איך אומרים היי וערב טוב בעצב?

skito

New member
איך אומרים היי וערב טוב בעצב?

ראשית סליחה שנעלמתי מהפורום ללא שום הודעה מסודרת, כל מיני אילוצים והמון סיבות שהפרידו בנינו, חזרתי כדי לשתף אתכם בעצב באובדן של אדם יקר הביקור הראשון שלי כאן הייתה בהודעה הבאה: "דפיקה בדלת! "פתוח" צעקתי "שלום יא'חנטריש" כפות וחיבוקים נשיקות והתרגשות. טוב כמעט 15 שנה שלא התראנו, מגמגם מהתרגשות "מה מה הביא אותך אחי אחרי כל כך הרבה זמן?!" "נו טוב באתי לשחזר את ימי הזוהר יאלללללללה תוציא ת'שש-בש ושים מים לקפה" "אתה יודע סקיטו שאני לא מפסיד ולא אפסיד גם כעת" "אני יודע אבל היום תפסיד" קבעתי בבטחה! "לא לא במשחק הזה" מחייך ואומר: "אתה יודע, שמצאו אצלי שני סוגי סרטן, מזל שאלו שני סוגים שונים, כך הם יריבו בניהם מי ינצח אותי ואני אשחק להם אותה" הייתי בהלם מוחלט - פתאום עצוב לי כל כך והואאאאאא מחייך מפה לאוזן מנסה להרים את רוחי ואני ... שאלתי בלבי "האם זהו סבב הפרידה?" לאאאאא!!! זו הפעם הראשונה שאני מרגיש חסר אונים מלבד תמיכה אנני יכול לתת לעשות שינוי כלום!!! האמנם? (כן זה קרה לי אמש)" לצערי הוא לא החזיק מעמד וניפטר אמש מלאתי אחר הצעותכם הרבות והטובות זה אכן עזר לי להיות קרוב קרוב אליו חיזק אותו ועל כן באתי לומר שוב תודה ת=ו=ד=ה ושלא נדע עוד צער

צלליתה

New member
משתתפת בצערך

אני זוכרת שנכנסת וספרת - עצוב שכך נגמר....אבל טוב שזכית לתמוך ולהפרד.

kisslali

New member
היי סקיטו

משתתפת בצערך, שלא תדע עוד צער! רוצה להגיד שאותי מנחמת תמיד המחשבה שאיכות חייו לא הייתה משהו ולכן עכשיו לפחות הוא לא סובל. שמחה שזכית להיות שם ולחלוק תקופה ולו גם קצרה. חיבוק גדול, ללי

lady5

New member
עצוב מאוד

משתתפת בצערך סקיטו מזכיר לי כשהבן והבת הגדולים שלי היו קטנים יותר הייתה להם מטפלת אשה צעירה יפהפיה ולאחר זמן מה עברה דירה ולא ראיתי אותה כשנתיים יום אחד אני מקבלת ממנה טלפון והיא מספרת לי שיש לה סרטן בקיבה גם כך הייתה תמיד מאוד רזה והיא התחילה בטיפולים כימותרפים ושערה הארוך הבלונדיני והמהמם הפך לקצר עם קרחות רציתי מאוד לפגוש אותה וקבעתי איתה ליום שישי וסיכמנו שלא אשלח את הילדים לגן כדי שנפגש וחיכיתי לה והיא לא הגיעה ניסיתי לאתר את הטלפון שלה אולם לא הצלחתי בשיחתנו האחרונה היא אמרה לי שהיא מאוד רצתה לשמוע את הקול שלי (יש לי צמרמורת) ושהיא לא רוצה שאראה אותה כמו שהיא נראית כיום ואמרתי לה שנפגש אצלי על כוס קפה (היא מאוד אהבה לשתות את הנס קפה שהייתי מכינה לה) וכאמור היא לא הגיעה אלי ואחרי חצי שנה פגשתי את בעלה בשוק העירוני והוא סיפר לי שהיא נפטרה בעצם שיחת הטלפון הזו הייתה שיחת פרידה והיא פשוט רצתה לשמוע אותי בפעם האחרונה . ועברו שנתיים מאז ועדיין אני חושבת עליה . יהי זיכרה ברוך.

חתיך 37

New member
לסקיטו

משתתף בצערך לא קל לאבד אדם יקר חבר טוב העיקר שתרים את הראש ותחשוב טוב בכדי שיהיה טוב תמיד תתבונן בחצי כוס מלאה חתיך 37

למעלה