איך אומרים לבוס?

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
איך אומרים לבוס?../images/Emo12.gif

השאלה נובעת מהמצב המאוד עמוס ומלחיץ שאני נמצאת בו בעבודה
אני בטוחה שכונו עושות טעויות פה ושם,איך אתן מתמודדות עם זה? איך אתן מדווחות לבוס על טעות שלכן? אולי השאלה נשמעת דיי דבילית אבל אני פשוט הןלכת כל יום הביתה עם תחושות כבדות מאוד שאולי פספסתי משהו אולי שכחתי לעשות משהו ואולי משהו לא בסדר.. אתמול לא ישנתי כמעט כי כל הזמן ניסיתי להזכר מתי משלוחים שלי צריכים להגיע.... בקיצור אני קורסת ואני בלחץ נוראי ושכחתי לעשות משהו חשוב מאוד ואני חייבת לדווח הלאה, מיותר לציין כמה אני לחוצה מזה. איך אתן מתמודדות עם מצבי לחץ בעבודה? האם אתן לוקחות את זה איתכן הביתה?

שמופית

New member
אני למדתי דבר אחד...

אי אפשר לסמוך על הראש והזכרון שלי, ולכן אצלי הכל רשום. אני ממליצה גם לך לרשום מתי משלוחים אמורים לצאת ומתי להגיע וכל מה שאת צריכה לעשות, אם אפשר - לרשום את זה יום לפני וכך הכל יהיה מוכן לתאריך היעד. האמת היא שאני לא מתמודדת טוב עם מצבי לחץ - אני פשוט נלחצת ואז לא מצליחה לחשוב על כלום. בגלל זה אני משתדלת כמה שפחות לייצר מצבי לחץ, ואם מישהו מנסה להלחיץ אותי אני מודיעה לו שהוא יקבל תוצאות טובות יותר אם אני אהיה רגועה יותר. אני לוקחת לחצים הביתה (לא רק מעבודה), אבל למזלי בעלי הוא אדם רגוע ומרגיע כך שלרוב הוא עוזר לי להיפטר מלחצים... אגב, הדרך הכי פשוטה לדווח לבוס על טעות היא פשוט לגשת אליו (רצוי כשהוא במצב רוח טוב) ולהגיד לו - טעיתי, סליחה. או - טעיתי ותיקנתי. אנשים מעריכים את האמת וזה הרבה יותר קל ונכון מאשר להפיל את זה על מישהו או לנסות לטייח...

הילית*

New member
יקירתי, כ"כ מבינה אותך ../images/Emo13.gif

אני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה בעבודה. בשבוע האחרון הייתי כל יום עד 8 בערב ואפילו עבדתי קצת בשבת בבית. מבחינת הבוס שלי בדרג כמו שלי, אפשר גם שלא יהיו חיים והכל חייב לדפוק כמו שעון בלי טעויות. הבעיה היא שקשה לו לתת מילה טובה וזה מה שמתסכל בכל הסיפור. העצה הכי טובה שאני יכולה להגיד היא (קל להגיד קשה לעשות) היא להסביר בכל פעם את הדברים לבוס בטון רגוע ולא בטון מתגונן. להבין בעצמך שקורה שאת טועה ולהשתדל לקבוע סדרי עדיפויות לדברים. לרשום לך בפתק את כל הדברים הדחופים שאת חייבת לעשות באותו יום ולעמוד בהם. וכן, אני לוקחת איתי את הדברים הביתה ומדברת לפעמים על דברים שמציקים לי עם בעלולי. הוא אחד האנשים שהכי מבינים אותי בעולם ואני יודעת שתמיד הוא בשבילי ברגעי משבר רבים בגלל העבודה. וכן, יש לילות שאני לא ישנה בגלל ויכוח עם הבוס שלי או משהו שמציק לי בעבודה. סך הכל זה חלק מהחיים.

fila

New member
../images/Emo140.gif...............

כן זה מה שעשיתי ממש לפני כמה דקות, הלכתי אליו אמרתי שעשיתי טעות והצעתי רעיון כיצד לתקן, הוא לא התנפל עליי או משהו בסגנון הוא הציע פתרון משלו ואני מקווה שנסתדר.

למעלה