איך אומרים למישהו שזה לא...?

yuli c

New member
איך אומרים למישהו שזה לא...?

התחלתי להתכתב עם בחור במסנג'ר, דיברנו המון מצלמה/תמונות השיחה זרמה מצויין. עברנו לטלפון, גם שם השיחה זרמה מצויין הוא נשמע מאוד נחמד ומצחיק א-ב-ל (תמיד יש אבל לא?) יש לי הרגשה חזקה שהוא לא בשבילי. אנחנו באים ממנטליות אחרת לגמרי, למרות שאנחנו באותו גיל אנחנו נמצאים בשלבים די שונים בחיים ובכלל לא נראה לי שיש לנו הרבה במשותף. אני נמצאת בשלב בחיים בו אני מתקדמת מבחינה לימודית, שנה שעברה השלמתי בגרויות, השנה אני עושה פסיכומטרי בתקווה בשנה הבאה להתחיל בלימודים אקדמאיים. הוא לעומת זאת כבר שנה וחצי לא עושה כלום עם עצמו לא עובד/לומד ואין לו תוכניות כאלה. מצד אחד אני יכולה להבין את זה כי גם לי היתה תקופה ארוכה כזו של בילבול שלא עשיתי עם עצמי כלום אבל אצלו זה יותר נשמע כמו דרך חיים. הוא גם הביע מן זילזול שכזה (כאילו בצחוק) על למה אני לומדת ומה הלימודים יתנו לי. בקיצור הבנתי שהוא לא בשבילי... העניין הוא שאיכשהו נגררתי איתו בשיחה ויצא שקבענו שבשבוע הבא ניפגש, ועכשיו שאני חושבת על זה אני לא מעוניינת בכך. בקיצור השאלה היא איך אני אומרת לו את זה.

sugar lips16

New member
היי

קודם כל, הוא באמת לא נשמע כאילו הוא בשבילך, אולי יותר "הציק" לשמוע שהצחיק אותו שאת לומדת מיילא אתה לא עושה עם עצמך כלום, אבל ללעוג לאחרים שכן?! זה כבר דפוק מידיי :/ דברי איתו שוב, תסבירי לו בעדינות שאת לא חושבת שזה ילך הוא לא בטוח ישאל למה, אם הוא ישאל תגידי שאת פשוט לא חושבת שאתם מתאימים... בהצלחה :/ אגב, לדעתי פעם הבאה פשוט את לא צריכה להמשיך את "הקשר" עם בן אדם שמההתחלה לא נראה לך...

אומרים או עושים

במסנג'ר אפשר פשוט להגיד "לא" או לעשות חסימה וזהו. איך שבא לך. אפשר גם להישאר בקשר ווירטואלי בלי פגישות במציאות. אל תתביישי להגיד "לא" או לבטל מה שקבעתם.

yuli c

New member
תם ונשלם...

טוב, פניתי אליו במסנג'ר אמרתי לו שאנחנו נמצאים במקומות אחרים לגמרי בחיים ואני לא חושבת שזה יתאים. בהתחלה זה נגרר לויכוח של "בטח אנשים לך ככה ובטח אמרו לך ככה" הסברתי לו שאף אחד לא אמר לי שום דבר שאני ילדה גדולה ולא זקוקה לאישורים של אחרים ובטח שלא בשלב הזה. אחרי זה זה המשיך ללמה לא אמרת לי בסוף השיחה, הסברתי לו שרציתי לחשוב על זה לפני שאני אומרת משהו כזה. בסוף סיימנו את העניין ברוח טובה. תם ונשלם...

למעלה