איך אומרים :עט כחולה או עט כחול עט כותב או עט כותבת? תודה מראש.
D dorgad New member 13/7/05 #2 עט הוא זכר, ולכן הוא כחול ומי שכותב או כותבת זה הזכר או הנקבה שמשתמשים בעט הכחול דור
L lordgino New member 13/7/05 #7 ../images/Emo6.gif זה קצת מזכיר את התשובה שענה עזר ויצמן כששאלו אותו האם כותבים "ויצמן" עם ו"ו אחת או שתיים.
../images/Emo6.gif זה קצת מזכיר את התשובה שענה עזר ויצמן כששאלו אותו האם כותבים "ויצמן" עם ו"ו אחת או שתיים.
L lordgino New member 15/7/05 #13 אני לא יכול לרשום את זה... בוא רק נגיד שיש התיחסות ישירה למה שגנגי כתבה, או ליתר דיוק, תחשוב כמה דברים כאלו יש לאדם ממוצע, וזה מספר הו"וים.
אני לא יכול לרשום את זה... בוא רק נגיד שיש התיחסות ישירה למה שגנגי כתבה, או ליתר דיוק, תחשוב כמה דברים כאלו יש לאדם ממוצע, וזה מספר הו"וים.
ל לברדור נאמן New member 16/7/05 #14 עט נובעעע ולא נובעת עט הוא זכר משום שלדוגמא אומרים עט נובע ולא עט נובעת.
U uriozmor New member 16/7/05 #16 את רואה גנגי? אם היית נותנת לי לייעץ בנחת לא היית מקבלת תובנות מאירות עיניים כמו זו.
Y Yuvalenko New member 16/7/05 #17 בא לי לדבר שוב על "תובנה". ../images/Emo13.gif הבאת לי חשק לדבר על הגזרה הייחודית הזאת שוב! כאילו מה, מה זה זה ?? שורש י.ב.נ. ???
בא לי לדבר שוב על "תובנה". ../images/Emo13.gif הבאת לי חשק לדבר על הגזרה הייחודית הזאת שוב! כאילו מה, מה זה זה ?? שורש י.ב.נ. ???
Y Yuvalenko New member 16/7/05 #19 עצלן!! אני יודע שדיברנו... פשוט חשבתי מה יהיה רע לדבר על זה שוב? אבל על פי רמת העצלנות שלך אני משער שאני לא אקבל פה פידבק רציני.. סבבה. אין בעיה. התחרפנתי קצת היום, תסלח לי
עצלן!! אני יודע שדיברנו... פשוט חשבתי מה יהיה רע לדבר על זה שוב? אבל על פי רמת העצלנות שלך אני משער שאני לא אקבל פה פידבק רציני.. סבבה. אין בעיה. התחרפנתי קצת היום, תסלח לי
ל לברדור נאמן New member 16/7/05 #20 שיטה ושמה מדרגה ככה זה שפורום בנוי בשיטת ה"מדרגה" ולא בשיטה היותר נפוצה של "מסגרות". במדרגה לא חייבים להיכנס לכל תגובה, ואילו במסגרות רואים את כל התגובות לנושא גם אם לא רוצים! חח מה שיוצר חזרה לפעמים בהתייחסות הבנתם? זה אני הרגע המצאתי את המושגים האלו לפורומים
שיטה ושמה מדרגה ככה זה שפורום בנוי בשיטת ה"מדרגה" ולא בשיטה היותר נפוצה של "מסגרות". במדרגה לא חייבים להיכנס לכל תגובה, ואילו במסגרות רואים את כל התגובות לנושא גם אם לא רוצים! חח מה שיוצר חזרה לפעמים בהתייחסות הבנתם? זה אני הרגע המצאתי את המושגים האלו לפורומים