איך איך איך מביאים לקוחות?

shoval33

New member
איך איך איך מביאים לקוחות?

אני חדשה באיזור שלי...
ופתחתי עסק לטיפוח ויופי...
איך אני מביאה לקוחות ...
אין לי פה חוג חברים כי אני חדשה פה באיזור...
איך רוכשים שם?
ממה מתחילים?

hayonkoby

New member
מתחילים מההתחלה... לאט לאט

השיווק היעיל בתחום שלך הוא שיווק מפה לאוזן, כלומר שמי שעשתה אצלך טיפול תמליץ הלאה.

המטרה הראשונה היא ליצור את הקבוצה הראשונה שתמליץ עליה.

ניתן להגיע אליהן בדור טו דור - לכי מבית לבית, הזמני אותן לטיפול מוזל וכך תצרי את הלקוחות הראשונות.

כל אחת שנכנסת - קבעי לה את התור הבא, ובקשי ממנה להמליץ הלאה לחברה או קרובת משפחה.

כך תצברי את הלקוחות.

מעבר לכך - שמירה על קשר עם הלקוחות הוא קריטי, נהלי רשימה של הלקוחות ושימרי איתן כל הזמן על קשר. טלפוני - הזמיני לטיפולים, הרצאות ועוד.

בהצלחה

מההתחלה ובלי לחץ

אני מציעה לך כפי שהצעתי לבחורה מהשיאצו קודם כל לא להפסיק להתפרנס. אם את עובדת במקום כלשהו אפילו במשרה חלקית המשיכי לעבוד בו. כדי שלא תהיי בלחץ להשיג לקוחות. בדר"כ אנשים מרגישים לחץ ולא אוהבים להיחשף אליו. אח"כ העיצה שנתן חברי המלומד ללכת מדלת לדלת וליצור גרעין לקוחות היא טובה ונכונה. ובינתיים, לכי למשל, לבית ספר תיכון באיזורך. האם את יכולה לאפר לפורים ? האם יש לך טיפול לאקנה ? הורדת שיערות ? אם כן, יש לך שם קהל יעד.... שלדעתי, היומן שלך יתמלא. את יכולה למשל, להציע דיל לתלמידות, תביאי חברה ותקבלי 20% הנחה ? או כמובן, לפי ראות עינייך. גם למורות: האם את יכולה לבנות הרצאה, אפילו ללא תשלום על יופי וטיפוח ? איך מתאפרים בחמש דקות למשל ? תתחילי לדעתי, לעבוד בכיוון של נערות כבר עכשיו כי ביוני/יולי יש את נשף הסיום ועד אז יכירו אותך ויעמדו אצלך בתור. בהצלחה!

ivgy1980

New member
קוראים את "האם שווה להיות עצמאי" |בהצל

נהורית1

New member
היי שובל

למה שלא תפרסמי בעלונים? זה קצת יקר אבל לפחות ככה
יכירו אותך. דרך נוספת היא לבקש מבעלי חנויות שאת קונה
מהם לשלוח לך קלינטים בתמורה לתת טיפול חינם או במחיר
הנחה ניכר.

חוץ מזה, האם עשית סקר אם יש באיזור שלך עוד מכונים לטיפוח
כמו שלך? כי אם אין עוד מישהי שמתחרה בך את בהחלט יכולה
להצליח.

בהצלחה

Alexsushi

New member
היי שובל, את יכולה בבקשה לפרט יותר על העסק?

תראי, קיבלת פה הרבה עצות חכמות,
הראשונה והחשובה היא אם כרגע אין לך הכנסה מעסק זה ויש לך אפשרות להיות שכירה במשרה חלקית אז לכי על זה, כי ייקח זמן לייצר קהל לקוחות.ב..

העצה שלי היא פשוט לפרסם, הכלל פה מחולק לשלושה
1. שקהל היעד שלך ישמע עליך.
2. שכמה שיותר אנשים מקהל היעד שלך ישמעו עליך.
3. שאלו ששומעים עליך ישמעו אותך הרבה פעמים.

אבל עכשיו מגיע החלק הקשה:
א. מיהו קהל היעד הנכון והרלוונטי
ב. איך מגיעים אליו
ג. איך עושים את זה בתקציב הנמוך ביותר
ד. מה אומרים לו.

על מנת לתת מענה לשאלות לעיל צריך לשמוע יותר על העסק שלך.

למעלה