איך ?? איך ?? איך תהילת עולם חולפת לה

איך ?? איך ?? איך תהילת עולם חולפת לה ../images/Emo7.gif

יום אחד אתה על ראש העולם, כחול .. העילית שבחבורה .. היוצא דופן .. מושא מעל העם .. ורגע אחרי זה אתה שחור ככך האדם .. מבלי שיזכרו לך חסד נעורים
| רמקול|
גבירותי ורבותי .. קבלו את המנהלת החדשה שלנו .. יוכייייייייי יוכי יקירתי .. שיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה ... אם תכנסי לפורום מנהלים תמצאי אותי שם בכינוי אחר .. אשמח לעזור ולסייע וליעץ
שאפוווווווו

יוכי68

New member
פלפל, תודה מקרב לב, מקווה שנעשה חייל

ונצליח להרחיב את מעגל המשתתפים בהמון אהבה ושמחה ומתוך כבוד זה לזה........מי יתן ויהווה פורום זה דוגמה לכולם באשר להתנהלות הוגנת וראויה, למתן סיוע והתייחסות לכל דורש, בחידושים ובגיוונים, בתמונות עסיסיות ובשיתוף פעולה מלא........עם נופך של קדושה שרק יוסיף........מאחלת לכולנו המון הצלחה וקדימה ל ע ב ו ד ה!

יוכי68

New member
מחל,../images/Emo51.gifמקווה שתמשיכי להיות פעילה בפורום

ותתרמי ממתכונייך המוצלחים.

רותי410

New member
יופי, יוכי, ברכות מקרב לב על הכהונה החדשה|כתר

וכולנו יכולים להיות מרוצים שקיבלנו מנהלת ראויה מאין כמותה. בטוחה שתעשי ככל יכולתך לקדם את הפורום המקסים הזה. מאחלת לך המון הצלחה בתפקיד החדש

יוכי68

New member
רותי, עם אנשים כמוך וכמו החברים בפורום

הזה אין לי כל ספק שנצליח לקדם.......סומכת עלייך שתמשיכי לתת רעיונות, לחזק את רוחם של המשתתפים, לעודד, לשתף אותנו במתכונייך ובתמונותייך ומעל לכל בתובנותייך.

יוכי המקסימה,

ברכות לקבלת התואר הנכסף - מנהלת פורום אוכל כשר!! המון הצלחה באתר של בית ספרך ובפורום שלנו, בבישלוים ובהכל!! תודה על כל הידע המלווה בחום וחביבות ושהפורום רק יגדל ויופרה בכל טוב, מטעמים טעימים וצילומים מגרים!!

יוכי68

New member
תקווה ואמונה, חן חן על הברכות ואשמח

אם תמשיכי בפעילותך החיונית בפורום.

שחמטית

New member
יוכי היקרה ברכות חמות על המינוי../images/Emo24.gif

את נפלאה ומגיע לך לנהל את הפורום הנפלא הזה! הרבה הצלחה בכל

ddh1

New member
יש, יש , יש מזל טוב!!!!../images/Emo140.gif

קולולולוללולולולווווווווווווווווווווווווש.
והמון... יוכי יקרה!
ראשית, תודה ר ב ה שהסכמת את הפורום לנהל וכולנו לך נריע, נצהל ונאחל: המון הצלחה, ושהקב"ה ייתן לך כוחות וברכה שתהני מהפורום כמו שאנו נהנים מימך שזה לא יהיה לך למעמסה, אלא לכיף ועוד איך. שתמשיכי לתת לנו מתכונים מעולים, עם תמונות מרהיבות לפרגן ולתמוך, גם ב"שעות קשות". שתצליחי לארגן מאגר מתכונים שלא מבייש שום פורום אחר וגם מפגש פורום - נשמח לראות את כל מי שמאחורי...... שתמשיכי להיות מקסימה כמו שאת עם מילה טובה בכל פעם שאת פה מופיעה. אח, יוכיל'ה הצלת אותנו! תודה רבה . ברכות לך ולמשפחתך והמוווווווווווווווון הצלחה
דינה

יוכי68

New member
דינה המקסימה, איזה יופי של חריזה

תודה לך מקרב לב על ברכותייך ומקווה שאכן נפריח את הפורום בכל המובנים.

רותי410

New member
בהצלחה לך, פלפלון, בהמשך דרכך, ולפחות

תוכל להיות מרוצה שהעמדת יורשת ראויה ביותר

יוכי68

New member
וככה בשביל הכיף שתי תמונות משתי ארוחות

צהרייםערב משמינות אבל טעימות......אתמול והיום....... משמינים.....חחחחח

cial 1

New member
ראו גם יפה וגם אופה וגם היו"ש הכי הכי

מגיע לך והלווי ויתן לך עוד מקום הכי גבוה להיות בוא כאחד המובילה לכול מדבר מבית הספר ועד לבית המאפה YES SHE IS ONE DEBET BAKE AND SHE IS SWEETER WELL HAVE YOU MY BLESSING MILASY YUHI AT WORD OF YOUR NAME IT IS ALIVE נמשיך נכון השם מוכב על יוכבת מהתנך אבל נתרגם זאת לעוד שות נקל חי ועוד וכך אתן לך את בריכתי בכול שפה לרגל הניהול של הפורום המכובד לכול יהודי באשר הוא מקבל פה השראה משבל פה להמשיך ללמוד איך לכבד את המזון לא רק לאכול וכך בא התאבון כי עם ברכה ממך מהכול וכשרות שלנו התאבון גדל ומתברך בעוד דברים יפים של העולם האוכל כך העום יבין כמה טוב הכשר וכמה טוב לאפות ובשל עם אנשים כמו יוכי כן העולם רואה צופה בנו מרחוק ומקבל השראה טעוד הבראה בבירכת האל בהצלחה יוכלה יוכי68 מנהלת צוות פורום אוכל כשר בתפוז אנשים המורה ליד וגם למשפות . בכות ליום הכי מתאים לך. ויחד נעזור לך להעשיר משלך ומכול היקירות כאן אוהבת אותך חני ערב מתוק וחמים לך ובבית
SUCCESSFULLY

יוכי68

New member
חני, את משהו משהו......הכל מכל../images/Emo23.gif

תמשיכי עם התמונות המרהיבות ביותר ועם המתכונים הטעימים..........מחכה להם בכליון עיניים

cial 1

New member
קבלי חומד של העם הזה האל יודע יש משהו? לאכ

לאכול היום את נתת טונה ויש לי טונה וגם אני מכינה סנדביץ' טונסאי נוסח חני לא חסר לנו המרוקאים הכול בשפע בניוחד על המטבח תמיד שאלתי את האמא שלי אימא למה לא נחליף מזנון חדש במזון שלך אמרה לי מה את חושבת יש מזון טוב מי צריך מזנון חדש נקשט אותו בדברים והוא יראה חדש מה אימא עם פרי טרי על המנון למה לא ענתה לי וכך האוכל היה מקום ראשון בכול בית מרוקאי ואחרי זה הדקורציה אוכלים שבעים המזנון הבא ימתין? בהצחה יוכילה אני אתן כן משהו טעים ביותר נודס ותוסטים עם קישוי זוקיני הכול בשמן זית ונענע משונה עם טונה כמו על החוף ועוגת לימון מהסרטים של צרפתי מאוד עשיר אל דאגה המתכון יבוא עוא בלילה אבל אם מבקשים כי חשוב לי לגם לכם ערב רב ולילה חמים לך לכולם פה חני

cial 1

New member
טוסטים עם קישוי בצל ירוק שמן זית ונענע

הטוסט אפוי לפני עם מריחה של שמן זית ומי שרוצה גם עם חמאה הקישוי והבצל והנענע מוקצים טוב רק בשמן זית לפני לבד ובהדרגה השמן כך זה מתקבל כמו אפוי הכול ברצועות דקות זה 10 דקות הכול מלח פלפל שחור תמיד.

למעלה