. בתאבון!

s h i l a

New member
שלום לכולם ותודה לך צביקה

אתמול הייתי בסופרמרקט ופשוט פינטזתי על בורקס גבינה, ההתלבטות היתה איזו גבינה לקנות, ואיך לעשות בורקס כמו בארץ(כבר ניסיתי את הבורקסים שמוכרים בסופר-לא משהו)... תודה ,תודה,תודה אני רצה לקנות ולהכין...

Gefen

New member
../images/Emo28.gif מתכון לבורקס בשר

הכנתי אתמול עם הבצק עלים המוכן ונראה לי שיצא מצויין....
מטגנים הרבה בצל עד שמזהיב ומוציאים לצלחת
מוסיפים למחבת בשר טחון במנות קטנות ומפוררים עם מזלג עד שמתבשל צריך בסוף לקבל תערובת של פירורי בשר לבשל עד לאידוי הנוזלים
להוסיף לבשר את הבצל המטוגן פלפל מלח קינמוו אגוז מוסקט וציפורן
לטעום ולשפר תיבול, להכין בורקסים בגודל ובצורה החביבים עליך
למרוח חלמון ביצה ולפזר שומשום ולתנור ועכשיו חסר שתגיד לי שאתה בכלל צמחוני..
בתיאבון

Puff Pastry - בצק עלים...

יש לי עוד מתכון לבורקס גבינה ותרד הכי קל שבעולם. (הילדים שלי מאוד אוהבים). גבינה צהובה מגורדת (לא משנה איזה) ביצה תרד מערבבים הכל ביחד, אפשר להוסיף תבלינים שאוהבים חוץ ממלח ופלפל. אני מוסיפה גם זעתר או פלפל חריף של מקורמיק. בבצק עלים של חברת בורג (BORG) אני חותכת ל 4 רבועים על 4 או 4 על 3 וממלאה את הבצק עם התערובת גבינה. מה שנשאר מהתערובת אני מברישה על הבוקרס ואופה בתנור שחומם מראש ל 230C עד שהם צהובים. גפן, אפשר להוסיף צנוברים למתכון שנתת וזה בכלל מעדן. מוסיפים את הצנוברים למחבת ממש לפני תום הבישול. בתאבון שבת שלום

מה יהיה עם האוכל והמתכונים?../images/Emo21.gif

לירונילה.... בקצב הזה של מתכונייך הטעימים חברי הפורום רק ישמינו..... מה עם שאר הנאות החיים....? תחדשי לנו גם בנושאי אהבה אולי.......?
מהמענג הסקסי השומר לכם על הגחלת בישראל בזמן שאתם מכייפים לכם אי שם בקצה הגלובוס.

למעלה