איך אומרים לא ?

מיטללל

New member
איך אומרים לא ?

איך אתם מסרבים לבחור/ה, שאתם לא מעוניינים בו/ה, שמתחיל איתכם? האם אתם מנסים להיות עדינים ? בוטים ? האם זה קשור למצב רוח שלכם ? האם זה קשור לדרך דרכה מתחילים איתכם? האם אתם תמיד כנים או נוקטים בגישת ה"יש לי חבר" (גם אין אין?) אז... איך אומרים "לא" ויוצאים מזה בנועם ? ולקינוח... ספרו על הפעם הכי מעיקה/משעשעת/טראומטית/יצירתית שהתחילו איתכם?

אני אומר את האמת

שזה לא מתאים לי כרגע. הפעם הכי מעיקה שהתחילו איתי הייתה בפריז, מישהי ממש הלכה אחרי לכל מקום עד שהיא תפסה אותי לרגע בלי יפעת ואז...

TheWhiteTigris

New member
יום שלישי

הזמנתי מישהי לאיזו מסיבה. בואו נגיד את זה כך - גיחוך עם החברה, ואח"כ התעלמות זאת לא בדיוק דרך נאותה... כמובן שזה מוריד את המצב רוח רצח...

TheWhiteTigris

New member
מפחיד.

ומבחינת מצבי רוח המתחלפים בקיצוניות וללא הרף - הזוי למדי...

Zoharrr

New member
אני גרועה בזה....

בלהגיד "לא" אבל בפעם היחידה בחיים שלי שראיתי אופרה וונפרי משיעמום, היה שם מישהו שהוציא איזה ספר על זה וזה מאוד פשוט,רק צריך להגיד: "אני פשוט לא מעוניינת בך" אין דרך יותר טובה. וגם כשאנשים אומרים לי לא הייתי מעדיפה שהם יגידו את זה מטאשר ימציאו סיבות לנפנף אותי או יסננו אותי...

פשוט תגידי שאת לא מעוניינת

לא בבוטות אלא בנועם וראיתי דרך חמודה להתחיל עם בחורה שאהבתי אותה מאוד לבוא לבחורה שעומדת בבר עם חברות לשים לה חמישים שקל ביד ולהגיד לה תביאי לי שני בירות לשולחן ההוא וללכת ואז היא תרדוף אחריך ותגיד אני לא עובדת פה ותענה לה לא פשוט מצאת חן בעיניי וזו הדרך היחידה היתה לדבר איתך בפרטיות ראיתי את השיטה הזו בהיץ'

Zoharrr

New member
אני לא חושבת שזה פוגע כמו

שמאכילים אותך בסרטים וקישקושים ו: "הכלב מת לי" "סבא שלי מאושפז" "ובגלל זה לא יכולתי לענות לך..." אני מעדיפה שיגידו לי בפנים "אני פשוט לא מעוניין בך" אני אפילו לא חושבת שזה משנה למה...או שהוא לא נמשך למראה שלי או שהוא לא נמשך לאופי שלי,נכון? וזה בסדר גמור מבחינתי! כי בידיוק כמו שהוא לא מעוניין בי מסיבה זאת או אחרת גם אני לא מעוניינת באחרים... זה קורה שאנשים פשוט לא מעוניינים בנו, הרי אנחנו לא כליל השלמות. לאנשים שונים יש עיניין באנשים מסוגים שונים. זה לא כזה ביג דיל. ולרוב כשאמרתי למישהו שאני פשוט לא מעוניינת בו הוא נורא העריך את הכנות שלי ואמר שהוא באמת מעדיף לשמוע את זה ככה מאשר לאכול תירוצים מפגרים...

כמובן

אני נגד שקרים ותירוצים. ובכל זאת, אני מעדיך "זה לא מתאים לי כרגע", מ"אני לא מעוניין בך".

אני נוראית בזה

ממש איומה, נעלמתי לגברים שהתחילו איתי בצורה כל כך מכוערת. זה לא בכוונה, באמת, לפעמים פשוט ממש לא נעים לי לומר לא, אפילו שאני יודעת שזה הרבה יותר יפה ומכבד את הגבר ואותי.

../images/Emo3.gif

היו כמה פעמים שהציעו לי לרקוד איתם אז סבבה מצידי כי אני אוהבת לרקוד אז רקדתי והיה ממש נחמד אבל בסוף הם תמיד באים אליי ושואלים אם אפשר להביא להם ת'מספר טלפון אני כמובן אומרת לא... שאני לא רוצה להכנס לשום קשר
אבל יש ת'קרציות האלה שיושבים לי על הוריד
בעעעעעעעעע

זכוכיות

New member
תלוי למי,

לכאלה שמתחילים איתי ברחוב או נופלים עלי משום מקום אני לא חושבת שאני חייבת איזשהם הסברים, אני אומרת שלא תודה וזהו. למכרים תמיד אמרתי את האמת. אני תפוסה כבר הרבה זמן, רוב החיים הבוגרים שלי, אז "יש לי חבר" כמעט תמיד התאים וכשהוא לא אז גם ב"תפוסה רגשית" ו"אחרי פרידה" היה שמץ של אמת. הפעם הכי מעיקה.. יש אחד שלוקח בגדול.. לפני שנה בערך, בכל בוקר כשהייתי יוצאת לטיול עם הכלבה (ורק לשם המחשה, אני יוצאת כמו סמרטוט בבוקר, עם הטרנינג שאני ישנה איתו, נעלי בית, לפעמים אפילו שוכחת להסתרק. אבל זה 5 וחצי בבוקר! העולם לא אמור להיות בחוץ.) היה יושב לו איזה בחור על הספסל שמול הבניין שלי ומהרגע שהייתי יוצאת הוא היה עוקב אחרי. לפארק. לפארק השני. כשבחנתי את העניין הוא בא אחרי גם לפארק השלישי, למכרז המסחרי, ולאיזו תחנת אוטובוס בדרך לשום מקום- בקיצור, ווידאתי- הוא אכן עקב אחרי, ולא שהוא הסתתר מאחורי עצים.. פשוט הלך אחרי בכיף ובשלווה. יום, יומיים, שבוע.. אחרי שבועיים שבהם הוא עקב אחרי במסירות בכל בוקר, החלטתי לשים קץ לסיפור הזה וחייכתי אליו. רק חיוך אחד קטן. הוא ניגש, שאל לשלומי, עניתי שבסדר ושאלתי לשלומו.. שיחת נימוסין קלילה... 2-3 משפטים, בדיוק כשהתכוונתי לשאול מה פתאום הוא עוקב אחרי ולהבהיר לו שהוא יאלץ להפסיק הוא הקדים ושאל אם בא לי לשבת איתו באיזה בית קפה בערב, אמרתי שלא ויש לי חבר (באמת היה לי חבר!!!) וזכיתי לתגובה "את ממש סנובית מגעילה!!!". הייתי בהלם קטן, אבל קיבלתי את הבקרים הפרטיים שלי בחזרה.. אחרי 3 ימים הוא שלח לי פרחים, כמה ימים למחרת הוא שלח לי פקט סיגריות וורד (סליחה?), ואז עוד כמה זרים שמצורפים אליהם מתנות שלא פתחתי, אחד בכל כמה ימים, סירבתי לקבל כל דבר שהוא שלח... בשלב כלשהו הוא הפסיק גם עם זה וניסה טקטיקה אחרת- הטלפון... לא הבנתי איך הוא השיג את המספר אבל הייתי מנומסת- וביקשתי שלא יתקשר עוד. הוא המשיך. כשהפסקתי לענות הוא היה עושה לי "דווקא" ומתקשר בשעות הזויות (3 בלילה, נניח) שוב ושוב ושוב... עד שהחלפתי מספר. מאז ראיתי אותו במקרה רק פעם אחת. מקווה שהסאגה נגמרה

Thotwo

New member
סטוקרים הם אנשים נוראיים

וכשמדובר בנשים אז הן נוראיות. אמנם הן לא יכולות לאנוס אותך בכוח אבל להרוס לך את החיים בקלילות... הן כן.

למעלה