איך??? איך הצלחתם???

איך??? איך הצלחתם???

אני בקושי 4 ימיםבכיתה י` וכבר שונאת את זה כמעט כל יום אני מתחילה ב7 וחצי, וכמעט כל יום מסיימת ב3, לפעמים ב2 וחצי ולפעמים ב6, ואני חוזרת כל יום הביתה ההההררררווווווסססססההההה מעייפות, איך?? איך עברתם את זה אנשים???

הסוד הוא...

טוב אין סוד אולי חוץ מהידיעה שבניגוד לשנים קודמות אם לא תלכי לביה``ס את עלולה להפסיד חומר בגרותי שלא יסולח בפז.. רדום ונוח לו .

תשובה רצינית לשם שינוי:

חמודה שלי, לא עומדת בלחץ? תראי, את לא רגילה לזה וגם אני לא הייתי רגיל לזה. אין שום דרך להתרגל לזה חוץ מלעבור את זה. שאלה כמו שאת שואלת שואלים כמעט תמיד ביום הראשון בגן (למרות שבגיל כזה זה נשמע קצת אחרת, יותר כמו ``וואאאאאאאאאאאאה!!!!!!``) וגם לגבי טירונות (חברים שלי היו וחזרו חיים). אני מתאר לעצמי שהשאלה היא רטורית, לכן אני אמנע מתשובה מסובכת והכל, אני פשוט אתן לך כמה הצעות שתרגישי טוב יותר עם עצמך ועם סדר היום הרצחני: 1. תזכרי שאת בריאה, ואם לא, תזכרי שאת חיה. 2. תזכרי שיש יום שבת כל 7 ימים. 3. תזכרי שיש כמות מוגבלת של מבחנים ושהכל סובב אותם בעצם. 4. תזכרי שיש בנים בשכבה (חשוב מאד)... 5. תזכרי שאת מעדיפה את זה על להיות בטירונות. 6. תזכרי שאת לא מפחדת מכלום 7. תזכרי שההורים שלך עובדים הרבה יותר שעות משאת לומדת 8. תזכרי שהאחריות שלך היא רק כלפי עצמך 9. תזכרי שמליון ילדים עשו את זה לפניך, ויעשו את זה אחרייך. 10. תזכרי שתמיד יש אישורים מהרופה... יאללה לכי לעשות שיעורים!! Life Is Art

אוף

אתה לא עוזר ומעודד אותי כ``כ :( בנים? יש לי חבר, נשאר לי רק.. להזיל ריר. ההורים שלי? הם עובדים בבית, ויוצאים *פעם ב...* לפגישות עם לקוחות. במשך החודשיים הקרובים אסור לי לפספס *אפילו* יום אחד מביצפר, אלא אם כן אני ממש חולה מתה עם 39 חום, פשוט שאני על תנאי בבית הספר, ועל כל פיפס קטן וסיימתי את הקריירה במוסד שנקרא עירוני א. זונות. יש משהו בכיתה שלי שממש מפחיד אותי, ואני מעדיפה לא לחלוק, אני רק יודעת שזה מדכא את הרצון והמוטיבציה שלי ללמוד... וזהו בערך. בקיצור, תודה שניסית לעודד, אבל זה לא הלך :( ד``א בוקר טוב לכולם, עכשיו התעוררתי. מיכל

hasaroot

New member
יודע איך את מרגישה

גם אני רק עליתי לכיתה י` וכבר פוצצו אותי בשעות 0 (44 שעות בשבוע ו4 שעות 0) אבל בטח גם את שמת לב שככל שהזמן עובר המצב משתפר ואם את לא מרגישה ככה באמר hasasroot

yad

New member
דבר אחד-

סמים. קשים והרבה. לא מרגישים איך הזמן עובר. חיים מסוטול אחד לשני. סתם. ממש לא. ממש ממש לא. לא לעשות את זה. תראי, ככה זה בתיכון. אל תתבאסי, קודם כל יש אפילו כמה שיעורים מעניינים. אם מקשיבים. מה שניסיתי לעשות... אבל לא חשוב. בעיות קשב. קחי את זה בקלות, תנצלי את הרגעי חופש שיש, ואל תעבדי יותר מדי קשה. לא צריך. הרבה מאוד מהחומר אפשר ללמוד רק מהספר. רק תעתיקי שיעורים פה ושם, וזהו.

נעל

New member
רגע רגע...

את לא במגמת קולנוע בבי``ס לאומנויות? לא עשית את זה כדי להנות יותר? לא הבאת את על עצמך תוספת של שעות למערכת? לא עברת כיתה כחלק מבחירת המגמה? (שאלות עם כמעט-פתרונות בפנים, הלוואי וככה גם היה בבגרות) נעל ;-)

leeloo

New member
אל תדאגי

אני עכשיו בכיתה יא` ואני הרגשתי בדיוק את מה שאת הרגשת! כל החברות שלי וכל מי שסביבי יודע כמה היה לי קשה בהתחלת כיתה י` עם 5 (!!) שעות אפס, ו-3 (!!) פעמים לסיים בשעה 3 ו-3 בגרויות בשנה אחת!! זה היה כל-כך נוראי! חשבתי שאני מתה! חשבתי שאני בחיים לא אעבור את זה! חשבתי שמירוב העייפות אני אכשל בכיתה י` ולא אעלה ליא`. אבל כמו כל דבר בחיים (ואני מבטיחה לך שככה זה עובד) מתרגלים! ובאמת במחצית השנייה של כיתה י` היה לי עוד טיפה קשה, אבל רוב העצב הודיכאון שהיו לי בהתחלה וגם העייפות כמעט חלפו לגמרי! ואיך הייתי בלחץ לפני הבגרות בהיסטוריהחבל לך על הזמן!! אבל כמו שאמרתי עברתי 3 בגרויות בשנה ואני חיה! וגם עברתי אותם בציון גבוה מאוד! למרות על העייפות והעצב והפחד הצלחתי ועברתי בשלום ובכיף לכיתה יא`! ותאמיני אחרי שעובר קצת זמן מתרגלים לזה ורואים שהתיכון הוא לא ל-כך נורא כמו שניראה בהתחלה! ואני חייבת להודות שאת פשוט תאהבי את כיתה יא`! את בוחרת את המקצועות ומדורגת ביחידות לימוד לפי הרמה שלך! אז רק שתדעי, שהכל יהיה בסדר! אני מבטיחה לך, מניסיון!

goldy

New member
ואני חשבתי שאני היחיד שיש לו את המערכת הזאת!

ואני ב - י``ב!

טל16

New member
אין מה לעשות...

צריך להתרגל!!! כיתה י` היא באמת כיתה זוועתית אבל... אני עברתי אז כל אחד יכול!! ובכלל, מלא אנשים עשו את זה קודם אז... פשוט תחשבי שיש לך ``רק`` עוד 10 חודשים (פחות) עד החופש הבא- זה תמיד עזר לי. טל

uvi

New member
תגידי תודה שזה רק מ-7 וחצי עד 3

ולא יותר....

למעלה