איך, איך הצד היפה של האופניים...

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
איך, איך הצד היפה של האופניים...

מופיע לו ככה פתאום ועושה כלכך טוב לכלכך הרבה אנשים...
יום שלישי, שבוע לפני ראש השנה, במקום שכולנו לא ממש מכירים, לא ממש רוצים להכיר ובכלל, מדחיקים את עצם קיומו. בית החולים לילדים בתל השומר. מצמן את מרוץ, בניצוחו של עדי יקירנו הפיקה ארוע עבור כל אותם ילדים שרק לראות אותם ואת ההורים שלהם שם וכבר ולב חוטף בום רציני והראש מקבל ברגע פרופורציות מעודכנות על החיים... הח'ברה עשו הפנינג מדהים לילדים שכלל מוסיקה של די.ג'י, הופעה, מלא עוגות ושתייה, להטוטי אופניים שגרמו לקריאות השתאות ללא הפסקה ואז... ואז... האדמה רעדה... ולרחבה נכנסו team matzman , נבחרת האופניים של מצמן, קטנים וגדולים, רכובים על האופניים שלהם, נכנסו למקום שהוכן בעוד מועד ו.... הוציאו 70 זוגות אופניים !!! מתנה לילדים !!! כל זוג אופניים עם שם הילד עליהן, מותאמות כבר לגודל הילד זה היה פשוט לא יאמן... כמות ההתרגשות שהיתה שם... ילדים רעדו שם מהתרגשות.... הורים שנמצאים במציאות עייפה ואפורה פתאום זהרו, ראו את הילדים שלהם פתאום מחייכים והדמעות... הדמעות... חולקו עוד המון הפתעות, אבל התמונות של הילדים שקיבלו את האופניים נשארו בראש שלי ושל הרבה אחרים שנכחו שם עוד הרבה הרבה שעות אחרי (למעשה עד עכשיו...) אז... שתדעו... אנשים עדיין עושים מעשים יפים...גם אם הם מאחורי חברות גדולות ומסחריות ואיך , איך זוג אופניים יכול לעשות ילד, גם אם הוא באמצע טיפולים כימוטרפיים מאושר כלכך... סליחה על הרגשנות, אבל... בכל אופן, המון תודה ממני לעדי שנתן לי את הזכות להיות נוכח לקצת אפילו לעזור שם בחלוקת האופניים בארוע כזה עוצמתי, וכן יירבו. בפעם הבאה שאני או מי מחברי ישים את מיטב כספו על זוג אופניים ברשת הזו, נדע גם שהכסף הולך לא רק לכיסי הבעלים אלא גם לדברים מדהימים מהסוג הזה.

kimo

New member
עדי המלך הבלתי מעורער

זה שגרם אפילו לכתומה להנות מירידה טובה... (בשטח, בשטח...)

ennicka

New member
../images/Emo45.gif וואוו סחטיין!

כיף לשמוע על מעשים כאלה.
ליוזמים וכל המשתתפים.

Tami661

New member
אפילו מהתיאור אני מצטמררת... לדמיין

את המעמד המרגש זה פשוט לרצות להיות שם
להיות חלק מהנתינה החומרית והקבלה האינסופית הרוחנית. אני בטוחה שהאושר של מקבלי האופניים ממצמן הוא אדיר (גם אופניים וגם מצמן... יש יותר מזה?) אבל אני יודעת שהאושר של נותני האופניים ונציגיהם למראי הילדים הזורחים האלו - הוא עוד יותר ענק! יישר כוח מצמן! כאלו דברים יגרמו לי להנות לשלם את ה"אקסטרא" הקטן בחנויות שלכם
וכמובן, החלמה מהירה לכל הילדים, שביום כיפור הקרוב (יום האופניים הלאומי) יזכו לחרוש על המתנה

מרגש! מאוד

בעבודתי אני מרכז את התרומה לקהילה, ולדעתי אין יותר דבר מספק מזה. וכמובן שגם פה זה בהתנדבות. כל הכבוד וישר כח!

אויש... נשמה, למה לא הזכרת לי?

רציתי להיות שם...
כל הכבוד למצמן!!! יכולה רק לשבח אותם על השירות שלהם ועל תרומתם לקהילה. באמת מרגש. ישר כח עדי.

למעלה