איך אומרים "טוב לב"

miu888

New member
איך אומרים "טוב לב"

ואיך נראה הסימן של זה (זה חשוב ^_^ ) תודה מראש ^.^

dswbg

New member
הרעיון הכי טוב שלי הוא

shin setsu shin 親切心 Anybody has a another idea?

צש

New member
גם

shinsetsu לבד מספיק אבל תלוי מה הם בדיוק רוצים להגיד

miu888

New member
התכוונתי

אני לא יודע אם הבנתם אותי (תגידו לי אם כן) אבל לא התכוונתי טוב לב כ:הוא טוב לב אלה כתכונה כאילו: האדם הזה ניכר בטוב לב רב תודה בכל אופן Arigato gosaymas ta ^^

צש

New member
אני רק מקווה

שאף אחד לא הולך לקעקע את זה נכון?

dswbg

New member
אולי גם

shin no yasashii 心の優しい 心ーHeart 優しいーKind, Tender Or just yasashii 優しい שניהם תארים אז אני לא בטוחה שזה מתאים אם אתה מחפש שם עצם

miu888

New member
חחחחחח

זה נחמד שאתה אומר כי זה הסיבה שרציתי לדעת מה המילה אני רוצה לעשות קעקוע שלה :))

miu888

New member
שאלה

אם 優しい + 心 = 心の優しい מה זה הの למה יש אותו?

צש

New member
עזבי את הNO

פשוט אל תעשי קעקועים מטופשים במיוחד לא בגלל DSWBG היא מתחרטת עד היום על הצטוטים מהקוראן שמעוטרים לה על הגב

dswbg

New member
אני לא יכולה לחשוב על

סיבה טובה יותר לעשות קעקוע מאשר בגללי.. ובשבילך, מבחר ציטוטים מהקוראן, נראה אם תוכל לנחש איזה רשום לי על הגב "There is a devil in every berry of the grape" When you meet the unbelievers in jihad, chop off their heads. And when you have brought them low, bind your prisoners rigorously. Then set them free or take ransom from them until the war is ended. (Koran, 47:4) "He deserves Paradise who makes his companions laugh." Men have authority over women because God has made the one superior to the other, and because they spend their wealth to maintain them. Good women are obedient." (Koran 4:34)

Tonjin

New member
אני בעניין של עצות חינם לאחרונה -

אני אחסוך לך את הנאום הרגיל של בעד ונגד קעקועים כי אני מניח שקבלת אותו וכבר שקלת לבד את כל האפשרויות.... מה שאני רוצה להזהיר מפניו הוא ספציפי לקעקועים ביפנית/סינית. הראשון הוא בחירת המילים/אותיות, כדאי לשבת ולברר טוב טוב מה המילה שתקועקע ואיזו פירושים וקונוטציות יהיו לה (מה שלא תמיד ברור מהמילון או מהאינטרנט, לדוגמא, מה עדיף כקעקוע 'טוב לב', 'טוב לבב', 'הלב שלו הוא טוב', 'איש נחמד' וכיוצא בזה) כדאי גם לחשוב מה את/ה באמת רוצים להגיד... דוגמא טובה לכך היא הקעקוע הפופולרי 女 (אישה) אני לא רואה סיבה שמישהו או מישהי ירצו לכתוב על עצמם את המילה הזו, אפילו אם זה כתוב ביפנית... אבל הנקודה העיקרית שכדאי לשים אליה לב היא שלרוב המקעקעים במערב אין מושג איך לכתוב יפנית והם לרוב מתייחסים לאותיות כאל ציורים ומעוותים אותם בצורה כזאת שהם נראים או כמו כתב של ילד קטן או כמו שגיאת כתיב (היית רוצה בקעקוע של 'לב תוב'...? קנג'י שכתוב קצת עקום או לא בדיוק נכון זה פחות או יותר אותו דבר) ראיתי דברים דומים ואני יכול לומר שזה נראה די פתאטי.... אני לא אומר לא לעשות טאטו, אני אומר שאם כן אז לשבת לברר ולתכנן טוב טוב את הכל לפני...

miu888

New member
כמה דברים

יש לי כמה דברים להגיד לכם שאולי יכניסו אותכם להלם... 1) אני בן! מיו זה בן 2) אני לא יודע מה זה הקוראן הזה (יהיה נחמד אם מישהו יגיד לי) ;) 3) (חייב ליהיות 3?!?) אקיצר אני מחפש מילה פשוטה (ושנראת טוב) למילה "טוב לב" אם אין ויש רק כמה מילים אז אני יוותר כי זה באמת לא ביג דיל :)

Tonjin

New member
נו טוב, למרות שלא הנחתי מראש שאתה

בחורה, המיו היחידה שיצא לי להכיר עד עכשיו כן הייתה בחורה... ובקשר לקוראן, זה הספר הגדול הזה שמוחמד כתב... נו אתה יודע - התנ"ך של המוסלמים....

Tonjin

New member
אני לא מאמין! נקו ממתי הקישורים

העצמאיים האלה של תפוז.... זה משהו חדש?? כך או כך, יש בזה יותר מקצת חוצפה....

neko

New member
כנראה שמפרסומות לא עושים מספיק

כסף... כל עוד תפוז נותנים שירות טוב וחינמי, אני לא מתכוון להתלונן...

למעלה