איך אומרים סולת באנגלית? ואיפה

lilaNY

New member
איך אומרים סולת באנגלית? ואיפה

קונים? פתאום צץ לי המתכון למרק קובה דלעת של "סוזנה" ואני חייבת להכין אותו. אבל אבוי, לא מבינה כלום בקובה ולא בסולת. מה לקנות? אפשר בסופר הרגיל?

סולת=FINE FLOUR, SEMOLINE

זה התרגום לפי מילון אוקספורד. איפה קונים תצטרכי לשאול את הש´פים שלנו פה...לי אין מושג. בהצלחה.

סולת בסופר זה FARINA

את יכולה למצוא את זה בכל סופרמקט במדף של הדייסות, שיבולת שועל ותערובות לפנקייק. זה בא בקופסת קרטון מרובעת בגודל של קופסת תערובת עוגה, וכתוב על זה FARINA. יש בדרך כלל כמה סוגים בכל סופר, אצלנו בשופ רייט יש גם סוג של שופ רייט עצמם. יש סוג אחד באריזה לבנה עם ציור של ילד אוכל דייסת סולת. זו סולת רגילה לכל דבר.

זהירות מהFARINA! ../images/Emo18.gif

או, סופסוף דיון לענין! כמו האחיות החורגות של סינדרלה, FARINA וSEMOLINA דומות אך לא זהות. FARINA גרוסה דק, ולכן מתאימה לדייסה שהילדים שונאים בגלל הגושים המעצבנים. ביל קוסבי סיפר פעם איך אמא שלו היתה מוסיפה צימוקים לדייסה כדי להסוות את הגושים. SEMOLINA יותר גסה, ועל כן עלייך להשתמש בה לקובה שכידוע צריך להיות בעל מרקם גרגרי, קצת כמו קוסקוס. מקום טוב להשיג סולת הוא מכולות הודיות. בכלל, זה מקום טוב לקניות עבורנו הלוונטינים. תבקשי RAVA או SOOJI. זה יהיה באכות טובה, טרי, וזול. וכרגיל, תגידי להם שמקס שלח אותך.

ה-FARINA מופיעה כאן בשלוש דרגות

Fine Medium ו- Rough Semolina יותר דומה לבורגול לדעתי, לפחות ממה שאני ניסיתי.

lilaNY

New member
שתהיו בריאים. קניתי פרינה, בדיוק עם

הילד וכל התיאור. היה פצ´קריי גדול, לא ארבה בפרטים אבל המרק טעים ואם עוד מישהו חולם על סוזנה אני אשמח לשתף במתכון.

Tokyo

New member
לילה בבילון השיקו גרסא חדשה של

תרגום מילים מעברית לאנגלית- שווה הורדה www.babylon.com טוקיו

איך קוראים

כבר אמרו לך ואיפה קונים. מן הסתם בסופר הרגיל גם במדף של האורז והקטניות דווקא ככה לפחות זה בסופר בו אני קונה אבל כשאני רוצה סולת אמיתית אני הולכת ל"סבבה" ושם בין האורז והפתיתים של אוסם.. יש גם שקיות במשקל קילו וכתוב עליהן כחול על גבי ניילון.. "סולת" יש "סולת עדינה במיוחד" ויש סתם "סולת". ותתאמני טוב על המתכון. הדודה המתוקה יש לה חיבה מיוחדת לקובה.

למעלה