איך איך ואיך

KILLAR

New member
איך איך ואיך

שמעו יש ילדה בכיתה שלי שתמיד מתחילה איתי (באופן החברתי) ואין לי איך להסביר לה שאני לא רוצה להיות חבר שלה(זה לא רק היופי גם האופי) אז תעזרו לי OK ביי

טוב אז מה שיש לעשות זה

תיראה אני יכולה לעזור,אחרי הכל אני בת. יש לך חברה?!אין אני מניחה אבל אתה יכול להגיד לילדה הזאת שיש לך חברה או ידידה מאוד טובה, אולי עם היא תשמע זאת אז היא תרפה, אבל זו דרך א´ ודרך ב´ היא לדבר איתה אבל זו דרך לא משהו משום ש: אם תדבר איתה כחה ישירות וזה לא יהיה נכון ורוב הסיכויים שהיא תכחיש אז זה יפגע בה ובך אז תשמע עוד עצות...ותחליט מקווה שמסתדר...

KILLAR

New member
לרינת

רינת נכון אין לי חברה אבל היא לרוב בשכונה שלי וכולם יודעים מתי שיש לי חברה אני לרוב בשכונה אז תציעי לי עוד משהו

אגסית

New member
תראה..

להגיד לך את האמת....יש לי שאלה! היא ממש מגעילה?איך האופי שלה? בכל אופן:אני חושבת הרי גם אני בת....ולא הייתי רוצה לקבל את זה בצורה כזאת אם אני הייתי במצב הזה אבל אין בררה:אתה חייב לדחות אותה!! באמת......אני ממש מצטערת שזהה הגיע למצב הזה... GOOD LUCK
גלית

KILLAR

New member
לאגסית

תיראי היא ממש ניראת זבעה אבל לא רק זה היא מדברת שתויות שבא לי לישון אני לא רוצה שהיא תיעלב אבל אין לי בררה כבר צוחקים עליי לא שאני מקובל או משהו אבל פשות אני לא סובל אותה

KILLAR

New member
העיניין היסתבך

תיראו העיניין מזה היסתבך אני יושב באותו שולחן איתה (אלידה) אז לקחתי ממנה מחק יה אללה כאילו אלוהים לכך מימנה מחק אמרתי תודה והיא ישר היתחילה לעצבן תיראו מה היא אמרה אתה יכול לכחת הכול בלי רשות בלי תודה תיקח תיקח וישר היתחילה איך היה לה ברוסיה (כימעת נירדמתי) כולם לקחו הכול בלי רשות וכם לא החזירו..... וזה כבר מביא עצבים אז תגידו לי בבקשה איך להגיד לה להפסיק בלי ליפגוע בה ביי

KILLAR

New member
העיניין סגור

זהו אני בטוח שהיא כבר לר תירצה ויש לי פיתרון איתצבנתי ואני וחבר שלי היתחלנו ליצחוק אליה זה לא הפיתרון הכי טוב אבל לא היתה לי בררה .בסוף עוד היתה........................... אתם יודעים

למעלה