איך אומרים סאקורה בגרמנית? 20-23 באוקטובר 2006 יתקיים בברלין פסטיבל יפני.... מישהו מתכוון ללכת?
S Shiroi New member 28/8/06 #1 איך אומרים סאקורה בגרמנית? 20-23 באוקטובר 2006 יתקיים בברלין פסטיבל יפני.... מישהו מתכוון ללכת?
N Nora Shu New member 29/8/06 #3 לוגו יפה יש להם ../images/Emo3.gif נראה מעניין. חבל שאין לנו בארץ בקנה מידה כזה. יש רק את יום סין, וזה לא הכי משהו לפי מה שהבנתי. :/ הייתי רוצה ללכת אבל אפילו אם היה לי כסף להגיע לשם אני לא רוצה לבקר בגרמניה @@;; אבל זה נראה נחמד XD
לוגו יפה יש להם ../images/Emo3.gif נראה מעניין. חבל שאין לנו בארץ בקנה מידה כזה. יש רק את יום סין, וזה לא הכי משהו לפי מה שהבנתי. :/ הייתי רוצה ללכת אבל אפילו אם היה לי כסף להגיע לשם אני לא רוצה לבקר בגרמניה @@;; אבל זה נראה נחמד XD
O oracle New member 29/8/06 #4 חבל שאני לא מבינה גרמנית... ; תודה ^_^ זה ממש נראה מעניין, אבל לא לגמרי ברור לי מה יהיה שם, מה עוד שאין סיכוי שאסע לגרמניה רק בשביל זה.. כשגאקט יופיע באירופה יש מצב שאסע~~ P=
חבל שאני לא מבינה גרמנית... ; תודה ^_^ זה ממש נראה מעניין, אבל לא לגמרי ברור לי מה יהיה שם, מה עוד שאין סיכוי שאסע לגרמניה רק בשביל זה.. כשגאקט יופיע באירופה יש מצב שאסע~~ P=
מ מ א י י ק New member 29/8/06 #8 ניראה לי שזה בגרמנית../images/Emo19.gif זאת שפה כ"כ מגעילה... זה כמו רוסית עם ערבית ביחד...חוזנייט..בלאחסן נוצן..XDD
ניראה לי שזה בגרמנית../images/Emo19.gif זאת שפה כ"כ מגעילה... זה כמו רוסית עם ערבית ביחד...חוזנייט..בלאחסן נוצן..XDD
מ מ א י י ק New member 29/8/06 #10 ברור שלא../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif אבל זה היה נחוץ... ~~
נ נוגה ילדת האנימה New member 29/8/06 #11 גרמנית יותר דומה לעידיש._. אבא שלי הצליח לתרגם שיר מגרמנית לעברית והוא בכלל לא יודע גרמנית, אבל עידיש הוא יודע... "שלאפה מיין פרינצשן אז רון" XDDDD אבל זו באמת שפה מוזרה...
גרמנית יותר דומה לעידיש._. אבא שלי הצליח לתרגם שיר מגרמנית לעברית והוא בכלל לא יודע גרמנית, אבל עידיש הוא יודע... "שלאפה מיין פרינצשן אז רון" XDDDD אבל זו באמת שפה מוזרה...
מ מ א י י ק New member 29/8/06 #6 אמ...../images/Emo19.gif גם אם תהיה הופעה של הזמר שאני הכי אוהב בעולם,אני לא ידרוך בגרמניה, כמו שהם אנטישמים גם אני יהיה כזה.
אמ...../images/Emo19.gif גם אם תהיה הופעה של הזמר שאני הכי אוהב בעולם,אני לא ידרוך בגרמניה, כמו שהם אנטישמים גם אני יהיה כזה.