איך איך גם אני

DoVsHaNiT

New member
איך איך גם אני

ישכנע את אמא להכניס עוד כלב הביתה?????? איך!?!?!?!? אוףףףףףףףף לא פייר!

tairon

New member
דובשה

אייך זה נורא קל!!! עוברים לגור לבד ואז את הבעל הבית ואת מחליטה מה כן ומה לא וזה כייף לא נורמלי אין אימא או אבא שיגידו מה מותר מה אסור ואז כלב או כלבה או מה שבראש שלך תענוג אמיתי ניסיתי ועכשיו מספר לחברים האמת שאם הייתי חי בבית גם לי לא היה ביכוי לזה אבל אני לא

DoVsHaNiT

New member
ותגיד....

מה אתה עושה שיש לך מספיק כסף גם לשכר דירה גם לחשבונות גם לבילויים וגם לטיפול בכלבה ?

tairon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מי אמר לך שיש מספיק?

זה אף פעם לא מספיק אני לא מתבכיין אבל אני בדר``כ גם עובד שמעתי שככה בדר``כ מגיע כסף אין לי הורים מולטי מליונרים ואני מגיל 16 לא לוקח שקל מהם אף קרוב משפחה שלי לא נפטר טפו טפו והוריש לי ירושה כבדה טוטו לוטו פייס וכל השאר לא מכירים בשמי ומעולם לא זכיתי בדבר הדבר היחידי שבו זכיתי זה להגיע לעולם ולהיות במשפחה כמו שלי וזה הפרס הכי גדול והכי יקר כל השאר זו עבודה מה בוודאי תשאלי? תקליטן

DoVsHaNiT

New member
אוקי דוקי

ד``ש למשפחה והמשך תקלוט פורה וד``א באמת בקרוב אצלי... בקיץ סוף סוף אני אהייה בעלת דירה.

tairon

New member
תשמעי מזל``ט זה בטוח ...

אין כמו להיות בבית שלך אתמול באמצע הלילה ככה לפנות בוקר התחשמק לי =התחשק לי יענו לאכול אז ב04:00 הלכתי למטבח שלי נקנקיות מיונז ואחלה כיף שבעולם תענוג בקרוב אצלך

DoVsHaNiT

New member
אויי למה לאכול חיות....

טוב נו שיהייה, הכוונה הובנה וגם הגעתי להחלטה! הזמנות לחנוכת בית ישלחו.

אגב תרשו לי להוסיף...

הגולדנית המתוקה הבלונדה היפה זו מתנה מני לטאי היקר והיא יפה שאי אפשר לעמוד בפניה והיא מלקקת אותו גם בשבילי ויש לי דיבור איתה חברה אתם לא יודעים אבל היא ממש מדברת, היא עונה , היא מבקשת חכמה פחד וחברה הכי טובה שיש לאדם

למעלה