איך אומרים "תודה" ביפנית????
אין לי מושג
אבל אני יודעת איך אומרים בעברית "תודה" וגם "אתם נפלאים" . אז בסוף הדברים הצליחו להגיע מהמרכז לצפון שלי, אמנם לצערי לא עם השינוע שתוכנן, אבל הגיעו. רוצה רק לומר, שמכיוון שזה היה שינוע בלתי מתכונן וחד כיווני, אז הדברים ממני למסירה אל חברות הפורום מהמרכז, עדיין אצלי ממתינים - יש אצלי דברים לעופרה22 ולאנסטסיה. נמצא פתרון בטוח. אז תודה ל.....
למוטיא - על הצעצועים, שיועברו בחלקם לחד הורית עם ילדים קטנים.(כל הדובונים מרגישים נפלא...לא לדאוג)
ל - logikal - על ספרי הקסוטו, ולהבדיל, על הנעליים שרובם מלבד החצי מגף האפור, יועברו למשפחה בטיפולי.
לנירה63 וצריפינה - על חוברות מסע אחר שבסוף מסע מפרך נחתו בשלום בגליל
לעופרה22 - על ספרי הנוער - יועברו ברובם הלאה.
למיכלית של הצאט - פעם נוספת תודה, על התיווך לחברה שמסרה שולחן כתיבה מיוחד ומעולה.
ולדוריל - על הצעצועים, קלטות, פזלים, ובגדי תינוקות. אחרי מיון שערך בני - הרי שכל הקשור ללוחמה בילוגית וכימית, לגיבורים ששומרים על העולם, אומנות לחימה, עוצמה, מתקפת טילים פתאומית - בחר והשאיר לו. כל השאר יועברו למשפחה בטיפולי. גם בגדי התינוקות המצויינים, לצערי הרב אין לי בהם שימוש (ישועת השם כהרף עין.....ישועת השם כהרף עין....) והם יועברו לאמא עם תינוק חדש. ותודות ענקיות לאוזיריס ה
היקר ששוב מודה לו על איסוף ושינוע שולחן הכתיבה ותודות גדולות נוספות לדוריל ה
, על איסוף ממוטיא, לוגיקל, נירה וצריפינה, עופרה22 ושמירת הדברים זמן רב עד שינועם אל המשנע הגלילי ובוודאי גם שינוע השולחן עד למשנע הגלילי ואם שכחתי מישהו אז....אז זה לא בסדר מצידי.. אבל אני מקווה שלא.... שבת שלום לכולם.
אין לי מושג