אלה המורמים מעם בתמיכתו של ביביאותנו מחייבים בסגר, ושר הדתות חוגג בחתונה המונית, ואף עורך את הטקס.
הם יחלו בהמוניהם, ואנחנו נשאר בריאיםאותנו מחייבים בסגר, ושר הדתות חוגג בחתונה המונית, ואף עורך את הטקס.
מקווה שימצא מישהו שיטיל עליהם קנסאותנו מחייבים בסגר, ושר הדתות חוגג בחתונה המונית, ואף עורך את הטקס.
ראינו אתמול בחדשות בדיוק מי מנבחרי העם מפירי ההנחיות מקבל קנס...מקווה
כל השרים רואים עצמם משום מה מעל לחוקים שהם עצמם מחוקקים.אותנו מחייבים בסגר, ושר הדתות חוגג בחתונה המונית, ואף עורך את הטקס.
לא הבנתי את הקשר בין הדברים.אותנו מחייבים בסגר, ושר הדתות חוגג בחתונה המונית, ואף עורך את הטקס.
בדיחה טובה.לא הבנתי את הקשר בין הדברים.
ממש לא בדיחה. אני באמת ובתמים לא מוצא שום קשר בין הדברים.בדיחה טובה.
וכך פגעו והרסו חתונהבדיחה טובה.
אני הייתי עוצרת כל אחד ואחת מהמשתתפיםוכך פגעו והרסו חתונה
בכי, צעקות ופצועים: שוטרים פרצו לחתונה המונית בגבעת זאב
בניגוד לתקנות, כ-100 איש חגגו באירוע בבית בגבעת זאב. שוטרים וכוחות מג"ב פרצו למקום וקנסו את בעל הבית ב-5,000 שקלים. צלחות ובקבוקי זכוכית ושמן הושלכו לעברם, שוטר ואחד החוגגים נפצעו קל. אבי הכלה: "פתחו לבן שלי את הראש". תיעוד המראות החריגים
גלעד כהן | פורסם 20:24
בניגוד לתקנות, כ-100 איש חגגו באירוע בבית בגבעת זאב. שוטרים וכוחות מג"ב פרצו למקום וקנסו את בעל הבית ב-5,000 שקלים. צלחות ובקבוקי זכוכית ושמן הושלכו לעברם, שוטר ואחד החוגגים נפצעו קל. אבי הכלה: "פתחו לבן שלי את הראש". תיעוד המראות החריגים
אין מספיק מקום פנוי בבתי המעצר בשביל זה, לכן לא פרקטי.אני הייתי עוצרת כל אחד ואחת מהמשתתפים
לו היה להם שכל היו דואגים לבידוד אקוסטי, לסגירת כל החלונות והתריסים, להגפת כל הוילונות ולכך שכולם יהיו בתוך הבית ואף אחד לא בחצר, וגם היו דואגים לשמור על יחסים טובים עם השכנים כדי שאף אחד לא ילשין, בוודאות הלשינו עליהם. כל אופן, גם אם לא, קל לשמוע מוסיקה רועמת של חתונה מבחוץ ללא בידוד אקוסטי וזה יכול להפריע לשכנים (וסביר להניח שזו גם הסיבה שהלשינו) ואם היו דואגים שלא יהיה אפשר לראות או לשמוע שום דבר מחוץ לבית השוטרים אפילו לא היו ניגשים לבית, כי לא היו חושבים שיש על מה לבזבז זמן בו. כרגיל, על טפשות משלמים.וכך פגעו והרסו חתונה
לא יכול להיות שזה שר הדתות, אלה בטח ערבים.אותנו מחייבים בסגר, ושר הדתות חוגג בחתונה המונית, ואף עורך את הטקס.
אוי, אז הם לא באמת נשואים, קאדי ערבי לא יכול לחתן זוג יהודי.לא יכול להיות שזה שר הדתות, אלה בטח ערבים.
כי יהודים לא מתנהגים ככה.
יותר נכון, לא אמורים להתנהג כך.
הם בעצמם לא מאמינים שסגר יביא תועלת כלשהי, פשוט נוח להם לסגור את האזרחים, נותן להם שקט ממחאות ומכניס לאוצר המדינה כסף מקנסות. צריך לעשות מהפכה, הדרך היא שכולם יפרו את הסגר.ביבי,ריבלין,גמליאל ,אביטן,ועוד הרבה מ"גדולי האומה' הפרו סגר אך אף אחד מהם לא נענש או נקנס
למה מותר ולנו,,,,,,,
שקט ממחאה זה לא נתן להם. נהפוך הוא: מפגינים רבים לא יצאו לבלפור, למחלפים ולגשרים. הם יצאו לכניסות לישוביהם, לפארק השכונתי, למעגלי תנועה בישוב, לכיכרות. אנשים רבים שקודם לא השתתפו במחאה כי לא התאים להם לנסוע לי-ם, למשל, ראו את ההפגנות הקרובות לביתם, יצאו והצטרפו. אז כמעט כל הפגנה היתה קטנה יחסית, אך היו רבות מאד, כמעט בכל ישוב.הם בעצמם לא מאמינים שסגר יביא תועלת כלשהי, פשוט נוח להם לסגור את האזרחים, נותן להם שקט ממחאות ומכניס לאוצר המדינה כסף מקנסות. צריך לעשות מהפכה, הדרך היא שכולם יפרו את הסגר.
כנראה זה מה שהעדיפו בממשלה.שקט ממחאה זה לא נתן להם. נהפוך הוא: מפגינים רבים לא יצאו לבלפור, למחלפים ולגשרים. הם יצאו לכניסות לישוביהם, לפארק השכונתי, למעגלי תנועה בישוב, לכיכרות. אנשים רבים שקודם לא השתתפו במחאה כי לא התאים להם לנסוע לי-ם, למשל, ראו את ההפגנות הקרובות לביתם, יצאו והצטרפו. אז כמעט כל הפגנה היתה קטנה יחסית, אך היו רבות מאד, כמעט בכל ישוב.
לדעתי הם לא צפו את זה. חשבו שיעצרו את המחאה וחטפו המוני מיני מחאותכנראה זה מה שהעדיפו בממשלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.