איך אומרת ענבר?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
איך אומרת ענבר? ../images/Emo77.gif

ברווזים , ברווזים, בואו הביתה...........

magy

New member
קצפת עם קפה, לא קפה עם קצפת ../images/Emo13.gif

הר של קצפת לבנה. מתחת קפה .... ספל, ספל, לא כוס.........
)))))))))))))))))))))
|חמסה

את מכירה את ההמשך?

פזמונו של כל ילד בן שלוש,או אחיו בן השלוש עשרה-"לא רוצים ,לא רוצים". הייתי לאחרונה בדנמרק...אחד אמר לי שהתשובה של הברווזים בדנית,היא משעשעת, במחשבה שניה..אני גרועה בלספר בדיחות ועוד וירטואליות... אז רק שתהיה שבת של שלום לברווזים ל
ול
שגר אצלי בחלון המטבח ונראה לי שעומד לרדת לו ולנו גשם אוטוטו... התחלתי עם ברווזים מרדניים וסיימתי עם שבלול המחכה לגשם.

GIPSY

New member
אחותו של שייקספיר אפרופו ילדים ו../images/Emo60.gif

זוכרים את משחקי המילים בילדותינו היפה, התמימה וכמעט נשכחת; כמו;"ברלה, ברלה צא החוצא, אמא ואבא יתנו לך עוגה", "יינתי פרזי" והבדיחות שהצחיקו אותנו והתלהבנו מהם שנחשבו אז מה זה גסות... כמו אותה בדיחה שאני זוכרת רק את חלקה האחרון ואשמח עם מי שזוכר ישלים לי את חלקה הראשון; "השימלה עלתה, התחתונים ירדו, הנקניק נכנס הילדים יצאו"
אכן תמו להם ימי התום!!! אך בכל זאת הם כמו יין טוב ישן נושן רק משתבחים עם הזמן
אז שיהיה לכולנו המשך סוף שבוע טוב ורגוע ושבת שלום ובוקר טוב ו

magy

New member
"אן דן דינו, סופלקטינו"

מחמש יוצא אחד. אבן נייר ומספרייים , המנצח בין השניים. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, כל העומד מלפניי ומצדיי הוא העומד.... (מחבואים) זוכרים עוד אמירות????? וזה באמת ,,,,,מעל ארבעים וחמש שנים אחורה........ווווואוווווווווו אגב,,,,,,,ניסיתי לעניין את שרית פרקול ממעריב בפורום שלנו, נאדה.... אין לנו דפים זזים....פלאש....זה כנראה, לא מעניין אותה... אילו רק ידעה על גלויות החיילים במלחמה..... אנסה לעניין אותה שנית....שתפרסם במעריב......

הצעה לעניין את הלא מעוניינת

אין לי מושג מיהי שרית פרקול,אבל כנראה היא עיתונאית וכנראה חשוב לך שהיא תתעניין בפורום למה אגב??? אולי קחי נושא אקטואלי- משהו שיכול לעניין את הלא מעוניין...כמו למשל... ברכות שנה טובה בטעם של פעם... או ראש השנה מבית אבא...או משהו שמתקשר ל"עכשיו" בלוח השנה או אולי- הפעם הראשונה שלי ב.....(לא חשוב מה...העיקר שיהיה כתוב טוב עם הומור מסקרן ומזכיר נשכחות..) גם מהחומר שכבר הצטבר כאן- ניתן לעשות מטעמים נהדרים, עם קצת "עבוד " ספרותי- עיתונאי...אם תקחי את זה על עצמך.. כשמגישים לעיתונאי, אפילו עצלן ולא מתעניין "חומר" מוכן-מתי שהוא -הוא יעשה בזה שימוש. דרך אגב, מראש של עיתונאי,הרי דווקא "נוסטלגיה" של דברים שהיו פעם, זה חומר קלאסי לתבשיל של ערב ראש השנה...
של ממש. ואולי,אני לא מבינה כלום בעיתונאות . אולי.

GIPSY

New member
יינתי פרזי, 1,2,3 - דג מלוח, נו גשר

מזהב, "שברו את הכלים ולא משחקים"......................................

למעלה