איך אומרים לו את זה בלי להרוס את הקשר ??

hazansky

New member
איך אומרים לו את זה בלי להרוס את הקשר ??

היי טוב קצת בעייתי אבל בכל זאת,
הכרתי מישהו בעבודה עבדנו יחד נקשרנו ממש ואנחנו ידידים ממש טובים בינואר הוא טס לדרום אמריקה ל-6 וחצי חודשים, חזר, לפני שבוע.
במשך כל הזמן שהיה שם היינו בקשר ממש טוב, ווצאפ,וייבר וכו' .. על בסיס יומיומי, הוא חזר לארץ אני עזבתי את העבודה,
עשיתי מסיבת פרידה והוא בא והיה ממש כיף היינו דיי דבוקים אחד לשני כל הערב אבל לא היה שומדבר מיוחד ..
איך ממשיכים הלאה ?
מצד אחד אני לא רוצה להרוס את הקשר הידידותי בנינו מצד שני מאמינה שאם היה רוצה היה יוזם משהו .. לא ?
HELP ME :(

רואה 6 6

New member
כמו שאני רואה את זה

הוא לא ממש בענין שלך. קשה לי להאמין שהוא כזה מתוחכם כדי שיסתיר את הענין שלו (אם קיים). אתם הרבה זמן בקשר,אם לא הרגשת בזה עד עכשיו אולי זה לא שם.
אבל אין ספק שאת חמודה בעיניו. (את יודעת איזה הרגשה את עושה לי? שאת מתוקה אמיתית אבל "אחותי" בהתנהגות יותר מאשר משהו אחר).
הצעה שלי זה לשמור על קשר אבל לא רציף,לצאת עם בחורים אחרים ולספר לו על זה. לא ליהיות זמינה באותה מידה כמו קודם ולא לשים אותו בעדיפות ראשונה.
(יש כאלה שיציעו לך פשוט ליזום פגישה ולשים קלפים על השולחן ולא לפחד. אולי הם צודקים...)

פשוט ממשיכים הלאה איך שנוח

הוא כבר לא בדרום אמריקה, שניכם באותה מדינה. זה קצת מקטין את הבעיתייות, במידה ויש רצון הדדי.
למרות הדיעות השוביניסטיות של שתיכן יכול להיות שהוא בדיוק באותה סירה כמוך. את חשובה לו והוא לא בטוח בכלל
אם את גם רוצה, ובכח שלו לשנות את המצב אם את לא. ככה זה שקשר מתחיל חזק מאוד על קו אחד, אך מתהלך תדיר על הגבול של יותר מידידות חזקה, שגם אולי הוא לא רוצה לאבד. למרות כל הדיעות חסרות האמונה והתקווה משני המינים, ברצוני לדווח
שקיימת ידידות בין נשים לגברים. נכון שזה יכול להשתנות, יש מלא סיפורים. ויש גם מלא סיפורים שלא רוצים ולא השתנה כלום.
&nbsp
מה שהיה בינואר, עבר. המסיבת פרידה, בלבלה את שניכם בגלל הכותרת שלה, בגלל ההתחלה החדשה שלך, והוא חזר רק לפני שבוע לארץ! לרוע המזל במדינה שלנו זה תמיד נראה שחוזרים למדינה במלחמה, גם אם זה לא ישר לתוך מבצע לחימתי.
שימי את המשקל על הנתח הגדול של הקשר שלכם. חצי שנה על בסיס יומיומי? בדרום אמריקה? ארץ הטראקים הארוכים והקשים? איך זה היה לך? איך היה הפידבק ממנו אליך? האם הייתם דבוקים וציפית שיקפוץ עליך בנשיקות שציינת שלא היה
שום דבר "מיוחד"? מקווה שזה יגרום לשאול אותו את השאלות הנכונות בהמשך, או לקחת את החבילה שלפניך עכשיו בלי שינויים.

שאין מצב שהוא מתוחכם ככל אדם

כי הוא זכר, שהיא צריכה להתרחק ולגרום לו לקנא ולחשוב שזה מה שיתן לו בטחון לדבר איתה על זוגיות כשזה לא קרה עדיין
כשידע שהיא לבד, ושבעקרון אם הוא לא מסוגל להיות גבר ולדבר איתה, כנראה שכדאי לה שאחרים יעשו זאת כי הוא מפחד.
ומה היא? בין אם הוא מאוהב בה או אדיש לצד האפשרי הזה של היחסים שלהם, היחס שלה אליו זה אחד הדברים שישפיעו אם הוא יילך על זה או יחשוב שהיא לא בעניין כלל. גם אם היא לא תהיה זאת שתציג את הנושא קודם.

רואה 6 6

New member
למה קראת "כי הוא זכר"? או...מה גרם לך לקרוא את זה?

אני מעדיפה להתייחס לגופו של ענין ולא לגופו של זכר/נקבה. זה מאוד סביר לשער שאחרי הרבה זמן של קשר קרוב לא יתכן שיסתיר את רגשותיו העמוקים,אם קיימים. אנשים שקרובים אחד לשני מורידים מגננות גם באופן לא מודע. אם היא לא הרגישה בהם מעולם הם 1. לא קיימים 2.היא אטומה מדי או טועה בפרשנות. אני נוטה לאפשרות הראשונה כי נראה שהיא עירנית במיוחד כי רוצה לתפוס סימנים.
לגבי ה"קנאה" וכל זה,היא לא חייבת לו דבר. היא באמת יכולה לצאת עם כל אחד אחר. עד עתה נראה היה שהיא מאוד מאירה פנים אליו ולא יתכן שלא קלט שהיא מעונינת (בחזרה לטענה הראשונה שלי,היא גם לא מתוחכמת באותה מידה מהסיבות שציינתי). אם לא מעיז לעשות איזה צעד אז...מה כבר ירחיק אותו שלא מרחיק אותו מימנה כבר עכשיו? זה הרי שווה לכלום אז שלפחות אחד מהם לא יישב בבית.

שוב את שמה אותה כשואלת ואותו על שולחן הניתוחים והדסקוסים

יש גם "זכרים" שלא פועלים כי הם תקועים בשלב בחינת הנתונים והסקת מסקנות. אפשר ביחד לאט לאט לפתוח את זה
ואפשר להתחיל "לשחק אותה" אתה ידיד שלי כמו חברה טובה ואני אספר לך על הדייטים שלי. היא שאלה עליו ספציפית..
לא ביקשה עצות איך למצוא חבר. דיון עקר לדעתי..הרבה בנות בחברה שלנו רוצות שיתחילו איתן, ישלמו עליהן, יתקשרו איתן,
יקראו את המחשבות שלהן ויגיבו בהתאם בלי לדבר, ואז הן רוצות לימודים קריירה שוויון, מילואים, ושהמפגרים ברחוב הישראלי
יתיחסו אליהן בכבוד כשהן יוצאות החוצה.
&nbsp
אי אפשר לאכול את העוגה העכשוית ולהשאיר את העוגה של העבר שלמה. אתן לובשות מכנסיים בבית כיום גם? קחו שוויון בעתיד הזוגי שלכן. שוב...ויכוח עקר. אני חושב שפשוט תשימי מכנסיים ותסתכלי על העניין מנעלי הבחור.. אין מה להמשיך
כשהבחורה בכלל לא מעורבת יותר בדיון.

למעלה